Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 27.03.11 19:24
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
ludex: no teda nevím, nechtěl bych se hádat, možná by to zasloužilo hlubší rozbor - ALE zdá se mi, že ti ty kola přece jenom o nějakej ten chloupek ujížděj doprava. Takhle se do klubu Kolorovnačů nedostaneš. >:D -
Ronault. 27.03.11 18:20
Tuž hlasování:
1 - místo – jmujr
2 - místo – Poustník
3 – místo – zip2016
A teď proč. Nutno říci, že tentokrát se fotky opět podařily, nebylo to snadné, ale nějak se to seřadit muselo.
1. jmujr: Wow efekt se prvně nekonal, ale po delším pohledu nutno uznat, že je kompozičně vyvážená, barevně taky a ten západ slunce a paneláky v pozadí je prostě romantika.
2. Poustník: Perfektní odraz je prostě wow. A vůbec, hledejte v tom korupci. >:D
3. zip: Ta fotka mě hned nadchla, říkal jsem si, že konkurence bude tvrdá. Navíc šel s kůží na trh jako první a trochu tím pádem vyprchalo to nadšení, ale i tak je to moc dobře kompozičně zvládnuto :yes:
mimo pořadí:
4. wl: Pěkná stavba, bílé auto, kontrasty tedy podařené. Možná mám moc velké očekávání, ale neudělal jsem na první pohled wow, na druhý pohled lepší... no prostě o chlup před bednou
5. ludex: Moc pěkně barevně a přitom ostré :yes:
Kdyby byl čas, okomentuju i zbytek, ale není. Na vyhodnocení tady nebudu, takže pokud mi chcete pogratulovat, můžete hned >:-[] >:D >:D
PS: Kdybych se už neozval, tak jsem nepřežil cestu do Brna vlakem 8-s 8-s ;-\ Ale co se dá dělat, Laguna jde na čištění škrtící klapky a přetěsnění a vyčištění sání a pak na STK, takže týden bez ní... ČD ;-\ 8-s -
white label 27.03.11 14:08
zip
Už jsem jí to vyřídil, ale sprdla mě , že jsem tě nedal na bednu, a že na tebe u mě zbyla jen bramborová medaile..., tak jsem jí řekl ať si založí svůj profil a hlasuje klidně za sebe... 8-s >:-[]

Už jsem si to sečetl sám, ale nesmím nic prozradit, to víš pravidla... ;-)