Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
matii 25.03.11 20:14
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
to jmurjr .... tedy osobně mi je to úplně volný, ale pokud je tu nějaký WM, pak se mu tvoje narážky na konkurenční WEB asi moc líbit nebudou.
Co se týká Mojita, tak jeho názor na MACZ je asi všem známý. Jeho účast by sice byla pro fotosoutěž oživením, ale pochybuju, že by změnil názor. -
Poustnik 25.03.11 19:39
Nedělej vlny...prej z ostudy kabát....Já když nemám čas tak vždycky hodím něco do počtu. Někdo musí být poražen, to se hned líp vyhrává..... >:-[]
V Trmicích jsem nikdy nebyl, ale velice dobře znám Řehlovice a Tlučeň. :-) -
woody-alien 25.03.11 18:58
Přihlašuji se do soutěže. V šatníku mi vážně jeden kabát schází. ;-)
[odkaz]
Zámek Trmice vybudovali Nosticové již v první polovině 17.století. Do dnešní podoby, v anglickém neogotickém stylu, byl přebudován ve 20,století. Dnes slouží jako muzeum hornictví, pořádají se zde koncerty, svatby a současný kastelán, nadšenec do vláčků, sem umístil několik svých velkoprostorových železničních modelů.
Dále měl v plánu v zámecké zahradě vytvořit dětskou železnici. Protože ovšem Trmice, jakožto předměstí Ústí nad Labem, jsou poměrně hustě osídleny nejmenovanou menšinou, od svých plánů upustil se slovy : "Jednu kolej položím a dvě mi ukradnou..." -
iudex 25.03.11 13:52
wl: dík. Práve preto, že som tému vybral sám ma mrzí, že som sa nedostal k realizácii nápadov, ktoré som mal. Téma ponúkala pekné možnosti, moje mesto tiež, lenže človek mieni...
Inak mám dva výborné tipy na ďalšiu tému; víťazom za miernu províziu pošepkám. ;-) -
white label 25.03.11 13:06
Vypadá to na kvalitou pořádně našláplé kolo, takové snad zatím ani nepamatuju, a to tu ještě nemáme woodyho a snad se i někdo další ještě do osmi přidá...
Musím pochválit výběr tématu i to má určitě zásluhu na tak skvělých fotkách... :yes: -
iudex 25.03.11 11:01
Poustnik: ano, mal som nick Iudex s veľkým začiatočným písmenom, ale 90% ľudí ma vytrvalo písali ako Ludexa (považujúc veľké I za malé L), tak aby to bolo jasné, zmenil som si začiatočné písmeno na malé i. (a aj tak niektorí píšu inak, viď Matheas a jeho "index"). >:-[]

Mimochodem, původně jsem chtěl do soutěže i tuhle ... ale ta památka je tam taková moc mini a podružná:
[odkaz]