iudex 28.03.22 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
dedo: vieš že ja nie som žiaden leštič a auto používam ako workhorse (nedávno nieslo aj betónovú dlažbu zo stavebnín), takže toto u mňa problém nie je. ;-) Popravde takéto šmýkanie na polygóne je fakt asi najlepšie a najbezpečnejšie zabavenie sa s autom. Na okruhu stále môžeš vyletieť do štrku či narvať to do zvodidiel. No a na okreske je to vždy o papiere či iný prúser, aj včera sa v teple vyrojilo milión motorkárov, človek musí rátať s tým, že spoza každej zákruty či horizontu môže niekto vyletieť. Takže mať takéto niečo nablízku, určite idem. Ale HK je pre mňa už mimo dosahu (360 km). -
Thomasino 28.03.22 11:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iudex - co si takto udělat výlet s přespáním a své šoférské schopni potrénovat a zdokonalovat také na Polygonu v Hradci? Sobota 23.4. je další akce :-) Za mě ideální prostředí kde netrpí auto a kde si můžeš postupně pohazovat prdelkou, až přejdeš do delších driftíků >:-[] -
iudex 28.03.22 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Tom: naozaj dobré fotky. A tiež ma zaujala vysmiata frajerka, asi celkom dôveruje Tvojim šoférskym schopnostiam. ;-)
wl: tak uvidím, snáď nerobím chybu. Ale je to proste túžba po aspoň malej zmene (keď na tú M3 nevydá) >:D A dúfam, že to spravia kvalitne. Ale zase robili to i na Lamborghini, tak to snáď zvládnu: [odkaz]
Inak ja si som bol včera prvýkrát v tomto roku zajazdiť na malokarpatských a záhorských okreskách. A pripomenul som si, že 340ka je stále parádne jazdiace auto, oveľa schopnejšie, ako jeho šofér. >:-[] -
Thomasino 27.03.22 18:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Dneska jsme konečně dostali druhou část fotek z blbnutí na Polygonu v Hradci Králové před 2 týdny, některé jsou fakt super. Jinak dneska jsme využili možnost si projít pěšky brněnský závodní okruh, tak jsme si ho tentokrát prohlédli v klidu (posledních 5 fotek) [odkaz]
Tahle fotka mi přijde skvělá !! [odkaz]
A když se u toho spolujezdkyně a kamarádka takto směje, tak je to potěšující! >:D [odkaz] -
pradeda777 26.03.22 21:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
wl má pravdu. Taky bych asi šel do té černé. A nebo bych investoval do M brzd a pak dostaneš tu M modrou se třmeny. Ale nevím jestli by to nebyla moc drahá a trochu zbytečná investice, když iu sní o M3.... ;-) -
white label 26.03.22 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu
Vyber barvu jakou chceš..., jen měj na paměti, že ty nebudeš mít eMkové brzdy, takže i tou červenou budeš více upozorňovat na to, že máš (jen) sériové brzdy..., skoro každý garážový tuzing začíná tím, že se výrazněji přetřou sériové třmeny (obvykle na červeno)... a když vzadu nejsou kotouče/třmeny, tak se natřou i bubny.
Takže zvaž i ten černý lesk a nebudeš litovat.
;-)
P.S. Žlutá ne:
iudex 25.03.22 08:27
Štandardné farby na bavorácke brzdy sú modrá (tá je na Mkách sériovo) a červená (voliteľne): [odkaz]
V rámci M performance príslušenstva sú ešte žlté a oranžové strmene: [odkaz]
Lenže paradoxne k sunset orange sú farebne bližšie tie červené strmene ako oranžové.
Takže buď sa budem snažiť to farebne zladiť, v tom prípade je voľbou červená, alebo naopak dať niečo kontrastné; to by som potom volil žltú. Ale to je na mňa moc krikľavé. Takže to bude červená. -
pradeda777 24.03.22 16:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu...ano, ta červená na třmenu je blízko k barvě kastle.......ale ne dost blízko. Pořád je tam rozdíl a to by stačilo k tomu, aby tě to začalo časem s.r.á.t.... ;-) >:D >:-[]
Já, kdybych nakonec 1er neprodal, tak bych ještě investoval do Remus cut back výfuku a bílých kol...jako tady.....
iudex 24.03.22 16:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Modrá sa podľa mňa s oranžovou vyslovene bije. Čierna by ladila, ale fakticky by strmene úplne zanikali. Červená so SSO práveže celkom ladí, ono SSO je pomerne do červena a je to pomerne blízke, viď originál M340i:
wl: jo, dizajn i farba mojich sériových diskov (na letných pneu) je naprd, tieto aftermarkety čo mám na zimu ladia výrazne lepšie s autom. -
white label 24.03.22 15:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu
Já bych k té SSO (v kombinaci s černým leskem, viz B sloupek, okenní lišta vzadu, zrcátka...)do červených třmenů určitě nešel, dal bych černé ve ve vysokém lesku (ty ATE Ceramic budou prášit minimálně). Zkus si to v nějakém "fotoshopu" porovnat.
Opět je jasně vidět, že je design těch aludisků na zimu (k tomuto autu) mnohem lepší, než u origo letních.
Letní bych jinak nalakoval..., dneska už to umí hodně kvalitně.

Ta naleštěná RS3 v šedé Daytona vypadá moooooc dobře....