Poustnik 28.03.11 09:31
« Re: Ronaultovo doznání a gratulace
Jedna ajfelka je taky v Las Vegas. [odkaz] Ta je ještě větší. Ale levnější alternativa to asi není. >:D
Moje auto a kvetúci jar - zprofanované, ale překonal bych se,
Moje auto a zločin - nic mě nenapadá, ale Dostojevského bych si někde sehnal....
Moje auto trochu jinak se snažím udělat každé fotokolo,
Já navrhuji Moje auto a moje ruka. :-) -
Ronault. 28.03.11 09:16
« Re: Téma duben 2011
Ty máš takovou vesničku v okolí, ale já na takove podobne tmave ulicce bydlim. Takte staci auto zaparkovat pred jejich barak a hned vam vyfotim, jak se cela rodinka opira o me auto 8-s >:D
Jeste bude vylet do New Yorku k sose svobody a 11.4. jedu pro zmenu k Stonehedge >:D -
zip2016 28.03.11 09:08
« Téma duben 2011
iudex - téma "Auto a zločin" je slušněj nápad, my tu kousek od mého bydliště máme takovou vesničku, kde přebývají pouze ti "nepřizpůsobiví" občané, tam kdybych postavil na 2 hodinky Focuse, tak s ním už zaručeně neodjedu. Kola - fuč, okna - fuč, motor - ve sběrně, radio - v zástavárně atd, takže s provedením by nebyl problém, ale že by se mi to chtělo podstupovat, to zase až tak moc né. To kvetoucí jaro je takový lepší, podle mě.

Ale o ten jiný/netradiční pohled se tu snažíš obvykle hlavně ty, teď by se mohli zapojit všichni a ty budeš mít navíc výhodu zkušenosti s tímto tématem.
Moje auto a moje ruka má být co? Nějaké "autoerotické" téma?
:-O >:D