Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 09.03.11 23:07
« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v pravidlech
No, koukám že je tady veselo. 8-s
Můj názor je ten, že stanovená pravidla jsou v pořádku a není nutné je nijak měnit ani rozšiřovat. Na druhou stranu nemám nic proti tomu na některých bodech (recenze, moje-tatínkovo-firemní auto apod.) tolik nebazírovat, a to v zájmu soutěže samé. Vyšší účast, větší konkurence...
Nemělo by se prostě zapomínat, že tu jsme, aspoň doufám, pro zábavu a vysoutěžit lze nanejvýš pochvalnou poznámku od ostatních. :-) -
Ronault. 09.03.11 23:05
WL: :yes: Ještě bych dodal, že tento server je o uživatelských recenzích a má sloužit jako sdílení informací a zkušeností uživatelů aut. Je mi vcelku jedno, jestli se majiteli Audiny pokazilo to či to, byl s tím či oním spokojený, a bylo to na autě napsaném na fyzickou či právnickou osobu. Podle mě tento server není tady od toho, abychom se pochválili, co máme v garáži, ale něco nového se dozvěděli. -
white label 09.03.11 23:01
zip
Žádnou A3 jsem nikdy nevlastnil, pětkové GTI není psáno ani na mou firmu, ale přímo na mě, podle SPZ, která je (stejná) na všech fotkách GTIčka, si to můžeš (služebně) ověřit. Allroad je psaný na firmu, ale ne na žádné SROčko apod., ale jen na mou (fyzickou) osobu, tedy zase na mé jméno (taky si můžeš ověřit). Jestli si myslíš, že když si napíšu auto na svoji vlastní firmu, tak tím pádem není moje, tak si doplň znalosti třeba od kolegů v práci.
Jinak tvůj názor samozřejmě respektuju, ale do této soutěže jsem se nijak nevnutil/nevetřel, účast mi byla nabídnuta, ale pokud to bude v rozporu s většinovým názorem jejich pravidelných účastníků, nemám problém zůstat jen pasivním hlasujícím, jako kdysi...
;-) -
Ronault. 09.03.11 22:48
Kysky: Nesmysly hledej ve svých vlastních slovech, věř mi, že má jsou v porovnání s tvými jako čistá a průzračná logika. Možná pro tu argumentační slabotu sem chodíš o tolik méně a ne pro ty ostatní. Ono je to snažší hledat chybu v ostatních než v sobě, ale makat na sobě, to je o něčem jiném.
Jak by řekl místní klasik: Makej na sobě, uč se jazyky a jednou z tebe bude prémiovej eurodrzek >:-[] (I když no... tady to bude chtít ještě hodně práce) -
Ronault. 09.03.11 22:29
Kysky: S tím dodržováním zákonů a la poslanci jste tady vyběhli vy dva se Zipem. Slušné chování je základem úspěchu ve společnosti, kdo jej nemá, je křupan.
A problémem není má argumentace, ale tvá. Prostě jestli chceš trvat na přísném dodržování zákonů u ostatních, tak je musíš sám dodržovat, jinak jsou tvá slova prázdná.
-
David Silver 09.03.11 22:25
Ronault: nebudu se chovat slušně, když se do mě chceš pustit. Hlavní zpráva je ta, že když tu nemá uživatel recenzi, těžko se prokáže, jestli je to jeho auto nebo ne. Takže nebuď hned jak nějakej zesranej poslanec!