woody-alien 27.03.11 08:54
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Tady GTI vypadá jako Alberto Tomba na startu. ;-)
Já jsem si dneska přivstal a jel jsem se projet. Najel jsem asi 150 kiláků a měl jsem v úmyslu být za svítání v Terezíně u památníku a zkusit něco vyfotit. Že tam ještě nikdo nebude. Jenže přes zídku, byť nízkou to nešlo a najet na použitelný místo nejde právě kvůli uzamčenejm sloupkům. Jinak by to možná bylo zajímavý, hlavní plocha s náhrobky, obrovským křížem a židovskou hvězdou působí opravdu monumentálně.
Mimochodem, moje manželka jako seminární práci na VŠ dělala Umění v Terezínském táboře. Celý jsem to prostudoval, bylo to hodně zajímavý a poučný. -
jmurjr (H22A7) 27.03.11 08:49
hlava?
bol som fotit s kamaratmi a kricim im: ,,Chodte za auto, nech mi nekazite kompoziciu!" a tento si myslel, ze uz tam nebude. Kedze som normalne fotil na 3:2, co sa mi aj zobrazovalo vo fotaku, tak som ho tam nevidel. Hlava vyskocila az, ked som spravil HDR, ktore je 4:3. A potom som ju tam uz nechal. Je to taky sokujuci prvok. Takze zamer to nebol, ale podla mna to fotke dodava zvlastnost.
este raz dakujem za hodnotenie fotky. :yes: -
white label 27.03.11 08:37
w.-a.
Vypadá to tam takto (pohled z druhé strany z balkonu Libušína): [odkaz]
Je tam vidět (směrem nahoru) začátek cesty z Pusteven na Radhošť.
Ta jmurjrova fotka přes (dokonale nedokonalé) okno je prostě skvělá a ta hlava je pověstná třešnička na dortu! ;-) -
woody-alien 27.03.11 08:16
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
WL: No jo, měli bychom si zařídit nějaký Worldpress Photo propustky. Takhle je to samej zákaz a sloupky a ještě blbej svah. >:D Já to místo neznám, to víš, z fotky se to nepozná. Zato démonické hlavy u jmurj-ovy fotky pro DW jsem si všiml hned a zajímalo by mě jestli to skutečně takhle trefoval, nebo jestli to byl omyl. Ale ta fotka je opravdu parádní... :yes: -
Sprint 26.03.11 23:48
1. Brandon Walsh
2. Jmurjr
3. zip2016
Brandon Walsh - mám rád noční fotky, dodávají skvělou atmosféru. Auto se tam i jaksi "hodí". :yes:
Jmurjr - super fotka, auto, památka i atmosféra. Kdyby tam nebyla ta značka, dám ti asi první místo. :-)
zip - není ani co vytknout, celkově to ladí
matti - hezký detail auta, ale nemusím úpravy fotek tohoto stylu. Radši bych oblohu normální.
ronault - nápad dobrý, měl jsem podobnou s Troskama >:D , ale na mě moc jednobarevná [odkaz]
mates - působí na mě nějak depresivně
poustník - dobrý nápad, ale vlastně toho není ani moc vidět
White Label - fotka pěkná, auto hezký, ale ta architektura nic pro mě :-)
ludex - vlastně ani nemám co vytknout, možná by mohlo auto být vidět víc z boku?
Matheas - krásná fotka kdyby byla barevná, takhle to je takový smutný
Woody - bezva nápad, ale taková smutná
Na všechny fotky jsem se rád podíval a jsem rád že jsem se mohl zúčastnit, i když mě nikdo nikam nenominoval. >:D Berte moje názory prosím s nadhledem, nechtěl jsem se nikoho dotknout. Neberte to tak že vám tady "kafrá" někdo kdo je tu poprvé. Za kritiku a názory děkuji (Jmurjr, White, Mojito), pokusím se na to do budoucna zaměřit. Už se těším na další téma. :-) -
white label 26.03.11 23:01
woody
Nevytáčej taky s těma vytočenýma kolama porád... >:-[]
Na druhé straně cesty se nedá stát, je tam travnatý svah navazující na lyžařský svah. Navíc je tam vůbec všude zákaz vjezdu a jen dopravní obsluze vjezd povolen... :-O ;-)
P.S. Jj, iudex má vytočené kolo pěkně, jen ta zástěrka mi připomněla dobu, kdy to ještě bylo u nás (vzadu) povinné.... 8-s :-) -
woody-alien 26.03.11 22:48
1. Poustnik
2. White Label
3. iudex, známý i pod pseudonymem index
Tentokrát bylo kandidátů na bednu stejný počet jako přihlášených a tak i když jsem jich na bednu podle pravidel víc nacpat nemohl, stejně to tak možná v součtu dopadne. ;-)
Poustnik - zajímavej nápad a kvalitní provedení. Měl jsem podobný cukání, ale byl jsem línej umýt auto. Takhle jsem si vystačil s vypulírovaným zrcátkem. >:D
White Label - tradičně moc dobrá fotka. Zdá se mi ale, že GTI tam hraje až příliš "druhé housle". Já bych se ho asi snažil nacpat na druhou stranu silnice a pochopitelně s vytočeným kolem. >:-[] WL, přece víš že ze sebe : VYTOČENÍM KOLA, NEUDĚLÁŠ VOLA. To nic, jen tlachám.
iudex - moc pěkná kompozice, hradby nejspíš nemají tak omračující efekt jako katedrály, ale povedlo se. A kromě toho jsem si opět uvědomil, jak moc se mi Focus II po F/L líbí. Mám pro něj slabost. ;-) Jo, a máš pěkně vytočený kolo. >:D -
white label 26.03.11 19:04
« Re: Hlasování
jmurjr
Díky, podrobný komentář ke všem fotkám, dal sis s tím práci!
P.S. Sprint tam má v pozadí zříceninu hradu Trosky, [odkaz] ale je to z takové dálky, že ta památka málokomu dojde, a to je ještě štěstí, že toto kolo může být fotka ve větší velikosti, při klasické MA velikosti, by už tam nebylo vidět skoro nic. Je to škoda, protože jinak se mi ta fotka líbí, je tam taková atmosféra "nekonečné" roviny a modré oblohy...