Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.22  22:38

« Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Tom: myslím, že to je nielen tvoj, ale aj tunajší rekord: predaj po 9 mesiacoch od kúpy. >:D Ale tuším za drahšie, ako si kúpil, tak prečo to zdražovanie nevyužiť. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.22  22:04

« Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE

Pane řídící, už je čas ;-) >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.22  20:38

« BMW R 1250 GS

[odkaz]
    Sršeň pro sf
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.03.22  17:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

tms.....Ok....chápu.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.22  11:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Trošku moc narychlo :-O A předpokládám, že taky přes den pracuje...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.03.22  22:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

tms.....zítra v úterý 22.03.22 budeme v Olympii. Kdyby jsi sehnal toho borce s červenou RS3 a mohli jste přijet, tak brnkni......label má moje číslo..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.03.22  13:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Přes Českou Kamenici a do Chřibské jsme jeli (až na konec na západní stranu, krásné staré domečky a chatičky tam všude), pak přes Kytlice do vesničky Svor, ale to už byli extrémně úzké okresky tak na jedno auto, tam se muselo jet pomalu. Hledali jsme kudy se dostat nahoru na kopec Klíč, který nám byl doporučen na výlet Honzou Červenkou. Ale když jsem ho viděl, že je to stoupání 45 stupňů, tak jsem to zbaběle odpískal (ten v pozadí tady: [odkaz] ). Nahoře není skoro žádný porost a prý je od tama skvělý rozhled. Trasa tady:
    [odkaz]
    Bohužel až později jsem si na netu našel, že se tam jde z té vesnice Svor. Tak třeba někdy příště, ale moje nohy by to nedaly a druhý den mě čekala dlouhá cesta domů, tak jsem neriskoval
    >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.22  11:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Thom: A kde jste se projeli po Lužicku ? Mám rád úsek Česká Kamenice - Chřibská. Hned za cedulí konec obce je to zajímavý svezení. Za Chřibskou už je to dost nahuštěný. Ale zase zajímavej kraj. Jak se dostaneš k Jiřetínu pod Jedlovou, úplně na tebe dýchne pocit drsné ale krásné oblasti. Nebyli jste se podívat ve Varnsdorfu do pivovaru Kocour ? To je dost proslavená zajímavost... Nebo třeba Tolštejn stojí za zhlédnutí, Loreta v Rumburku, kamenný strom života - "rumburské Stonehenge" atd.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.03.22  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Bolela mě už 2 dny záda a cesta 3,5 hodiny do České Lípy by byla dost náročná, plus pak další den 1 a čtvrt hodny do Mostu a pak zase zpátky. Takže jsem zbaběle volil mnohem pohodlnější (měkčí) Golf GTI >:-[] Těch M2 tam bylo dost, o jednu více nebo méně už je jedno. Včera zpátky jsme to vzali přes Pardubice (poslední 2 fotky), trochu zajížďka, ale vyhnul jsem se skoro úplně D1. Jen to bylo přes 4 hodiny za volantem, naštěstí rozdělené na 2 části díky procházce v Pardubicích. Mimochodem ten "moravský" zámek tam mají moc pěkný !! [odkaz]
    A není hrdinství přijet na sraz BMW M nějakým emkovým báwem, hrdinství je tam dojet Golfem GTI Clubsport !! Vyniknul tam mnohem více, ikdyž stál bokem ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.03.22  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Tom: akcia aj fotky fajn. Ale Ty ako majiteľ M2 po 5 rokoch plánovania ideš na zraz Mkových bavorákov... na Golfe?!! :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.03.22  20:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Když už jsme u těch eMkových baworáků, tak jsem po 5-ti letech plánování konečně jel na velký sraz BMW M v Mostě v pátel 18.3.22, pořádaném Czech M Clubem. Naplánoval jsem si v Severních Čechách nějaké schůzky, takže nakonec jsme tam spali již ve čtvrtek a zůstali až do neděle (v sobotu projížďka po Lužických horách). Tady pár fotek. Ta nová M240i na živo zepředu celkem dobrý, zadek horší.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.03.22  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl/tms......té "armádní barvy" agáve byla v Česku za a po bolševikovi plná p.r.d.e.l a tak není divu, že se objevila i na Favoritech.... ;-) >:D >:-[]
    tms...V úterý se chystáme do Olympie. Kdyby ses tam mohl s tou červenou RS3 ukázat, tak dej prosím vědět....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

pd7
    Mně to připomnělo zelenou agáve na prvních Favoritech... >:-[]
    [odkaz]

Asi myslel tenhle odstín "novoduru":
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.22  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

wl......mě spíš zaujalo to přirovnání...... ;-) >:D >:-[] Ale jinak máš pravdu..... :-! Řekl bych, že ten odstín má slušně nakročeno k "plukovnické" zelené.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  15:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Pd7
    Tenhle zelenošedý odstín nesedí ani mně...
    Na druhou stranu, viděl jsem už i horší barvy.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.22  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

.....z diskuze na ACZ.....Lidi mají tolik peněz, že neví už coby koupili. Rozhodně ale nechci auto, které má barvu jak novodurové koleno od záchodu. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.03.22  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Súhlas s wl, 4 Coupé je nevyužitý potenciál. Je "umenie" spraviť kupé škaredším ako sedan, z logiky veci má dvojdverové veľké kupé lepšie predpoklady na krajší dizajn exteriéru ako štvorvderový sedan. K tomu tie bobrie zuby, ktoré na nízkom kupé opticky viac vytŕčajú, ako na sedane. Fakt tu nie je jediný dôvod prednostniť M3 pred M4. A kto by veľmi chcel dvojdverové kupé, tak rozhodne radšej 2er: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  12:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

pd7
    Celé je to přerostlý paskvil. Klasické "sedanovské" 3er coupe bylo pěkné a praktické (dost místa vzadu na hlavu), tohle neumí ani jedno z toho.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.03.22  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

Mě se M4 líbí. Až na tu masku a celkovou velikost.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.22  11:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GR86 a.k.a. duchovný nástupca Porsche

sf
    Njn, to kupé zdupali...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…