Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
zip2016 19.04.11 11:07
« Re: Fotosoutěž Duben 2011
Jo, to zrcátko je tak 4-5 let stará záležitost. Ze začátku jsem si nemohl zvyknout, ty M3 zrcátka jsou malý, ale po čase už mi to ani nepříjde. Prostě se musím do zrcátka koukat pozorněji.
Ukopnutý zrcátko je to nejmenší. To už se mi taky stalo, že jsem přišel k autu a celý bok u spolujezdce jsem měl nastříkanej matným lakem. Musel jsem celý bok umýt ředidlem. To byla pakárna!!! :-( -
zip2016 19.04.11 09:42
« Re: Fotosoutěž Duben 2011
David, nedal jsem nikomu pokutu. To bylo období, kdy jsem se rozešel s přítelkyní a našel si jinou. Potom jsem několik měsíců bydlel v Praze a když jsem se vrátil zpět do Čáslavi, tak mi to někdo během první noci, co auto stálo před barákem, ukopl. Nutno podotknout, že moje předešlá přítelkyně byla celkem slušná karatistka, tak to asi byla soušást tréningu a odplata zároveň.
praseMB, ta tvoje Sněhurka je čím dál krásnější!! ;-) :yes: -
Brandon Walsh 17.04.11 13:36
« Re: Téma apríl
aspon viem ako by to dopadlo s mojimi kolami pustil som polovicu za volant klasicke trenovanie rozbiehacok potom jej hovorim daj si do dvojky dala a aby nezdochlo vravim pridaj pridala (no nie na 100 ku ;-) ) zrazu sme sa rutili na obrubnik hovorim no dobre zabrzdi na co odpovedala ktora je brzda ? >:D ale zvladla to a kolesa nove kupovat nepotrebujem no pre istotu som nasiel autoskolu s leonom a ide na kondicne jazdy >:D

[odkaz]