Ronault. 21.03.11 21:43
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
WL: No chtěl jsem jet jako legendární skupina pěti manažérů na služebku Superbem, ale musel jsem se nakonec spokojit alespoň Lagunou. Samozřejmě jak bývá u mých zahraničních cest zvykem, tak jsem dojel jen po Norimberk a zbytek na odtahovce >:-[]
PS: To víš, co se fotek týče, jsem liberál >:D -
Ronault. 21.03.11 21:23
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Aby se neřeklo, že tady jen diskutuji o pravidlech a nefotím, tak jsem se rozhodl tento měsíc pro fotosoutěž udělat co nejvíce a proto jsem vydal spoustu sil, zrušil vkladní knížku prémiového spoření mladých a vyrazil na lov památek. Bohužel počasí tento weekend se moc nevydařilo, takže fotka je podobně pochmurná jako ono počasí, nicméně snad se bude líbit:
Pokud by někdo pochyboval o tom, jestli se jedná o historickou památku, tak stejně jako Matii dávám na ní odkaz: [odkaz] -
white label 21.03.11 19:27
matii
To je moc dobře, že sis to nakonec rozmyslel, fotka parádní, jako obvykle, plus odkaz k památce jako bonus. :yes:
P.S. "Levicovým" směrem sklonu věže tě (nepřímo) inspiroval zip...? :-O >:D -
matii 21.03.11 18:56
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Tak přeci jen se přihlašuji do soutěže:
Jedná se o kapli sv.Wolfganga na vrcholcích Krušných hor. K vyjížče mne přimělo pěkné počasí. Původně jsem chtěl fotit Komáří vížku, ale nakonec byla dost daleko a nevynikla.
Jinak pro ty kteří by pochybovali o tom, že se jedná o historickou památku je tu odkaz:
woody-alien 21.03.11 09:42
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Poustniku, tož to máš pravdu. Kdysi jsem pro sranda-občasník De Presse dělal reportáž o Praze a objevoval neznámé. Nakonec jsem zcela vynechal "profláklé" památky a cestoval po usedlostech jako jsou Cibulka, Šmukýřka atd. Profesorka dějepisu z toho byla tak nadšená, že mě chtěla adoptovat..... >:D
Poustnik 21.03.11 00:04
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Woo-a.... Tak v Praze to můžeš zmáčknout skoro na každém rohu, jel jsem přes Mírák, tož jsem to zmáčknul. V pátek jsem byl v Malostranské besedě na kapele Harry Fotr a Harmasan, ale dvě fotky, co jsem v noci nafotil, byly rozmazané. Zítra a pozítří se rozhlídnu zase tady, po Bruselu. :-) -
woody-alien 20.03.11 14:28
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Poustniku, koukám že trénuješ na Míráku. To už jsi mohl rovnou vzít ÚKDŽ. ;-)
Nebo v blízkém okolí Vinohradskou tržnici či vodárnu. Ale pro mě je nejzajímavějším objektem v okolí Plečnikův kostel Nejsvětější srdce Páně na Jiřáku. :yes: -
white label 20.03.11 10:14
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Jo, vedle toho kostela vypadá jak "angličák" (nebo spíš "němčák").
Jedna z věcí, kterou na Golfech obdivuju, je to klamání tělem (zvlášť třídveřáky), zvenku malé, ale uvnitř naopak nečekaně velké (a třídveř je vzadu na šířku větší, než pětidveř)... ;-) -
Matheas Ropak 19.03.11 07:00
Téma
" Auto a Historická památka "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3š a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
12. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)
přihlášení -
zip2016 - [odkaz]
>:D

Centrum Spišskej Soboty tvorí čerstvo zrekonštruované námestie spolu so zvonicou, Mariánskym stĺpom a neskororománskym rímskokatolíckym farským kostolom svätého Juraja z roku 1273