Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 26.03.11 10:55
« Re: Hlasování
matii: To je HDR ;-) Ale hodně decentní. Modré nebe bylo, vlastně mám asi 5 verzí téhle fotky v různých podáních, jak HDR, bez HDR, s modrým nádechem, živě atd. Šlo to buď celé do modra, to to nebe bylo pěkně modré, ale Laguna taky, nebo jen částečně, to byla ale taková šedo modrá, prostě když se fotí v příšeří zatažena, tak se z toho moc vytáhnout nedalo ;-\ :-( Takže jsem to zkrouhnul do téhle verze. Pak by se to ještě dalo dělat tak, že bych měnil barevnost jen v některých částech fotky, ale to už by bylo hrníčící s fotomontáží a to se nesmí ;-) -
matii 26.03.11 10:18
1. Poustník
2. zip2016
3. ronault
Tak za prvé, do TOP3 bych dal asi všechny a je mi hrozně líto, že to nejde. Těžší rozhodování jsem snad ještě neměl.
Poustník ... zajímavý nápad i barevné ladění. Fakt zajímavá fotka
zip 2016 ... od začátku kandidát na TOP3. Ne že bych byl nějak zženštělý, ale ty šutráky ve zdi suprově ladí s tím autem.
ronault ... jak už někdo napsal, k prvnímu místu mi chybělo modré nebe, nebo to zdramatizovat nějakým HDRkem.
-
Mates81 26.03.11 10:03
« Hlasování
1. matti
2. White Label
3. Iudex
:yes:
Tohle kolo bylo opravdu extrémně náročné na hodnocení, co fotka to perla ;-)
1. matti - Moc podařené dílo, krásné počasí, pěkné auto, pěkný kostel, prostě super do každé maličkosti.
2. White Label - Těsně pod prvním místem, tyhle ty budovy, které jsou na Pustevnách jsou opravdu nádherné, k tomu ten bílý, mrštný ďáblík :yes:
3. Iudex - Dobrý úhel na focení, opět tady sehrálo roli počasí, kdyby podle mě bylo škaredě, fotka by tak pěkně nevypadala, opravdu stylová fotka, kde je vše jak má být, myslím tím třeba ty lavičky, které vypadají, jak kdyby tam byly od začátku :-)
Těsně pod bednou -
4. Woody Alien
5. Poustník
6. ronault - Škoda počasí, bylo by to pak určitě výš ;-)
7. Matheas
8. atd.....
-
Matheas Ropak 26.03.11 10:03
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
1.místo - White Label
2.místo - jmurjr
3.místo - zip2016
White L....... moc povedená fotka , kompozice vybrána parádně stejně jako , auto pravda mohlo stát jinak takto vypadá moc umělě aspoň kola natočit , ale to už hodně štourám. Čičmánskou stavbu jsi vybral moc dobře
jmurjr........velmi dobře kvalitativně zpracována trochu bych dodal kontrastu leze tam více šedé. Velmi zajímavě vypadá kostelíček v popředí s pozadím šedých panelových domů.
Fotil bych možná trochu blíž
zip2016.........zajímavá kompozice trochu bych to ještě srovnal (auto uprostřed ) fotka má zajímavý nádech
Jinak to bylo fakt težké vybrat první tři rozhodoval jsem se mezi pěti uživateli o bedně nakonec tedy výše zmínění
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.03.11 08:21
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Sprint,
nene hlasování je přímo zde viz pravidla
7. Hlasuje se od 20:00h 25.2 do 20:00h 27.2 a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!! -
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.03.11 08:16
« Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
-
Poustnik 25.03.11 23:30
1. mates81
2. jmurjr
3. white label
Nejdřív jsem si myslel, že z těch fotek nemůžu nic vybrat, protože jsou tentokrát hrozně vyrovnané, ale pak jsem si uvědomil, že nejlepší jsou tito. >:D Matesova mi přijde správně brutální, jmurjrova malebná pastýřská idyla s paneláky v pozadí a WL kvůli nám dojel až do Číny..... :-) -

hele já Tě nařknul až si je tady vyvěsil , žebchceš poradit >:-[] >:-[] jinak tam samozřejmě ty fotky patří.
Ty sesš kulišák chlape jeden :-)