Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 31.03.22 16:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
deda: jo, tu tie výfuky vyzerajú lepšie a reálnejšie, ako tak pozerám na tie tri trumpety, možno to ani nie je reálne a niekto to tam dorobil (a možno to bola samotná Toyota, ako posledná sranda v rámci ich vcelku originálnej odhaľovacej kampane). -
pradeda777 31.03.22 16:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
-
iudex 31.03.22 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
dedo: ale to by Ti malo vyhovovať, keď štafetu divokých expresívnych hothečov po Civicu (ktorý sa dizajnovo umiernil, čo kritizuješ) prevzala Corolla. Tvoja "materská" automobilka, k tomu tajpárovské divoké línie, trojvalec z Yaríska, značka ideál, nie? ;-) -
pradeda777 31.03.22 12:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
GR Corolla ok....ale co ten "těhotný" zadní blatník? To si "dělají kozy" nebo co? Tuzing hadra.... :no: [odkaz]
Výfuky? Byl ten prostřední vůbec potřeba??? -
white label 31.03.22 12:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Počet jim sice sedí, ale proč nejsou všechny stejné a nejsou u sebe mi hlava nebere... ;-)
Jako kdyby se nemohli rozhodnout, jestli jednu oválnou centrální, nebo dvě kulaté po stranách..., tak tam dáme obojí! -
white label 31.03.22 11:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iu
Výkon parádní, bobr ne, a ta modrofialová za mě spíš ne (hlavně na tom prvním odkazu), a ty polepy Alpina (z minulého století) to je dílo, ale dveřní kliky ala E39 jsou O.K. ;-) -
-
Thomasino 28.03.22 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Hmmm... 360 km je fakt hodně :-O A nemáte podobné akce na Slovakiaringu na tamním polygonu? Tam to mám 2 hodiny (a kůsok), takže naopak bych klidně dojel na podobnou akci k vám :-) -
iudex 28.03.22 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
dedo: vieš že ja nie som žiaden leštič a auto používam ako workhorse (nedávno nieslo aj betónovú dlažbu zo stavebnín), takže toto u mňa problém nie je. ;-) Popravde takéto šmýkanie na polygóne je fakt asi najlepšie a najbezpečnejšie zabavenie sa s autom. Na okruhu stále môžeš vyletieť do štrku či narvať to do zvodidiel. No a na okreske je to vždy o papiere či iný prúser, aj včera sa v teple vyrojilo milión motorkárov, človek musí rátať s tým, že spoza každej zákruty či horizontu môže niekto vyletieť. Takže mať takéto niečo nablízku, určite idem. Ale HK je pre mňa už mimo dosahu (360 km). -
Thomasino 28.03.22 11:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
iudex - co si takto udělat výlet s přespáním a své šoférské schopni potrénovat a zdokonalovat také na Polygonu v Hradci? Sobota 23.4. je další akce :-) Za mě ideální prostředí kde netrpí auto a kde si můžeš postupně pohazovat prdelkou, až přejdeš do delších driftíků >:-[] -
iudex 28.03.22 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Tom: naozaj dobré fotky. A tiež ma zaujala vysmiata frajerka, asi celkom dôveruje Tvojim šoférskym schopnostiam. ;-)
wl: tak uvidím, snáď nerobím chybu. Ale je to proste túžba po aspoň malej zmene (keď na tú M3 nevydá) >:D A dúfam, že to spravia kvalitne. Ale zase robili to i na Lamborghini, tak to snáď zvládnu: [odkaz]
Inak ja si som bol včera prvýkrát v tomto roku zajazdiť na malokarpatských a záhorských okreskách. A pripomenul som si, že 340ka je stále parádne jazdiace auto, oveľa schopnejšie, ako jeho šofér. >:-[] -
Thomasino 27.03.22 18:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport 300 FOR SALE
Dneska jsme konečně dostali druhou část fotek z blbnutí na Polygonu v Hradci Králové před 2 týdny, některé jsou fakt super. Jinak dneska jsme využili možnost si projít pěšky brněnský závodní okruh, tak jsme si ho tentokrát prohlédli v klidu (posledních 5 fotek) [odkaz]
Tahle fotka mi přijde skvělá !! [odkaz]
A když se u toho spolujezdkyně a kamarádka takto směje, tak je to potěšující! >:D [odkaz]

[odkaz]
Ta prostřední oválná trumpetka tam skutečně je....[odkaz]
[odkaz]
Takhle by vypadala daleko líp, ale nakonec to dopadlo jinak....[odkaz]