Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mates81 25.05.11 22:19
« Fotosoutěž květen 2011 - Hlasování
Dle mého názoru -
1) white label - No opravdu jsi se vytáhl, pěkně provedené, nápad taky na jedničku, takže zasloužené první místo, téma vystihnuto luxusňě (PS: Doufám že jsi šel aj s tou pistolí zaplatit ) >:-[] >:D
2) woody-alien - Ta fotka mě opravdu dostala :-! Krásně načančané a zaostřené :yes:
3) Poustník - Určitš si to zasloužíš za nápad a práci s fotkou, škoda jen trochu horší kvality ;-)
--------------------------------------… />
Brandon Walsh - Dobrý nápad, stylové tričko, fotka se mi líbí :-!
iudex - Na bednu chybělo opravdu jen to, aby auto bylo v pohybu, jinak tyhle ty pohledy ze spodu mám rád....
Matheas - To číslo je kouzelné
Jinak pochvala všem 7 statečným :yes: -
white label 25.05.11 21:23
« Re: Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011
Neodpovídejte na to (ať to můžu případně editovat), dám to dohromady za Mathease, který je ve Vídni.
Téma je :
"Moje auto a šílené ceny paliva"
soutěžící (7 statečných):
Mates81 - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
iudex - [odkaz]
white label - [odkaz]
Takže hlasujte podle známých pravidel pionýři!
>:-[] -
white label 25.05.11 19:24
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - prihlásenie
w-a
Díky! Neumíš si asi představit, co jsme prožili při tom focení, teda hlavně já...
>:-[]
Na ty pohledy posádek tankujících vozů, jak si chci maketou pistole prostřelit hlavu nikdy nezapomenu a tohle se opravdu nedalo takhle vyfotit za pár minut... Na závěr proběhl "výslech" obsluhy pumpy, co to jako mělo znamenat, že to mají všechno na kamerách a majitel to bude chtít vysvětlit s tím, že doufají, že jsme nefotili ten totem s jejich cenama. Tak jsem jim říkal jaký totem, já jsem přece fotil "henten" svoje GTI a co je v pozadí mě vůbec nezajímá... >:D

Díky, já si tam ani žádný benzín nekoupil (viděls tu cenu 41,90, a to tam byla pár dní zpátky cena 42,90, kterou už jsem nestihl nafotit).
Koupil jsem si tam jen minerálku a zašel na záchod, což je zřejmě dorazilo! >:D
Ale měl jsem trochu obavu, ať někdo nezavolá ochranku, neco policii k vůli té mé "pistoli" v ruce...
P.S. Jinak jak vidíš, ani samotné GTIčko si neodpustilo fakáče směrem k cenám (viz zadní stěrač)... >:-[]