Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mates81 19.04.11 21:02
« Re: Fotosoutěž Duben 2011
Je to tak foceno schválně, fotil jsem to na krajinu, vybíral jsem z několika fotek a tahle mě okouzlila >:D
PS: Zkuste si někdo jednou rukou fotit, a druhou přes otevřený okýnko pouštět odstřokovače >:D a ještě k tomu auto stojí a jak všichni víme, tak odstřikovače nadsazují >:D >:D
PS2: Foťákem nefotím, používán mobil, jelikož se mi nechce tahat na cesty ještě další krám který by přitahoval zloděje :-( :yes: -
David Silver 19.04.11 20:12
Zip: když jsme se viděli, to jsi měl už M3 zrcátka? asi jo (soudím podle doby kdy jsme se viděli) tak jsem si ani nevšiml že nejsou origo.. >:D No tak to bych nechtěl umývat celý bok ředidlem, stačilo mi Kangoo pucovat od fleků od asfaltu sice přípravkem na to kteýrm by to mělo jít dolů v pohodě ale šlo to pěkně naprd :yes: 8-s
Mates81: možná by to chtělo si něco přečíst v návodu od foťáku o ostření ;-) -
zip2016 19.04.11 11:07
Jo, to zrcátko je tak 4-5 let stará záležitost. Ze začátku jsem si nemohl zvyknout, ty M3 zrcátka jsou malý, ale po čase už mi to ani nepříjde. Prostě se musím do zrcátka koukat pozorněji.
Ukopnutý zrcátko je to nejmenší. To už se mi taky stalo, že jsem přišel k autu a celý bok u spolujezdce jsem měl nastříkanej matným lakem. Musel jsem celý bok umýt ředidlem. To byla pakárna!!! :-( -
zip2016 19.04.11 09:42
David, nedal jsem nikomu pokutu. To bylo období, kdy jsem se rozešel s přítelkyní a našel si jinou. Potom jsem několik měsíců bydlel v Praze a když jsem se vrátil zpět do Čáslavi, tak mi to někdo během první noci, co auto stálo před barákem, ukopl. Nutno podotknout, že moje předešlá přítelkyně byla celkem slušná karatistka, tak to asi byla soušást tréningu a odplata zároveň.
praseMB, ta tvoje Sněhurka je čím dál krásnější!! ;-) :yes: