Ronault. 21.03.11 23:05
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
WL: Myslíš? Uvědom si, že jezdím jedním z nejporuchovějších auto 21. století! >:-[] >:D
zino: Jsem rád, že se ti fotka takového "monumentu" a kosočtverce líbí. Dalo to dost práce se stativem tu fotku takhle nafotit. Tak je na jedné fotce Eiffelovka, která byla stavěna v letech 1887-1889 a stala se tak symbolem Francie podobně jako Renault, kdy v roce 1898 vyjel první vůz této značky. ;-) Tvoje fotka taky patří aktuálně k nejlepším. -
Brandon Walsh 21.03.11 22:29
wl [odkaz]
Centrum Spišskej Soboty tvorí čerstvo zrekonštruované námestie spolu so zvonicou, Mariánskym stĺpom a neskororománskym rímskokatolíckym farským kostolom svätého Juraja z roku 1273 -
Ronault. 21.03.11 21:43
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
WL: No chtěl jsem jet jako legendární skupina pěti manažérů na služebku Superbem, ale musel jsem se nakonec spokojit alespoň Lagunou. Samozřejmě jak bývá u mých zahraničních cest zvykem, tak jsem dojel jen po Norimberk a zbytek na odtahovce >:-[]
PS: To víš, co se fotek týče, jsem liberál >:D -
Ronault. 21.03.11 21:23
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Aby se neřeklo, že tady jen diskutuji o pravidlech a nefotím, tak jsem se rozhodl tento měsíc pro fotosoutěž udělat co nejvíce a proto jsem vydal spoustu sil, zrušil vkladní knížku prémiového spoření mladých a vyrazil na lov památek. Bohužel počasí tento weekend se moc nevydařilo, takže fotka je podobně pochmurná jako ono počasí, nicméně snad se bude líbit:
Pokud by někdo pochyboval o tom, jestli se jedná o historickou památku, tak stejně jako Matii dávám na ní odkaz: [odkaz] -
white label 21.03.11 19:27
matii
To je moc dobře, že sis to nakonec rozmyslel, fotka parádní, jako obvykle, plus odkaz k památce jako bonus. :yes:
P.S. "Levicovým" směrem sklonu věže tě (nepřímo) inspiroval zip...? :-O >:D -
matii 21.03.11 18:56
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Tak přeci jen se přihlašuji do soutěže:
Jedná se o kapli sv.Wolfganga na vrcholcích Krušných hor. K vyjížče mne přimělo pěkné počasí. Původně jsem chtěl fotit Komáří vížku, ale nakonec byla dost daleko a nevynikla.
Jinak pro ty kteří by pochybovali o tom, že se jedná o historickou památku je tu odkaz:
woody-alien 21.03.11 09:42
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Poustniku, tož to máš pravdu. Kdysi jsem pro sranda-občasník De Presse dělal reportáž o Praze a objevoval neznámé. Nakonec jsem zcela vynechal "profláklé" památky a cestoval po usedlostech jako jsou Cibulka, Šmukýřka atd. Profesorka dějepisu z toho byla tak nadšená, že mě chtěla adoptovat..... >:D
Poustnik 21.03.11 00:04
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Woo-a.... Tak v Praze to můžeš zmáčknout skoro na každém rohu, jel jsem přes Mírák, tož jsem to zmáčknul. V pátek jsem byl v Malostranské besedě na kapele Harry Fotr a Harmasan, ale dvě fotky, co jsem v noci nafotil, byly rozmazané. Zítra a pozítří se rozhlídnu zase tady, po Bruselu. :-)