Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 22:00
« Re: Hlasování Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Jo jen jsem zapoměl dodat historický původ stavby na mé fotce.
Moraváci asi vědí měli by a pro ostatní se jedná o HRAD VEVEŘÍ [odkaz]%C5%99%C3%AD >:-[] západní vstup >:-[]
CZ - nahraj.cz
SK - fotokybol -
woody-alien 25.03.11 21:52
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
matii : Předlice, resp. jedna část, jsou regulérní gheto a zastavovat, natož z auta vystupovat se nedoporučuje. Trmice jsou mix a nemají vlastní zákony, proto tam frčí především krádeže železa a tak. Nic velkýho se tam neděje,leda že bys takhle v pátek když se poberou sociální dávky zašel do hospody, které se přezdívá Palestina. >:D
Zato mediálně nejpropíranější Nový svět, konkrétně Matiční ulice, je proti těmhle ráj na zemi. Mediální bublina jako prase, vrtění psem, kašpařina...Jo, hned za rohem prodává Auto Grál svoje bavoráky, zkrátka Bronx jak vystřiženej. >:-[] -
iudex 25.03.11 21:49
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Ja to provizórne dávam na digimanie.cz, kde mi to ale hneď poloprofesionálni fotografi spucujú tak, že si pripadám, akoby som tam dal rodinnú fotku s narodeninovou tortou a oslávenca s červenými očami od blesku. Takže webhosting vítam.
P.S. Hlasovanie začalo, tak hor sa do toho. Ja už vyberám (prípadné ponuky posielajte cez SZ >:-[] ) -
white label 25.03.11 21:49
Matheas
Ne nahrajto.cz, ale nahraj.cz! :-)
P.S. není to moc podstatné, ale sem tam máš špatně velká/malá písmena u nicku, třeba já a woody-a. se píšeme malým a Ronault naopak velkým, ale většinu máš naštěstí správně... ;-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 21:45
WL
vím spolu jsme se o tom bavili , ale myslel jsem , že tady ta banda něco vybere.
Pořád jen mrčí a jak jim dá člověk možnost tak mlčí >:-[] >:-[]
Pro CZ nahrajto.cz
Pro SK fotokybol (photobucket)
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 21:42
« Hlasování Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 21:36
Tak dámy a pánové vidím , že diskuzi jste rozvedli , ale jiným směrem :-(
OK beru to tedy , že nic měnit nechcete a současná kvalita fotek Vám stačí.
Jediný kdo se vyjádřil tak byl Jmurjr tím mu děkuji
Pro SK tedy - fotokybol (photobucket)
Pro CZ standartní vkládání fotek
matii 25.03.11 20:14
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
to jmurjr .... tedy osobně mi je to úplně volný, ale pokud je tu nějaký WM, pak se mu tvoje narážky na konkurenční WEB asi moc líbit nebudou.
Co se týká Mojita, tak jeho názor na MACZ je asi všem známý. Jeho účast by sice byla pro fotosoutěž oživením, ale pochybuju, že by změnil názor. -
Poustnik 25.03.11 19:39
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Nedělej vlny...prej z ostudy kabát....Já když nemám čas tak vždycky hodím něco do počtu. Někdo musí být poražen, to se hned líp vyhrává..... >:-[]
V Trmicích jsem nikdy nebyl, ale velice dobře znám Řehlovice a Tlučeň. :-)

Moraváci asi vědí měli by a pro ostatní se jedná o HRAD VEVEŘÍ [odkaz] >:-[] západní vstup >:-[]