Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.11  23:04

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v pravidlech

Kysky
    Jak píše Ronault, logické argumenty se jen "silnými" slovy nahradit nedají... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.11  23:01

zip
    Žádnou A3 jsem nikdy nevlastnil, pětkové GTI není psáno ani na mou firmu, ale přímo na mě, podle SPZ, která je (stejná) na všech fotkách GTIčka, si to můžeš (služebně) ověřit. Allroad je psaný na firmu, ale ne na žádné SROčko apod., ale jen na mou (fyzickou) osobu, tedy zase na mé jméno (taky si můžeš ověřit). Jestli si myslíš, že když si napíšu auto na svoji vlastní firmu, tak tím pádem není moje, tak si doplň znalosti třeba od kolegů v práci.
    Jinak tvůj názor samozřejmě respektuju, ale do této soutěže jsem se nijak nevnutil/nevetřel, účast mi byla nabídnuta, ale pokud to bude v rozporu s většinovým názorem jejich pravidelných účastníků, nemám problém zůstat jen pasivním hlasujícím, jako kdysi...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:48

Kysky: Nesmysly hledej ve svých vlastních slovech, věř mi, že má jsou v porovnání s tvými jako čistá a průzračná logika. Možná pro tu argumentační slabotu sem chodíš o tolik méně a ne pro ty ostatní. Ono je to snažší hledat chybu v ostatních než v sobě, ale makat na sobě, to je o něčem jiném.
    Jak by řekl místní klasik: Makej na sobě, uč se jazyky a jednou z tebe bude prémiovej eurodrzek >:-[] (I když no... tady to bude chtít ještě hodně práce)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  22:30

Ronault: no jasný ty chytrej. Jsem rád, že sem už moc nechodím, aspoň se denně nesetkávám s takovým nesmyslem jako jsi právě ty.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:30

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v prdidlech

Poustník: Šária je ti cizí. A co Šárka? Znám jednu Šárku, co mi není cizí >:-[]
    Tak tak, buď se to vsákne a nebo uhnije a upadne. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:29

Kysky: S tím dodržováním zákonů a la poslanci jste tady vyběhli vy dva se Zipem. Slušné chování je základem úspěchu ve společnosti, kdo jej nemá, je křupan.
    A problémem není má argumentace, ale tvá. Prostě jestli chceš trvat na přísném dodržování zákonů u ostatních, tak je musíš sám dodržovat, jinak jsou tvá slova prázdná.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  22:25

Ronault: nebudu se chovat slušně, když se do mě chceš pustit. Hlavní zpráva je ta, že když tu nemá uživatel recenzi, těžko se prokáže, jestli je to jeho auto nebo ne. Takže nebuď hned jak nějakej zesranej poslanec!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  22:22

Šaría je mi sice cizí, ale budu dělat jako že nic....mrtvýho brouka...ono to časem nějak vyhnije.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:10

Poustníku: Záleží na tom, jaký máš majetnický vztah ke své ženě. Jestli uznáváš model, že muž vlastní ženu, tak logicky vlastníš i její auto, pokud jsi ale feministicky orientován po západním stylu a Šária a Islám je ti cizí, musíš recenzi smazat >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:08

Kysky: Abych ti nenasral do huby, když už jsi u těch vulgarit. Chovej se slušně a piš slušně, nejsi tady ve třídě mezi vrstevníky.
    Ano, měla by být smazána, když tak strašně chcete se Zipem uplatňovat pravidla. Já proti služebním autům nic nemám, ono není služební auto policisty a obchoďáka totéž, což si spousta lidí ani neuvědomuje, že i ten obchoďák často své auto alespoň částečně platí. Taktéž nevidím problém v tom mít auto napsáno na firmu atd.

Prostě tady jde o auta, ne o jejich zápis v TP, stejně jako jde u fotosoutěže o fotky.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  21:30

Jo, ještě, že mě tu máš! Ty mě tu nemít, tak tu nejsem!!! :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.03.11  19:27

Áha. Teda ještě že tě tu mam Poustníku, jinak bych si tu s nikym nepokecal. >:D
    Oukej, budu hledat nějakou retrobudovu, nebo retrosochu, nebo retroženu. >:D Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  19:05

Moje auto je psané na moji ženu. Asi budu muset smazat recenzi..... 8-s >:D
    Chobote, téma zní nějak tak jako Moje auto a hysterická éé historická památka.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  18:30

Ronault: hé tak se třeba poser!
    Potom by měla být moje recenze taky smazána žeano. To už se tady dávno řešilo a nikomu to nevadí
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  18:21

Kysky: Ještě než dáš souhlas, tak veškeré fotky, co jsi sem dal jsou taky mimo pravidla, jelikož ta auta byla tatínka, ne tvá.
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.03.11  18:08

« Tak depa je ten správce.

Zas v tom máte nepořádek. V diskuzi se debatuje o debatě a pravidlech a zase se zakecalo nové téma, takže nevim jaké jest. Je pravda, že posledních pár měsíců jsem se nezůčastnil z důvodu ´špatného světla´, ale co kdyby náhodou.
    Tak se koukej správče probudit ze zimního spánku a dopsat témata za únor a na březen do novinek. Děkuji, pěkný večer...... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 09.03.11  17:58

Dle mého jsou aktuální pravidla super :-)

Ohledně úprav - Vše bych nechal jak je, kdo chce, ať si fotku upravý jak chce, je to jen na hodnotících jestli to ocení nebo ne, samozřejmě fotomontáže jsoun zakázané, což určitě nechat, to by se pak ty témata dělali líp >:D >:D

Kdybych se já, sám osobně, držel 100% pravidel, tak bych vůbec nemohl soutěžit, natož pak v únoru, kdy bylo téma "Moje Auto" :yes:
    Každopádně je těžké se někdy domluvit, prostě tisíc hlav, tisíc názorů...

PS: Jak jste na tom tento měsíc? Už máte hotové? :-) Tento měsíc je nápadů spousta, je docela problém se na nějaké místa dostat, ale už se těším na fotky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.11  13:59

A proto Zipe děláš tam kde děláš! >:-[] >:-[] >:D Takže jsi muž na správném místě ;-) :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 09.03.11  13:41

Já to neberu dramaticky, jen mám rád, když je ve věcech pořádek!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.03.11  13:30

OK, môžeme sa stretnúť trebárs na najbližšom autosalóne v Brne (kde som sa i naposledy s pár ľuďmi odtiaľto stretol), ukážem Ti techničák, aby si mal dušu namieste. ;-)
    A pravidlá súťaže som nespochybňoval, nemám s nimi žiaden problém, ako sa môžeš presvedčiť v debate. Diskusiu začal samotný Matheas s tým, že sa pýtal na názory. A opakujem,netreba to brať tak dramaticky, nie si v práci, ale bavíš sa a fotíš. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…