Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:10

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v prdidlech

Poustníku: Záleží na tom, jaký máš majetnický vztah ke své ženě. Jestli uznáváš model, že muž vlastní ženu, tak logicky vlastníš i její auto, pokud jsi ale feministicky orientován po západním stylu a Šária a Islám je ti cizí, musíš recenzi smazat >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:08

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v pravidlech

Kysky: Abych ti nenasral do huby, když už jsi u těch vulgarit. Chovej se slušně a piš slušně, nejsi tady ve třídě mezi vrstevníky.
    Ano, měla by být smazána, když tak strašně chcete se Zipem uplatňovat pravidla. Já proti služebním autům nic nemám, ono není služební auto policisty a obchoďáka totéž, což si spousta lidí ani neuvědomuje, že i ten obchoďák často své auto alespoň částečně platí. Taktéž nevidím problém v tom mít auto napsáno na firmu atd.

Prostě tady jde o auta, ne o jejich zápis v TP, stejně jako jde u fotosoutěže o fotky.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  21:30

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v prdidlech

Jo, ještě, že mě tu máš! Ty mě tu nemít, tak tu nejsem!!! :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.03.11  19:27

Áha. Teda ještě že tě tu mam Poustníku, jinak bych si tu s nikym nepokecal. >:D
    Oukej, budu hledat nějakou retrobudovu, nebo retrosochu, nebo retroženu. >:D Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  19:05

Moje auto je psané na moji ženu. Asi budu muset smazat recenzi..... 8-s >:D
    Chobote, téma zní nějak tak jako Moje auto a hysterická éé historická památka.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  18:30

Ronault: hé tak se třeba poser!
    Potom by měla být moje recenze taky smazána žeano. To už se tady dávno řešilo a nikomu to nevadí
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  18:21

Kysky: Ještě než dáš souhlas, tak veškeré fotky, co jsi sem dal jsou taky mimo pravidla, jelikož ta auta byla tatínka, ne tvá.
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.03.11  18:08

« Tak depa je ten správce.

Zas v tom máte nepořádek. V diskuzi se debatuje o debatě a pravidlech a zase se zakecalo nové téma, takže nevim jaké jest. Je pravda, že posledních pár měsíců jsem se nezůčastnil z důvodu ´špatného světla´, ale co kdyby náhodou.
    Tak se koukej správče probudit ze zimního spánku a dopsat témata za únor a na březen do novinek. Děkuji, pěkný večer...... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 09.03.11  17:58

Dle mého jsou aktuální pravidla super :-)

Ohledně úprav - Vše bych nechal jak je, kdo chce, ať si fotku upravý jak chce, je to jen na hodnotících jestli to ocení nebo ne, samozřejmě fotomontáže jsoun zakázané, což určitě nechat, to by se pak ty témata dělali líp >:D >:D

Kdybych se já, sám osobně, držel 100% pravidel, tak bych vůbec nemohl soutěžit, natož pak v únoru, kdy bylo téma "Moje Auto" :yes:
    Každopádně je těžké se někdy domluvit, prostě tisíc hlav, tisíc názorů...

PS: Jak jste na tom tento měsíc? Už máte hotové? :-) Tento měsíc je nápadů spousta, je docela problém se na nějaké místa dostat, ale už se těším na fotky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.11  13:59

A proto Zipe děláš tam kde děláš! >:-[] >:-[] >:D Takže jsi muž na správném místě ;-) :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.03.11  13:41

Já to neberu dramaticky, jen mám rád, když je ve věcech pořádek!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.03.11  13:30

OK, môžeme sa stretnúť trebárs na najbližšom autosalóne v Brne (kde som sa i naposledy s pár ľuďmi odtiaľto stretol), ukážem Ti techničák, aby si mal dušu namieste. ;-)
    A pravidlá súťaže som nespochybňoval, nemám s nimi žiaden problém, ako sa môžeš presvedčiť v debate. Diskusiu začal samotný Matheas s tým, že sa pýtal na názory. A opakujem,netreba to brať tak dramaticky, nie si v práci, ale bavíš sa a fotíš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.03.11  13:16

Tebe jsem uvedl jen jako jednoho o kom vím, že tu recenzi nemáš a osobně tě neznám. Např. u Rolnaulta já osobně vím jaké vlastní , nebo vlastnil vozidlo, protože ho osobně znám a navíc tu recenzi na své auto kdysi měl. U WL jsem přesvědčen o tom, že bílé GTI vlastní i když tu měl kdysi recenzi tuším na A3, ale možná bych se spíše vsadi, že bude napsané na jeho firmu, což už samo o sobě popírá první pravidlo - Vaše auto. Ale budiš. Spíš jsem chtěl upozornit, že pokud chce někdo soutěžit, tak by měl respektovat pravidla která jsou dána i kdyby byla sebevíce nesmyslná. Na nějakou diskusi ohledně nutnosti, potřebnosti nebo dokonce spravedlivosti pravidel by si měl každý nechat zajít chuť. Jednou jsou pravidla dána a my, jako soutěžící, jsme povinní je respektovat a né o nich diskutovat, nebo je dokonce upravovat. Toť můj názor. Je jasné, že po vzájemné dohodě a po uvážení správcem soutěže, se dá ledasco zmněnit, ale né to měnit stylem "Hele, tohle je nesmysl, vymaž to!"
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.03.11  12:51

zip: je pravda, že recenziu nemám, rovnako ako ju nemajú viacerí pravidelní účastníci a viacnásobní víťazi (white label, Ronault...) a vyriešilo sa to vynechaním daného pravidla. Myslím, že Tvoje obavy ohľadom fejkov pri fotkách nie sú moc reálne, jednak musíš mať tematickú fotku a jednak sa tu väčšina zúčastňuje opakovane, takže s iným ako vlastným autom je nereálne vyfotiť 2 fotky na rôzne témy. Osobne nevidím dôvod, prečo by som sa prezentoval ako majiteľ Fordu a nemal ho, nejde o žiadnu exkluzivitku, že. ;-) Ostatne zbytočne to eskaluješ, problémy s upravenými pravidlami fakticky nikto nemá, debata bola len o úpravách fotiek a väčšina sa zhodla na tom, že postačia doterajšie obmedzenia. Takže viac sa baviť a menej riešiť (neexistujúce) problémy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  11:58

Zip: :yes: :yes: :yes: :yes: NAPROSTÝ SOUHLAS!!!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.03.11  10:43

Nezlobte se na mě, ale podle mě není na škodu, když jsou přesně vymezená pravidla. Například to, že můžou do soutěže přidávat svoje fotky i lidi, kteří nemají na MA.CZ recenzi (sorry Ludex) mi příjde jako nespravedlnost. Všichni jsme tu bojovali s fejky, kdy si někdo přidal např Lambo a my jsme ho bombardovali urážkami a chtěli po něm aby nám dokázal, že to auto je jeho. A najednou ejhle, v soutěži je fotka auta o kterém nikdo nic neví. Recenze žádná, majitel neznámí. Jak pak chcete dodržet už jen to první pravidlo, že na fotce musí být Vaše auto? Stejně tak by to mělo být i s auty, které nevlastní přímo uživatel, ale firma!! Je to snad Vaše auto? Není, je to auto Vašeho zaměstnavatele, nebo Vaší firmy!! Možná si budete myslet, že jsem trošičku máklej, ale na takových drobnostech a na slovíčkaření dnes soudy osvobozují vrahy a zloděje od zodpovědnosti, tak nechápu, proč by jsme měli být zrovna my tady benevolentní. Pokud b\y jsme chtěli být benevolentní, tak můžeme pravidla rovnou zrušit všechny, však co, vždyť je to jedno. A nějaké zadání? K čemu!! Tohhle chcete? Jednou jsme si tu ty pravidla stanovili a podle mě není možné je mněnit jen proto, že někdo dostal zrovna chuť něco ojebat a změna pravidel by mu v tom pomohla. Já osobně bych pravidla ještě zpřísnil, ať jich je klidně 30, jenže když byla ta možnost, aby se soutěže někdo ujal, tak jsem já i spousta ostatních nechtěl, bohužel. Nakonec to vzaldo svých rukou Matheas, tak mu do toho nekecejte, nevymýšlejte kraviny a pokud chcete soutěžit, tak se chovejte podle toho jak si přeje Matheas. Pokud někdo neumí soutěžit a chovat se podle pravidel, tak tu nemá, podle mého, co dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 09.03.11  09:22

« Re: Fotosoutěž Březen 2011

K pravidlům ...

s tím aby se úpravy zrušily úplně nesouhlasím. Nechal bych to jak to je. TZn ... úpravy jasu, HDR, klidně i dodané efekty PS proč ne? Ale když ten bod úplně zrušíme, vyfotím si auto před bílou zdí a přes PS ho kydnu třebas zrovna na hradčanské nádvoří ... což je nesmysl.

umístění na MACZ ... tak nevím, aby to nakonec nedopadlo tak, že to každý bude mít jinde, dokonce třebas na nedejbože zavirovaném serveru. Vím, že jde o prd, ale když to není podmínkou, proč bych pak dával odkaz na MACZ, když si to můžu přehrát k sobě na WEB v nějakém slušnějším rozlišení. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.11  07:51

« Fotosoutěž Březen 2011

ludex recenziu nemas ale spravne by si si tu fotku mal dat ako svoju profilovu namiesto tej ikony ktoru tam mas ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 09.03.11  07:46

« Fotosoutěž Březen 2011

"Auto a Historická památka"

1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku dle tématu.
    3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    4. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ní do diskuze od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně netoleruje se zpoždění přihlášek
    5. Přihlašuje se pouze jednou !
    6. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3 a to formátem viz níže
    7. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz
    Případný komentář až po tomto hodnocení !

8. Nevyhlašujte průběžné výsledky. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011
    9. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako profilovou u svého vozu !
    10. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
    (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
    11. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.03.11  10:56

« Re: Debata

Úcta se vyjadřuje třeba taky gratulací vítězům a jako poctu vítězi beru jeho foto na titulce "recenze" fotosoutěže, které je dva dny jako TOP1.... Ale nikomu to nenutím, jen mi toto pravidlo přijde jako zbytečné a zmatečné...
    Ještě nemám ani nápad a popravdě nevím, jestli se tady budu účastnit :-) Třeba mě pak něco napadne, ještě je čas a hlavně nemám čisté auto :-(

P.S:: Na soutěž na DW nápad mám a tam se účastnit budu >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…