Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 27.03.11 09:50
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Pridávam sa do klubu vytáčačov kolies. ;-)
wl: zásterky sú (najmä v zime) mimoriadne praktická vec, akurát pri fotení do súťaže sú drobnou vadou na kráse (tak mi napadá, že keby som koleso vytočil na opačnú stranu, neboli by vidieť). ;-) -
woody-alien 27.03.11 08:54
Tady GTI vypadá jako Alberto Tomba na startu. ;-)
Já jsem si dneska přivstal a jel jsem se projet. Najel jsem asi 150 kiláků a měl jsem v úmyslu být za svítání v Terezíně u památníku a zkusit něco vyfotit. Že tam ještě nikdo nebude. Jenže přes zídku, byť nízkou to nešlo a najet na použitelný místo nejde právě kvůli uzamčenejm sloupkům. Jinak by to možná bylo zajímavý, hlavní plocha s náhrobky, obrovským křížem a židovskou hvězdou působí opravdu monumentálně.
Mimochodem, moje manželka jako seminární práci na VŠ dělala Umění v Terezínském táboře. Celý jsem to prostudoval, bylo to hodně zajímavý a poučný. -
jmurjr (H22A7) 27.03.11 08:49
hlava?
bol som fotit s kamaratmi a kricim im: ,,Chodte za auto, nech mi nekazite kompoziciu!" a tento si myslel, ze uz tam nebude. Kedze som normalne fotil na 3:2, co sa mi aj zobrazovalo vo fotaku, tak som ho tam nevidel. Hlava vyskocila az, ked som spravil HDR, ktore je 4:3. A potom som ju tam uz nechal. Je to taky sokujuci prvok. Takze zamer to nebol, ale podla mna to fotke dodava zvlastnost.
este raz dakujem za hodnotenie fotky. :yes: -
white label 27.03.11 08:37
w.-a.
Vypadá to tam takto (pohled z druhé strany z balkonu Libušína): [odkaz]
Je tam vidět (směrem nahoru) začátek cesty z Pusteven na Radhošť.
Ta jmurjrova fotka přes (dokonale nedokonalé) okno je prostě skvělá a ta hlava je pověstná třešnička na dortu! ;-) -
woody-alien 27.03.11 08:16
WL: No jo, měli bychom si zařídit nějaký Worldpress Photo propustky. Takhle je to samej zákaz a sloupky a ještě blbej svah. >:D Já to místo neznám, to víš, z fotky se to nepozná. Zato démonické hlavy u jmurj-ovy fotky pro DW jsem si všiml hned a zajímalo by mě jestli to skutečně takhle trefoval, nebo jestli to byl omyl. Ale ta fotka je opravdu parádní... :yes: -
Sprint 26.03.11 23:48
1. Brandon Walsh
2. Jmurjr
3. zip2016
Brandon Walsh - mám rád noční fotky, dodávají skvělou atmosféru. Auto se tam i jaksi "hodí". :yes:
Jmurjr - super fotka, auto, památka i atmosféra. Kdyby tam nebyla ta značka, dám ti asi první místo. :-)
zip - není ani co vytknout, celkově to ladí
matti - hezký detail auta, ale nemusím úpravy fotek tohoto stylu. Radši bych oblohu normální.
ronault - nápad dobrý, měl jsem podobnou s Troskama >:D , ale na mě moc jednobarevná [odkaz]
mates - působí na mě nějak depresivně
poustník - dobrý nápad, ale vlastně toho není ani moc vidět
White Label - fotka pěkná, auto hezký, ale ta architektura nic pro mě :-)
ludex - vlastně ani nemám co vytknout, možná by mohlo auto být vidět víc z boku?
Matheas - krásná fotka kdyby byla barevná, takhle to je takový smutný
Woody - bezva nápad, ale taková smutná
Na všechny fotky jsem se rád podíval a jsem rád že jsem se mohl zúčastnit, i když mě nikdo nikam nenominoval. >:D Berte moje názory prosím s nadhledem, nechtěl jsem se nikoho dotknout. Neberte to tak že vám tady "kafrá" někdo kdo je tu poprvé. Za kritiku a názory děkuji (Jmurjr, White, Mojito), pokusím se na to do budoucna zaměřit. Už se těším na další téma. :-) -
white label 26.03.11 23:01
woody
Nevytáčej taky s těma vytočenýma kolama porád... >:-[]
Na druhé straně cesty se nedá stát, je tam travnatý svah navazující na lyžařský svah. Navíc je tam vůbec všude zákaz vjezdu a jen dopravní obsluze vjezd povolen... :-O ;-)
P.S. Jj, iudex má vytočené kolo pěkně, jen ta zástěrka mi připomněla dobu, kdy to ještě bylo u nás (vzadu) povinné.... 8-s :-) -
woody-alien 26.03.11 22:48
1. Poustnik
2. White Label
3. iudex, známý i pod pseudonymem index
Tentokrát bylo kandidátů na bednu stejný počet jako přihlášených a tak i když jsem jich na bednu podle pravidel víc nacpat nemohl, stejně to tak možná v součtu dopadne. ;-)
Poustnik - zajímavej nápad a kvalitní provedení. Měl jsem podobný cukání, ale byl jsem línej umýt auto. Takhle jsem si vystačil s vypulírovaným zrcátkem. >:D
White Label - tradičně moc dobrá fotka. Zdá se mi ale, že GTI tam hraje až příliš "druhé housle". Já bych se ho asi snažil nacpat na druhou stranu silnice a pochopitelně s vytočeným kolem. >:-[] WL, přece víš že ze sebe : VYTOČENÍM KOLA, NEUDĚLÁŠ VOLA. To nic, jen tlachám.
iudex - moc pěkná kompozice, hradby nejspíš nemají tak omračující efekt jako katedrály, ale povedlo se. A kromě toho jsem si opět uvědomil, jak moc se mi Focus II po F/L líbí. Mám pro něj slabost. ;-) Jo, a máš pěkně vytočený kolo. >:D