Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 11.03.11 21:49
« Re: Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
matii: to som práve dnes riešil s niektorými pevnejšími chlapmi, ako som ja, v posilovni. Tam ma vehementne presviedčali, že dobrá facka dokáže divy pri jednaní. Akurát keď tá facka má za následok 3 vybité zuby a zlomenú sánku, je to tak na 6 mesačnú podmienku. A ani naopak by sa mi to moc nepáčilo, teda mať o tri zuby menej. Preto som i pri svojich 193/90 zvolil taktický ústup. >:-[] -
iudex 11.03.11 21:34
« Re: Fotosoutěž Březen 2011- změny v pravidlech
matii: presne to je ten problém pri tejto téme: keďže pamiatku nikto nemá na záhrade, nutne sa stretneš s problémom, že keď si fotíš svoje auto pri nejakej pamiatke typicky v centre mesta, ľudia Ťa obchádzajú v lepšom prípade so zdvihnutým obočím. Ja som fotil v takej bočnej uličke centra a začali si ma všímať nejakí squatteri z neďalekej rozostavanej stavby, tak som to radšej rýchlo zbalil a fičal preč. >:D -
white label 11.03.11 21:27
zipe
Ještě ke tvé odpovědi Ronovi
MACZ opravdu není jen pro "majitele" vozů, kteří zde mají nějakou uživatelskou recenzi, takže v této souvislosti jsi s tou (i pro mě velmi překvapivou) poznámkou o (ne)slušnosti, až trošku "(ne)slušně mimo"... ;-) -
white label 11.03.11 21:14
zip
Nikde nepíšu, že tvrdíš že OSVČ je právnická osoba, jde jen o to, že od začátku píšu, že mám allroada napsaného na svou firmu/živnost, jako fyzická osoba (OSVČ) a proto jsem logicky jeho jasný a jediný majitel (s čím si od začátku nesouhlasil) a nemá to nic společného s případem, kdy je majitelem vozu naopak právnická osoba, např. nějaká forma společnosti.
Možná jsem opravdu první OSVČ o které víš, že má přiděléné IČ, ale to nic nemění na faktu, že jej má přiděleno každá OSVČ u nás...
"Identifikační Číslo ekonomického subjektu (IČ nebo IČO) je v České republice unikátní osmimístné identifikační číslo:
- právnické osoby
- podnikající fyzické osoby (OSVČ)
- organizační složky státu."
"OSVČ má tato práva a povinnosti:
- podniká pod svým jménem (například Josef Novák - účetní)
- ručí celým! svým majetkem
- do určitého obratu (dáno zákonem) může účtovat v soustavě daňové evidence, dříve jednoduchého účetnictví
- do určitého obratu (dáno zákonem) nemusí prokazovat náklady, ale může je uplatňovat paušálně
- do určitého obratu (dáno zákonem) nemusí být plátcem daně z přidané hodnoty
- na rozdíl od právnických osob nemusí být zapsána v Obchodním rejstříku "