Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 21.03.11 23:15
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Sprint
No neblbni, jaká historická památka, dyť to je aktuální O2 po face... >:D
Ne, vážně, fotka pěkná, parádní rovinka, jen jsem (bez brýlí) nepoznal tu historickou památku v pozadí, vypadá to trochu jako torzo "dvojčat" po 11. září... :-O >:-[] -
Ronault. 21.03.11 23:13
WL: Koukám, že máte stejné "úchylky" s taťkovým spolupracovníkem. Ten taky říkal, že by si koupil Fluence, ale že mu nějak vadí ten "kosočtverec", tak mu taťka řekl, že jestli mu vadí takhle, tak ať si ju dá na ležato >:D >:D -
woody-alien 21.03.11 23:12
Ronaultova spořivost nezná mezí, i ten plyn už se mu zdá drahej a víš, jaká je to ještě štreka z Norimberka. Tak Lagunu odstaví u kraje, zapne blinkry a do minutky zastaví nějakej Áda. "Zase nějakej chudák ve vehiklu značky Rendlík a syn, musím ho spasit."
A tak Ronault ušetřil a ještě mu zbylo na kafe v Latinský čtvrti a une crépe na Concordu. >:D -
Ronault. 21.03.11 23:05
WL: Myslíš? Uvědom si, že jezdím jedním z nejporuchovějších auto 21. století! >:-[] >:D
zino: Jsem rád, že se ti fotka takového "monumentu" a kosočtverce líbí. Dalo to dost práce se stativem tu fotku takhle nafotit. Tak je na jedné fotce Eiffelovka, která byla stavěna v letech 1887-1889 a stala se tak symbolem Francie podobně jako Renault, kdy v roce 1898 vyjel první vůz této značky. ;-) Tvoje fotka taky patří aktuálně k nejlepším.