Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 27.03.11 23:07
« Re: Vyhlášení výsledků soutěžě Březen !!
Gratuluji zipovi k jasnému vítězství a white labelovi k vítězství tak nějak na půl huby, když je takový skromný a o slávu nestojí..... ;-) Gratuluji i jmurjrovi k umístění na bedně a dál děkuji všem, co hlasovali pro moji fotku, bylo to zajímavé, že buď jsem byl první a nebo nic...jen ten Ronault mi to zkazil.... 8-s >:D >:D Pěkné kolo! -
woody-alien 27.03.11 22:55
« Re: Vyhlášení výsledků soutěžě Březen !!
Tož, neříkal jsem to že na tý bedně bude zas taková tlačenice až se chlapci dostanou do řečí. >:D
Gratulace vítězům, já mám recenze dvě, tak si vás hezky rozhodím a je to.
Dále navrhuju aby na paměť zipova slavného (spolu) vítězství byl jeho nick povýšen na další level a nadále přejmenován na zip2017. :yes:
WL je trochu jako Loeb. Vítězství ho baví, není to žádná rutina. Jo a jeho manželka má opravdu vytříbenej vkus. ;-)
A na závěr děkuji za hlasy pro mne. Vážím si toho ale hlavně mě tohle kolo ohromně bavilo sledovat povedený fotky a řeči kolem nich. -
white label 27.03.11 22:22
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Gratuluju zipovi k zaslouženému vítězství, všem dalším na bedně, ale i pod ní. Děkuju moc všem za hlasy pro moji fotku (těm, kteří jí hlasy nedali, pro tentokrát odpouštím, ale trpělivost mám jen jednu >:-[] ). Této fotce jsem (trochu neskromně) věřil o něco víc, než těm mým čtyřem předešlým, podobně úspěšným. Nakonec to sice bylo s odřenýma ušima, ale při konkurenci v tomto kole to přesto považuju za úspěch veliký... :-) -
Thomasino 27.03.11 22:14
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
Já nevěděl, že už hlasování skončilo, když jsem neviděl výsledky. A než jsem prolistoval X stránek k odkazům na fotky a prohlédl je, byly výsledky vyhlášeny :-(
Zrovna koukám na nahraný Autosalon a reportáž z fabriky O.Z. - mají letos výročí 40 let a jsou nejstarší výrobce disků :yes: :-) Vybral jsem si evidentně špičkového výrobce kol ;-)

Ty máš to druhé místo v letošním březnu asi fakt souzené... ;-)