Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 21.03.11 23:13
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
WL: Koukám, že máte stejné "úchylky" s taťkovým spolupracovníkem. Ten taky říkal, že by si koupil Fluence, ale že mu nějak vadí ten "kosočtverec", tak mu taťka řekl, že jestli mu vadí takhle, tak ať si ju dá na ležato >:D >:D -
woody-alien 21.03.11 23:12
Ronaultova spořivost nezná mezí, i ten plyn už se mu zdá drahej a víš, jaká je to ještě štreka z Norimberka. Tak Lagunu odstaví u kraje, zapne blinkry a do minutky zastaví nějakej Áda. "Zase nějakej chudák ve vehiklu značky Rendlík a syn, musím ho spasit."
A tak Ronault ušetřil a ještě mu zbylo na kafe v Latinský čtvrti a une crépe na Concordu. >:D -
Ronault. 21.03.11 23:05
WL: Myslíš? Uvědom si, že jezdím jedním z nejporuchovějších auto 21. století! >:-[] >:D
zino: Jsem rád, že se ti fotka takového "monumentu" a kosočtverce líbí. Dalo to dost práce se stativem tu fotku takhle nafotit. Tak je na jedné fotce Eiffelovka, která byla stavěna v letech 1887-1889 a stala se tak symbolem Francie podobně jako Renault, kdy v roce 1898 vyjel první vůz této značky. ;-) Tvoje fotka taky patří aktuálně k nejlepším. -
Brandon Walsh 21.03.11 22:29
wl [odkaz]
Centrum Spišskej Soboty tvorí čerstvo zrekonštruované námestie spolu so zvonicou, Mariánskym stĺpom a neskororománskym rímskokatolíckym farským kostolom svätého Juraja z roku 1273 -
Ronault. 21.03.11 21:43
WL: No chtěl jsem jet jako legendární skupina pěti manažérů na služebku Superbem, ale musel jsem se nakonec spokojit alespoň Lagunou. Samozřejmě jak bývá u mých zahraničních cest zvykem, tak jsem dojel jen po Norimberk a zbytek na odtahovce >:-[]
PS: To víš, co se fotek týče, jsem liberál >:D -
Ronault. 21.03.11 21:23
Aby se neřeklo, že tady jen diskutuji o pravidlech a nefotím, tak jsem se rozhodl tento měsíc pro fotosoutěž udělat co nejvíce a proto jsem vydal spoustu sil, zrušil vkladní knížku prémiového spoření mladých a vyrazil na lov památek. Bohužel počasí tento weekend se moc nevydařilo, takže fotka je podobně pochmurná jako ono počasí, nicméně snad se bude líbit:
[odkaz]
Pokud by někdo pochyboval o tom, jestli se jedná o historickou památku, tak stejně jako Matii dávám na ní odkaz: [odkaz] -
white label 21.03.11 19:27
matii
To je moc dobře, že sis to nakonec rozmyslel, fotka parádní, jako obvykle, plus odkaz k památce jako bonus. :yes:
P.S. "Levicovým" směrem sklonu věže tě (nepřímo) inspiroval zip...? :-O >:D -
matii 21.03.11 18:56
Tak přeci jen se přihlašuji do soutěže:
[odkaz]
Jedná se o kapli sv.Wolfganga na vrcholcích Krušných hor. K vyjížče mne přimělo pěkné počasí. Původně jsem chtěl fotit Komáří vížku, ale nakonec byla dost daleko a nevynikla.
Jinak pro ty kteří by pochybovali o tom, že se jedná o historickou památku je tu odkaz:
[odkaz]
-
woody-alien 21.03.11 09:42
Poustniku, tož to máš pravdu. Kdysi jsem pro sranda-občasník De Presse dělal reportáž o Praze a objevoval neznámé. Nakonec jsem zcela vynechal "profláklé" památky a cestoval po usedlostech jako jsou Cibulka, Šmukýřka atd. Profesorka dějepisu z toho byla tak nadšená, že mě chtěla adoptovat..... >:D
-
Poustnik 21.03.11 00:04
Woo-a.... Tak v Praze to můžeš zmáčknout skoro na každém rohu, jel jsem přes Mírák, tož jsem to zmáčknul. V pátek jsem byl v Malostranské besedě na kapele Harry Fotr a Harmasan, ale dvě fotky, co jsem v noci nafotil, byly rozmazané. Zítra a pozítří se rozhlídnu zase tady, po Bruselu. :-)