Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
zip2016 13.03.11 08:46
« Re: Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Mati: V Liptovském Jánu jsem byl na dovče asi před 3 lety. Bydlel jsem v pensionu Horec. [odkaz] Příjmné prostředí, perfektní personál. Kousek byl nějakej hotel s bazénem a fakt všude kousek. V Liptovském Mikuláši je super aquapark a do vysokých tater na nějaké to pleso to není ani hodinka cesty. Fakt super, navíc kousek (cca 100 km) ve Spišské Nové Vsi bydlela moje babička. -
Poustnik 12.03.11 13:48
Ludexi, jak ses ptal, kdo má nafoceno, tak já nějakou nouzovku už ve fotogalerii mám a Ještědský vysílač semi zdá moc moderní, to ještě není historie, tak mínus 100 let a víc, bych já bral....a staré auto...no....Když bude vyrobené před rokem 1910... ;-) -
matii 11.03.11 22:04
Už jsem ani nedoufal, že by to tak mohlo ve 39 letech jít. Stačí dodržovat pár jednoduchých pravidel:
1. Jíst častěji a méně
2. Nic s cukrem a tukem
3. Haldy bílkovin
4. Nejíst po 17:30
5. Pokut možno denně cvičit .... Koupil sem si ty pružiny za 100Kč a pak ještě tyhle série na břicho:
[odkaz]

Já bych byl pro takový případ pro hlasování, resp. benevolenci v souladu s tím, že jde pořád o nic.
Zip: Jo, pravidla by se měla dodržovat, to je pravda, hlavně by je měli dodržovat ti, co je mají hlídat. Bydlím u místní policejní služebny v Brně, vede k ní jednosměrka a velmi často vidím jak se policajti blíží v protisměru ke služebně se zapnutým majáčkem, protože se jim to evidentně nechce objíždět dookola. ;-) Ale nemám jim to za zlé, alespoň šetří peníze, páč kdyby to celé objeli, tak projedou palivo navíc >:D