Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.03.11  00:19

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v prdidlech

Tak aspoň nějakého toho naháče..., ale to by si vlastně spadal hned do obou skupin najednou.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.11  00:11

Já sám jsem hroznej pes......moje žena má na psy alergii, takže bohuželkužel.....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.03.11  00:08

Doufal jsem, že máš nějakého psa... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.11  00:03

Já tam chodím sledovat obě dvě skupiny, jsem voayer všechnober..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.11  23:51

Poustník
    A že to tam tak znáš, za kterou skupinu tam chodíš...? :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  23:25

Dalo by se říci......je to dle pověsti údolí, kde se vrhla ze skály Šárka, když tak ošklivě přelstila Ctirada. Teď tam chodí pejskaři a úchylové....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.11  23:21

Ron
    Dnes už jen Šárka Vaňková, která tak vlastně sdružila pražskou Šárku s brněnskou Vaňkovkou... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  23:18

Poustník: To je údolí, kde Šárky dávají (dobrou noc)? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  23:17

Rone, já znám ještě Šárecké údolí v Praze, to mi taky není cizí. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  23:13

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v pravidlech

Kysky, Kysky.... 8-s .....achich ach.....prostě není nad slušnost, i když se ti názor druhého nezdá.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.03.11  23:07

No, koukám že je tady veselo. 8-s

Můj názor je ten, že stanovená pravidla jsou v pořádku a není nutné je nijak měnit ani rozšiřovat. Na druhou stranu nemám nic proti tomu na některých bodech (recenze, moje-tatínkovo-firemní auto apod.) tolik nebazírovat, a to v zájmu soutěže samé. Vyšší účast, větší konkurence...

Nemělo by se prostě zapomínat, že tu jsme, aspoň doufám, pro zábavu a vysoutěžit lze nanejvýš pochvalnou poznámku od ostatních. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  23:05

WL: :yes: Ještě bych dodal, že tento server je o uživatelských recenzích a má sloužit jako sdílení informací a zkušeností uživatelů aut. Je mi vcelku jedno, jestli se majiteli Audiny pokazilo to či to, byl s tím či oním spokojený, a bylo to na autě napsaném na fyzickou či právnickou osobu. Podle mě tento server není tady od toho, abychom se pochválili, co máme v garáži, ale něco nového se dozvěděli.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.11  23:04

Kysky
    Jak píše Ronault, logické argumenty se jen "silnými" slovy nahradit nedají... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.11  23:01

zip
    Žádnou A3 jsem nikdy nevlastnil, pětkové GTI není psáno ani na mou firmu, ale přímo na mě, podle SPZ, která je (stejná) na všech fotkách GTIčka, si to můžeš (služebně) ověřit. Allroad je psaný na firmu, ale ne na žádné SROčko apod., ale jen na mou (fyzickou) osobu, tedy zase na mé jméno (taky si můžeš ověřit). Jestli si myslíš, že když si napíšu auto na svoji vlastní firmu, tak tím pádem není moje, tak si doplň znalosti třeba od kolegů v práci.
    Jinak tvůj názor samozřejmě respektuju, ale do této soutěže jsem se nijak nevnutil/nevetřel, účast mi byla nabídnuta, ale pokud to bude v rozporu s většinovým názorem jejich pravidelných účastníků, nemám problém zůstat jen pasivním hlasujícím, jako kdysi...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:48

Kysky: Nesmysly hledej ve svých vlastních slovech, věř mi, že má jsou v porovnání s tvými jako čistá a průzračná logika. Možná pro tu argumentační slabotu sem chodíš o tolik méně a ne pro ty ostatní. Ono je to snažší hledat chybu v ostatních než v sobě, ale makat na sobě, to je o něčem jiném.
    Jak by řekl místní klasik: Makej na sobě, uč se jazyky a jednou z tebe bude prémiovej eurodrzek >:-[] (I když no... tady to bude chtít ještě hodně práce)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  22:30

Ronault: no jasný ty chytrej. Jsem rád, že sem už moc nechodím, aspoň se denně nesetkávám s takovým nesmyslem jako jsi právě ty.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:30

Poustník: Šária je ti cizí. A co Šárka? Znám jednu Šárku, co mi není cizí >:-[]
    Tak tak, buď se to vsákne a nebo uhnije a upadne. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.03.11  22:29

Kysky: S tím dodržováním zákonů a la poslanci jste tady vyběhli vy dva se Zipem. Slušné chování je základem úspěchu ve společnosti, kdo jej nemá, je křupan.
    A problémem není má argumentace, ale tvá. Prostě jestli chceš trvat na přísném dodržování zákonů u ostatních, tak je musíš sám dodržovat, jinak jsou tvá slova prázdná.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  22:25

Ronault: nebudu se chovat slušně, když se do mě chceš pustit. Hlavní zpráva je ta, že když tu nemá uživatel recenzi, těžko se prokáže, jestli je to jeho auto nebo ne. Takže nebuď hned jak nějakej zesranej poslanec!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.03.11  22:22

Šaría je mi sice cizí, ale budu dělat jako že nic....mrtvýho brouka...ono to časem nějak vyhnije.... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…