iudex 28.04.11 08:33
« Re: Fotosúťaž poďakovanie
Blahoželám víťazom.
Ja som akosi nestihol hlasovať, každopádne ako tak pozerám, moje hlasovanie by na veci nič nezmenilo, pretože rovnako ako väčšina by som dal prvé miesto zinovi/brandonovi, druhé white labelovi, len na tretie by som dal poustníka, ale ani môj bod by ho na pódium neposunul, takže žiadna zmena.
A evidentne musím na sebe zapracovať, posledný bez bodu... ale od dna sa najlepšie odráža a môžem sa len zlepšiť. >:-[] -
Brandon Walsh 27.04.11 23:36
« Fotosúťaž poďakovanie
Chcel by som sa všetkým poďakovať. To som vážne nečakal a ten bodový náskok ma dojal >:D Ako som písal, túto fotku som mal v hlave už dlho, preto mi téma prišla vhod. Tento mesiac by som to odfotil tak či tak. Akurát to nebolo s fotením také jednoduché ako som si myslel. Správne natočenie kľúča a zaostrenie trvalo až do jarného dáždika, ktorý sa zmenil na poriadnu búrku 8-s . White ďakujem za pochvalu (v poslednom čase ma fotenie začalo baviť). Kvôli parkovacím senzorom som doma crono yellow farbu namiešanú mal. Akurát sa nedala prehovoriť na niečo také polovica >:-[] Dúfam, že sa zúčastním s niečím pozerateľným aj budúci mesiac.
BRANDON A KELLY EŠTE RAZ ĎAKUJÚ ;-)
PS: konečne nemusím nahrávať víťaznú fotku do galérie >:D
Matheas Ropak 27.04.11 22:55
« Re: VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ Fotosoutěž Duben 2011
GRATULUJI VÍTĚZI :yes: A VŠEM CO MU BYLI NÁPOMOCNI PŘI VYFOCENÍ VÍTĚZNÉ FOTKY
ZBYLÝM NA BEDNĚ TAKY GRATULACE BYLI JSTE DOBŘÍ , ALE CELKOVĚ TO BYLO HODNĚ VYROVNANÉ STAČILO JEDNO HLASOVÁNÍ A POŘADÍ BY SE VELMI ZMĚNILO AŽ NA VÍTĚZE TEN SE RÝSOVAL JIŽ OD ZAČÁTKU .
1-požádám všechny o vyvěšení vítezné fotky na hl.stránku své recenze
2-tři finalisti se domluví na novém tématu
4-dovoluji si pozměnit pravidlo nebo spíš čas v pravidlech s 20h na 21h a to veškeré tzn. zač vkládání , hlasování , ukončení pokud by proti tomu měl někdo výhradu ať se ozve 20h je pro mne blbý termín to mám zrovna padla :-(
Díky za pochopení a všem za účast a Těším se na nové téma a na Vaše výplody fantazie :-)
Matheas / Fotosoutěž MACZ -
Matheas Ropak 27.04.11 21:55
« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Duben 2011
ano ano ano nehlasoval ale zahlasuju teď cestoval jsem s OV do Brna a po cestě jsem marně hledal frewifi :-(
Od včera jsem nekoukal na hlasování takže nevím jak je to s pořadím tudíž :
1.místo - Brandon walsh
2.místo - White Label
3.místo - Mates81
1.vítěze jsem měl hned jednoduché výstižné prostě jinak :yes:
2.druhé bylo trochu těžší , ale nakonec vyhrál poschodák ala VW
3.tady to uteklo o chlup mattimu a o další zipovi
Děkuju všem za účast a zároveň ještě jednou má omluva za opoždění , ale ta D1 :no: :'-( -
white label 27.04.11 19:59
1. Brandon Walsh
2. zip2016
3. Mates81
Brandon/zino se stále zlepšuje, podobně jako zip, takže první dvě místa mají ode mě i za to.
Variace na žluté téma je trefa do černého a k dokonalosti chybí snad jen odstín crono žluté od Seatu i na nehtech modelky (případně 4%ního modela).
Zipovo sépiové "rerto" je také velmi povedené, jen po té konverzi do "sépie" nějak nepřirozeně září obloha v pozadí.
Matesova fotka sice určitě není technicky dokonalá (vzhledem k tomu, že je focená mobilem ani být nemůže), ale přesto má hodně zajímavou barevnost, odraz na kapotě a hlavně celkovou atmosféru...
Těsně pod bednou u mě zůstali: Matheas (čisté provedení), Poustník (výborná kompozice) a matii (osobité pojetí)... -
Ronault. 27.04.11 15:56
1. Brandon Walcha
2. Zip2016
3. Matheas
Velmi krátký popis, neb spěchám.
1. Perfektní zaostření makra, dobrý nápad, pěkné nehty máš >:-[]
2. Líbí se mi nápad. Tak nějak jsem ještě před měsícem mohl fotit já, co mi zůstalo po fanoušovi. Teď už je výfuk, řadička a rádio a tuna vzpomínek. Za tu nostalgii a nápad :yes:
3. Barevné, ostré, pěkné, dobrý nápad, kompozice jako obvykle podařená.