Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.11  23:06

« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka

zip
    Jasně, proto jsem taky napsal, že to při téhle kompozici není úplně snadné.
    Pokud stojí auto na cestě z kopce, tak ani úplně (vodo)rovně být nemůže, na rozdíl od kostela...
    Jinak ten barevný posun (proti ostatním fotkám z téže série) fotce určitě prospěl...
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 18.03.11  16:02

Děkuju za uznání. Ale zase taková bomba to není. Tu rovinu jsem už řešil s Mojitem. Je to trošku problém, protože celkově je ten terén kolem té brány dost z kopce, takže se to špatně trefuje. Když bylo rovně auto, tak byl nakřivo kostel, a obráceně je to tak jak to je. Ale i přes to jsem celkem spokojen s výsledkem. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.03.11  11:31

zip: dobré, veľmi dobré. Dokonca tak dobré, že ak neprefotím to, čo už provizórne mám, budem len do počtu. Ale to už možno nestihnem, rozpršalo sa u nás, počasie otrasné, auto špinavé tak si na tie zlaté trenky, o ktoré hráme, budem musieť nechať zájsť chuť. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.03.11  09:54

zip
    fotka hodně povedená, čím dál lepší kousky sem dáváš.
    Komentář jsem četl a taky chválím, možná by nebylo špatné, kdyby každý něco stručného napsal k památce na fotce, teda v případě, že o ní něco ví...

edit - jen si příště raději zapni "mřížku" (pokud to tvůj foťák podporuje) daleko líp se pak trefuje rovina, což při téhle kompozici, není úplně snadné...
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 18.03.11  07:13

Téma
    " Auto a Historická památka "

Pravidla fotosoutěže

1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
    2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
    5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
    6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
    7. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3š a to formátem viz níže
    8. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

Případný komentář až po tomto hodnocení !!!

9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
    10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
    11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
    (domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
    12. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
    13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)

přihlášení -

ZIP2016 - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 17.03.11  16:29

Tak koukám, že zatím moc přihlášených není??? Nevadí!!!

Přátelé, přináším Vám malou exkurzi do historie mého rodného města a zároveň se přihlašují do fotosoutěže pro tento měsíc!! Podrobnosti k fotce najdete v novinkách a pár dalších foteček v galerii. Takže se těším na další bojovníky!!!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 16.03.11  21:11

« Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka

Téma

Pravidla fotosoutěže

3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
    4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
    5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
    8. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
    13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 16.03.11  09:02

« Re: F-TIP

WL
    nemusí to být s toho seznamůůůůůůů to byl jen příklad ten seznam >:-[]

Jinak kamaráde dlouho jsem se tak nezasmál moooc mooooc vtip :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.03.11  22:32

« Re: F-TIP

>:D
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.11  22:23

« F-TIP

Dva kamarádi popíjejí večer v hospodě a jeden se začne druhému svěřovat. "Nevím, co už mám dělat, když se vracím v noci domů z hospody.... Nejdříve, než vjedu na příjezdovou cestu ke garáži tak vypnu motor, pak světla a zajedu tam setrvačností. Potom si sundám boty, po špičkách vyjdu schody nahoru a v koupelně se odstrojím. Opatrně si lehnu do postele a moje žena se stejně vzbudí a začne na mě ječet, co si to dovoluji, přitáhnout domů zase tak pozdě!"
    Ten druhý mu poradí :
    "Jo, kamaráde, ty máš úplně špatný přístup k věci. To já do garáže vletím až skřípají brzdy, vyřítím se po schodech nahoru, hodím boty do skříně, skočím do postele, plácnu ji přes pr.del a zeptám se:
    Jsi taky tak nadržená jako já?"
    A ona předstírá, že je v hlubokým spánku.!
    :-O >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.11  22:17

« Re: Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka

Math
    Neměl, ale jen proto, že je to na seznamu... >:D
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.03.11  19:47

« Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka

Téma

Pravidla fotosoutěže

8. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

• « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.03.11  19:43

Ronaulte jsi mi připoměl ten vtip o tom jak jeden soused pořád nadával na druhého že mu nechce pojcit žebřík aniž by se ho zeptal >:-[] >:-[]

WL
    no já bych s tím problém neměl.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.03.11  19:29

Ronault : Kdo se bojí, se.re v síni.... >:D

Jen to sem hoď, já ti to hezky zkritizuju. To abys příště vážil slova až budeš psát o SUVéčkách. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.03.11  18:41

Já tedy rozhodně nic z toho seznamu mít nebudu. A beztak mi to nedovolíte >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.11  17:44

Tohle je seznam národních kulturních památek (ne doslova "historických"), i když naprostá většina z nich (logicky) "historická" je.
    Nevím jak by zde byla tématicky přijata fotka třeba z tohoto areálu:
    [odkaz]
    Nebo kdo sem dá fotku svého vozu a korunovačních klenot...
    >:-[]

P.S. Jinak já jsem dneska udělal dvě série u dvou památek a obě jsou dokonce na tom seznamu, jen teď něco vybrat... 8-s
  • « 00 Reagovat !

Fotosoutěž Moje auto.cz 14.03.11  23:22

Téma

Pravidla fotosoutěže

7. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže
    8. Formát pro hlasování

1 - místo – xxx
    2 - místo – yyy
    3 – místo – zzz

10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.2 2011 do 20:30hod 27.2.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 14.03.11  23:18

Tak koukám , že je zde pěkná debata na téma co je a co není historická památka.
    Myslím , že se to někdy moc rozmělňuje , ale jak napsal Ronault sami hodnotící uživatelé posoudí svým hlasováním co se jim líbí a co né. Samozřejmě , že asi nebudeme fotit na svobodáku Naše new hodiny nebo nějakou moderní stavbu.Taktéž mezi ně nepatří kapličky ja zmínil Iudex.
    Prostě Když si doma řeknete , že zajedete s rodinou na výlet na nějakou historickou památku tak asi nepojedete k moderní stavbě ?

Jinak pokud bych to bral teda hodně kriticky tak by uživatelé museli mít fotku u stavby zde ze seznamu přiznaných kulturních památek čr....ale kritický nejsem tak mrkněte na seznam a třeba zjistíte , že za domem máte historickou památku
    [odkaz]
    >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 13.03.11  22:22

Určitě souhlas, nějaká ta benevolence tam být musí, protože co je a co není historická památka asi nijak určit nejde :-) To by muselo být téma třeba Auto a UNESCO...... Takže je asi na každém, aby zhodnotil jak moc je to historické a jak ne, je jasné že když někdo vyfotí auto s nějakou kapličkou na vesnici, asi to nebude ono >:-[] Jinak Ještědský vysílač určitě historická památka je :-) Pokud vím a nepletu se, je to stavba dvacátého století :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.03.11  21:59

Já jsem jednoznačně pro benevolenci, neurčoval bych stáří památky. Památkami přece nejsou jenom hrady, zámky, katedrály nebo skanzeny. Existují státní technické památky (např. Křižíkova elektrárna v Písku, Masarykova zdymadla v Ústí nebo historická železnice v Zubrnicích), přírodní památky typu Pravčické brány nebo památné lípy ve Stadicích, z temnějších ale nikoliv vzdálených období třeba Památník Terezín, pomníky neznámých vojínů nebo "úchvatně" propracované mučící stroje z Muzea tortury v Českém Krumlově.

Je toho nepřeberné množství, na památku (stejně tak jako na vola >:D ) narazíte zkrátka všude. A co se týče veteránů, v rozumných mezích bych byl taky pro.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…