Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.03.11 22:22
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Gratuluju zipovi k zaslouženému vítězství, všem dalším na bedně, ale i pod ní. Děkuju moc všem za hlasy pro moji fotku (těm, kteří jí hlasy nedali, pro tentokrát odpouštím, ale trpělivost mám jen jednu >:-[] ). Této fotce jsem (trochu neskromně) věřil o něco víc, než těm mým čtyřem předešlým, podobně úspěšným. Nakonec to sice bylo s odřenýma ušima, ale při konkurenci v tomto kole to přesto považuju za úspěch veliký... :-) -
Thomasino 27.03.11 22:14
Já nevěděl, že už hlasování skončilo, když jsem neviděl výsledky. A než jsem prolistoval X stránek k odkazům na fotky a prohlédl je, byly výsledky vyhlášeny :-(
Zrovna koukám na nahraný Autosalon a reportáž z fabriky O.Z. - mají letos výročí 40 let a jsou nejstarší výrobce disků :yes: :-) Vybral jsem si evidentně špičkového výrobce kol ;-) -
white label 27.03.11 22:08
Thomasino
Díky za projevenou přízeň mé fotce, ale ještě žes to nestihl, takhle by zip přišel o první místo a já bych tím stejně nic nezískal, navíc bych měl problémy i doma, takhle je aspoň se mnou manželka smířená... >:D -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.03.11 22:02
« Re: Vyhlášení výsledků soutěžě Březen !!
Gratuluji vítězům (jen chci vidět jak vyvěsíme dvě fotky jako vítěze >:-[] )
i všem ostatním za velmi kvalitní fotky a za pěknou účast jsem rád , že se pořád najde parta která pravidelně soutěží díky chlapi...

Při systému, který navrhl Wii, by při shodném počtu prvních míst, logicky rozhodl vyšší počet druhých míst, ale to co jsem napsal ve 22:12 má podle mě mnohem větší logiku... :-)