Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mates81 22.03.11 19:07
« Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Tak po dlouhém vybírání a hledání toho zprávného místa se přihlašuji do fotosoutěže, na tuto fotku jsem opravdu hrdý :-) :-)
[odkaz]
Jedná se o Strahovský stadion, první výstavba začala v roce 1926 a jeho modernizace do současné podoby proběhla v letech 1948 a 1975. Jedná se o největší stadion na světe, s kapacitou 240 000 míst. V roce 1990 se na tomto stadioně konal jeden z největších koncertů Rolling Stones, který navštívilo přes 150 000 lidí.
Na nějaké další nápady se můžete mrknout do fotogalerie v mojí recenzi, polemizoval jsem s jedním z nejpěknějších viaduktů v ČR a to v Kryštofově Údolí, ale nakonec zvítězil Strahov, dál pak mi v myšlenkách koloval nějaký pěkný zámek, ale to sem nakonec vypustil, chtěl jsem něco megalománského :-), po pár pokusech vyfotit Karlův most, pár rozprav z městkou policií hlavního města, jsem to vzdal, bohužel, u všech zajímavých míst, jako jsou hrady a zámky je všude ta kulatá věc na tyčce co vypadá jako terč bez středu :-D, a po pražské zkušenosti se mi nechtělo riskovat pokutu. V záloze byl Říp, ale ten se mi nijak nepodařil cvaknout. Tak nakonec vyhrál Strahov :yes: :-) -
matii 22.03.11 08:50
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
JJ taky Itálii můžu. Písečný pláže, teplý moře, jižněji i čisté, asi nejlepší koupání na dostřel autem. Španělsko z bezpečnostních důvodů autem nehodlám riskovat, slyšel jsem strašná zvěrstva. Chorvatsko mi vadí kvůli těm kamenům a Francie je prý loterie s teplotou moře. -
white label 21.03.11 23:15
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Sprint
No neblbni, jaká historická památka, dyť to je aktuální O2 po face... >:D
Ne, vážně, fotka pěkná, parádní rovinka, jen jsem (bez brýlí) nepoznal tu historickou památku v pozadí, vypadá to trochu jako torzo "dvojčat" po 11. září... :-O >:-[]

Parádní kousek i ten viadukt s vlakem... :yes:
Začíná to tu pomalu pěkně houstnout. :-O :-)