Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 28.03.11 09:16
« Re: Téma duben 2011
Ty máš takovou vesničku v okolí, ale já na takove podobne tmave ulicce bydlim. Takte staci auto zaparkovat pred jejich barak a hned vam vyfotim, jak se cela rodinka opira o me auto 8-s >:D
Jeste bude vylet do New Yorku k sose svobody a 11.4. jedu pro zmenu k Stonehedge >:D -
zip2016 28.03.11 09:08
« Téma duben 2011
iudex - téma "Auto a zločin" je slušněj nápad, my tu kousek od mého bydliště máme takovou vesničku, kde přebývají pouze ti "nepřizpůsobiví" občané, tam kdybych postavil na 2 hodinky Focuse, tak s ním už zaručeně neodjedu. Kola - fuč, okna - fuč, motor - ve sběrně, radio - v zástavárně atd, takže s provedením by nebyl problém, ale že by se mi to chtělo podstupovat, to zase až tak moc né. To kvetoucí jaro je takový lepší, podle mě. -
zip2016 28.03.11 08:59
« Re: Ronaultovo doznání a gratulace
Tak já bych Vám všem chtěl moooc poděkovat. Konečně jsem taky něco vyhrál. I když se musím rozdělit s whitw labelem o šampus, tak mám stejně velikou radost. (white, neboj se a vklidu se napij, já na opary netrpím) Všem zúčastněným gratuluju, bylo to velice vyrovnané kolo a jsem rád, že je o fotosoutěž stále takový zájem. :yes: :yes: :yes: :yes:
Jediné co mě trápí je výběr nového tématu, vůbec nic mě totiž nenapadá. ;-\ ;-\ -
white label 28.03.11 08:52
Ronault
Zase si tak moc nefandi >:D , když jsem psal po vložení tvé fotky do diskuse, že je to focené v Italia in miniatura (i s odkazem), tak jsem rozhodně daleko od pravdy nebyl, protože ty modely jsou si velmi! podobné. [odkaz]
>:-[]
Že je takový model věže (podle fotky dokonce o něco větší) někde tady, jsem ale opravdu netušil... ;-) -
iudex 28.03.11 08:35
Gratulujem víťazom, zaslúžené umiestnenie. Ale celkovo bolo toto kolo na veľmi slušnej úrovni, konkurencia sa zvyšuje, čo je len dobré. Len tie Thomasinove body sa mohli zarátať. >:-[]
Ronault: gratulujem, dostal si i človeka, ktorý bol pod Eifelovkou minulý rok a nič som si nevšimol. ;-)
A teraz nejakú dobrú tému: čo takto Auto a zločin? Alebo menej dramatickú Auto a kvitnúca jar? -
Ronault. 28.03.11 00:27
« Ronaultovo doznání a gratulace
Vážení kolegové fotografové a automilci,
gratuluji výhercům i všem účastníkům. Tento měsíc byla velká konkurence a i můj výlet do (k) Paris nebyl dostačující investice :-)
Ale nyní k věci.
Tak trochu jsem vás kolegové tahal za nos a jsem rád, že ač nikdo přímo na to nepřišel, tak fotka nezvítězila a vyšlo najevo, že Boží mlýny melou pomalu a jistě :-)
A teď k věci: [odkaz]
Tak nějak vypadá ona Eiffelovka opravdu vedle Laguny. Hned je jasné, že jsem opravdu neměl na výběr fotit v jiné kompozici či snad hledat ještě odraz věže >:-[] . Ale z druhé strany nikdo jasně neidentifikoval, že tam chybí výtah a restaurace nahoře, je nějak ošizená konstrukce, která má celkově méně příček než reálná budova a to světlo vlevo dole je nějak moc velké.
Tímto zdravím woodyho, který se mě tázal na to, zda byla docena od Trubaduru, či čeho >:-[] >:D
Kde tedy najdete onu maketu? [odkaz] Takže vlastně jsem nelhal, že jsem musel vyrazit k focení do zahraničí a dokonce i v tom, že jsem musel investovat mnoho peněz, protože ten weekend jsem jezdil na benzín a ne LPG (čistil jsem klapku), takže 80 km na benzín je pro studenta opravdu hodně peněz >:D
Také zdravím Mathease, který věž nepoznal, i když asi 100 metrů od ní jsme měli spolu sraz, když jsme jeli do Tater >:-[] :-)
Nicméně slibuji, že se polepším a příště udělám už fotku snad podle pravidel >:-[] >:D
Dobrou noc a fotu zdar.
PS: Pokud jsem někoho tímto drobným lišáckým podrazem urazil, tak se omlouvám, ale co už s váma >:-[]