iudex 25.03.11 13:52
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
wl: dík. Práve preto, že som tému vybral sám ma mrzí, že som sa nedostal k realizácii nápadov, ktoré som mal. Téma ponúkala pekné možnosti, moje mesto tiež, lenže človek mieni...
Inak mám dva výborné tipy na ďalšiu tému; víťazom za miernu províziu pošepkám. ;-) -
white label 25.03.11 13:06
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Vypadá to na kvalitou pořádně našláplé kolo, takové snad zatím ani nepamatuju, a to tu ještě nemáme woodyho a snad se i někdo další ještě do osmi přidá...
Musím pochválit výběr tématu i to má určitě zásluhu na tak skvělých fotkách... :yes: -
iudex 25.03.11 11:01
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Poustnik: ano, mal som nick Iudex s veľkým začiatočným písmenom, ale 90% ľudí ma vytrvalo písali ako Ludexa (považujúc veľké I za malé L), tak aby to bolo jasné, zmenil som si začiatočné písmeno na malé i. (a aj tak niektorí píšu inak, viď Matheas a jeho "index"). >:-[] -
Matheas Ropak 25.03.11 10:47
« Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Auto a Historická památka "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3š a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
12. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)
přihlášení -
Poustník - [odkaz]
White Label - [odkaz]
Iudex - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Ano zapoměl , ale White je pružný a hned mi toto mé přehlédnutí zatelefonoval a zároveň jsme dohodli jednu důležitou věc.
A to nahrávání fotek na MACZ je tryskní i fotku kterou uložíte 800x 600 je následně zničená nahráním na MACZ.
Vzhledem k tomu , že zde opravdu fotímě pěkné fotečky a rád bych je viděl v jiném rozlišení něž je toto pseudo macz
Navrhuji vybrat jeden server na SK a jeden server na CZ přes který budeme fotky nahrávat sem v plném rozlišení (na kterém se zhodnem) navrhuji 1600x??
Zároveň však fotka bude i nahrána v galerii v pseudo 800x600 jak jsme zvyklí.
Já to nestihnu do večera někde nahrát a zároveň domluvit (s Vámi) na kterých doménach to bude tak požádám pobavme se o tom zde v diskuzi ať to máme už od Dubna Večer se připojím.
POZOR !!!
Toto kolo je to volné ! tudíž si to každý nahrejte přes co chcete (1600x....!!!) platí však co jsem psal fotky budou i v rozlišení macz u Vás v galerii !!!!
Do večera to můžete přehlásit kdo chce ,
do 21h to zasumarizuju a přehlásím.
S pozdravem Matheas
btw: jdu do hokny :-(
Matheas Ropak 25.03.11 10:13
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Auto a Historická památka "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3š a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
Jmurjr - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
index - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Ještě někdo přidá polínko do ohně ?

Zámek Trmice vybudovali Nosticové již v první polovině 17.století. Do dnešní podoby, v anglickém neogotickém stylu, byl přebudován ve 20,století. Dnes slouží jako muzeum hornictví, pořádají se zde koncerty, svatby a současný kastelán, nadšenec do vláčků, sem umístil několik svých velkoprostorových železničních modelů.
Dále měl v plánu v zámecké zahradě vytvořit dětskou železnici. Protože ovšem Trmice, jakožto předměstí Ústí nad Labem, jsou poměrně hustě osídleny nejmenovanou menšinou, od svých plánů upustil se slovy : "Jednu kolej položím a dvě mi ukradnou..."