pradeda777 26.03.22 21:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
wl má pravdu. Taky bych asi šel do té černé. A nebo bych investoval do M brzd a pak dostaneš tu M modrou se třmeny. Ale nevím jestli by to nebyla moc drahá a trochu zbytečná investice, když iu sní o M3.... ;-) -
white label 26.03.22 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu
Vyber barvu jakou chceš..., jen měj na paměti, že ty nebudeš mít eMkové brzdy, takže i tou červenou budeš více upozorňovat na to, že máš (jen) sériové brzdy..., skoro každý garážový tuzing začíná tím, že se výrazněji přetřou sériové třmeny (obvykle na červeno)... a když vzadu nejsou kotouče/třmeny, tak se natřou i bubny.
Takže zvaž i ten černý lesk a nebudeš litovat.
;-)
P.S. Žlutá ne:
iudex 25.03.22 08:27
Štandardné farby na bavorácke brzdy sú modrá (tá je na Mkách sériovo) a červená (voliteľne): [odkaz]
V rámci M performance príslušenstva sú ešte žlté a oranžové strmene: [odkaz]
Lenže paradoxne k sunset orange sú farebne bližšie tie červené strmene ako oranžové.
Takže buď sa budem snažiť to farebne zladiť, v tom prípade je voľbou červená, alebo naopak dať niečo kontrastné; to by som potom volil žltú. Ale to je na mňa moc krikľavé. Takže to bude červená. -
pradeda777 24.03.22 16:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu...ano, ta červená na třmenu je blízko k barvě kastle.......ale ne dost blízko. Pořád je tam rozdíl a to by stačilo k tomu, aby tě to začalo časem s.r.á.t.... ;-) >:D >:-[]
Já, kdybych nakonec 1er neprodal, tak bych ještě investoval do Remus cut back výfuku a bílých kol...jako tady.....
iudex 24.03.22 16:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Modrá sa podľa mňa s oranžovou vyslovene bije. Čierna by ladila, ale fakticky by strmene úplne zanikali. Červená so SSO práveže celkom ladí, ono SSO je pomerne do červena a je to pomerne blízke, viď originál M340i:
wl: jo, dizajn i farba mojich sériových diskov (na letných pneu) je naprd, tieto aftermarkety čo mám na zimu ladia výrazne lepšie s autom. -
white label 24.03.22 15:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu
Já bych k té SSO (v kombinaci s černým leskem, viz B sloupek, okenní lišta vzadu, zrcátka...)do červených třmenů určitě nešel, dal bych černé ve ve vysokém lesku (ty ATE Ceramic budou prášit minimálně). Zkus si to v nějakém "fotoshopu" porovnat.
Opět je jasně vidět, že je design těch aludisků na zimu (k tomuto autu) mnohem lepší, než u origo letních.
Letní bych jinak nalakoval..., dneska už to umí hodně kvalitně. -
pradeda777 24.03.22 12:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu....barevné lakování třmenů bych na Tvém místě řešil jedině barvou kastle. A nebo barvou, která s barvou kastle ladí. Červená s oranžovou by to nebyla. Já bych (když už by to muselo být), šel do modré. Odstín? Jeden z těch, které jsou na M emblému. -
pradeda777 24.03.22 12:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu...good job....krásný lesk...radost pohledět... :yes: Také jsem míval takovou radost a to skoro každý týden, když jsem kvalitním šamponem s voskem umyl moji VTiR a pak naleštil jelenicí...často jsem neodolat a zašel pro Pentax SLR....[odkaz] -
iudex 24.03.22 12:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Takže tu máme v podstate v rovnakej cene a s podobným nájazdom dva hotheče, jeden šesťročný s motorom 3,0 R6 a jeden ročný s motorom 2,0 R4. Celkom dilema, byť kupujúcim.
Inak idem meniť platničky, presvedčili ma v servise na ATE Ceramic, tak dám tie. A dávam aj streknúť strmene na červeno, snáď to bude dobre vyzerať a spravia to kvalitne. -
iudex 24.03.22 10:28
« Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Čas na predaj je right, lebo ceny jazdeniek sú vysoko, ale ešte vyššie išli ceny nových, takže človek moc nezíska.
Ja som dal včera ručne umyť trojku (vedľa práce mám detailingovú firmu), tak sa teším, že mám po zime konečne nablýskané auto. Aspoň taká malá radosť, keď už nekupujem nové ako Tom. >:D
Thomasino 22.03.22 23:08
« Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
M240i jsem začal nabízet dříve >:-[] >:-[] Tady ale nespěchám, proto cena o kousek výše, trápit mě to začne až v červenci :-) Ale začíná sezóna, třeba na to bude někdo spěchat a nebude chtít čekat rok na nové auto. Pak jsem ochoten jezdit 3 měsíce v M2 jako daily.