Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 24.03.11 23:05
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
No jo, musím tady taky trochu prezentovat náš krásný region... ;-) :-)
P.S. Ve větší velikosti to vyzní ještě lépe, takže kdyby měl někdo náhodou zájem o původní plné rozlišení, klidně pošlu na mail...
To co s kvalitní fotkou provede tento web je skoro trestné, bylo by lepší ukládat soutěžní fotky na jiné "větší" úložiště, viz jmurjr. -
white label 24.03.11 22:56
Tak se teda taky přihlašuju:
[odkaz]
Památka je i na seznamu, který tu dával Matheas, jedná se o pro Pustevny typické dřevěné stavby postavené v lidovém slohu koncem 19. století na návrh Dušana Jurkoviče. Tohle je konkrétně pohled na Libušín...
-
Poustnik 24.03.11 22:05
Přesně tak....všechny odrazy, které jsem dělil mezi sklo i kapotu se mi líbily víc, ale furt jsem tam nějako byl....... 8-s >:-[] Tož to musela vyřešit diagonála. Příště si s sebou vezmu soustavu nastavitelných zrcadel, abych mohl zmizer jako Kaprfíld...... >:D

Fotku na MACZ zverejní správca.
K téme: ide o trnavské mestské hradby, pochádzajú z 13. storočia (Trnava získala r. 1242 titul slobodného kráľovského mesta) a boli vybudované v reakcii na vpád Mongolov do Európy. Ohraničovali stredovekú Trnavu (cca. 800x700 m) a sú asi z polovice zachované dodnes. [odkaz]
Inak je to skôr z núdze cnosť, len prvý nástrel, ktorý som chcel vylepšiť, prezuť na letné elektróny atď., ale ako to už býva, nestihol som. Mám nafotený i nejaký kostol, ale tie už tu sú viackrát, rovnako ako štýl "kostol v odraze auta", takže som zvolil nakoniec hradby.