Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.05.11  13:12

« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie

iudex: Je to jen obyčejná Hama, ale koupil jsem ji tady v akci za 350. Kdybys měl zájem, tak příští týden příjdou nové, prý i lepší značky za ceny hodně dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.05.11  12:45

Čo si v dnešnej dobe tí študenti doprajú... >:D Ja mám iba ministatív, ktorý roztiahnem tak do 60 cm, preto s tými fotkami z výšky kolies budem pokračovať. Skôr zháňam polarizák a redukciu a nikde to neviem dostať.
    P.S. Rone, tuším si ešte nehlasoval.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.11  12:44

166 cm to nic moc není, já fotím obvykle bez stativu, a když zvednu ruce, mám "stativ" s výškou hodně přes dva metry... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.05.11  12:39

Tak jsem si dneska koupil nový stativ, má 166 cm na výšku, takže konečně nebudu mít fotky auta jen zespod, takže se třeste v přístím kole >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.11  11:59

Poustník
    Někdy se dá v sedmi lidech udělat větší "šou", než třeba v sedmnácti (lidech)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.11  11:54

Brandon
    V pohodě, já jsem to tam napsal hlavně k vůli tomu plánovanému předělání iudexova odkazu, který on sem dal až teď... Jen jsem spíš čekal, že na to někdo nechtě odpoví mnohem dřív a ne až po dalších dvanácti příspěvcích... >:-[]
    Každopádně si mi nakonec ušetřil práci, stejně bych to musel večer "aktualizovat", takže vlastně díky za všechno... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.05.11  11:34

No, na tomhle odkazu ta Iudexova fotka vypadá líp, ale nedá se nic dělat, konkurence je tento měsíc drtivá....... :-! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.05.11  11:23

Nenapadlo ma, že neodpovedajte platí aj na ďalší deň >:D tak tu to máte

Téma je :

"Moje auto a šílené ceny paliva"

soutěžící (7 statečných):

Mates81 - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Poustník - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    white label - [odkaz]

Takže hlasujte podle známých pravidel pionýři!
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.11  11:16

« Re: Fotosoutěž květen 2011 - prihlásenie

iudex
    Já bych ti to ještě prohodil, ale Brandon už mi na to odpověděl (dokonce přes 12 příspěvků zpátky) a celé předělávat se mi to moc nechce, třeba večer to ještě celé zopakuju i s tou tvojí opravou.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.05.11  10:41

« Re: Fotosoutěž květen 2011 - Hlasování

Tak moje hlasovanie je nasledovné:
    1. white label
    2. Mates81
    3. Poustnik
    ----
    Ad 1.: teraz to vyzerá na víťazstvo rozdielom dvoch tried, ale okrem vtipného nápadu cením hlavne tú obetu pre realizáciu fotky. Dobre to poznám, častokrát som nevyfotil dobrý nápad, lebo som sa pred ľuďmi cítil ako idiot, čo šaškuje na verejnosti. WL hemungy nemal a výsledok stojí za to.
    Ad 2: pekná, čistá fotka s jasným a vtipným posolstvom.
    Ad 3: Cením hlavne ideu, (obdobný nápad s cpaním peňazí do nádrže som mal i ja), výstižné a vtipné, len tá kvalita snímky trošku slabšia.

Woody - takisto originálne a nápadité, tesne pod pódiom.
    Brandon: fajn, výstižné, nie až tak originálne, ale aspoň Ti tam farebne všetko pekne ladí.
    Matheas: nie je to zlé, pointu to má, len v konkurencii ostatných trošku málo vtipné a pútavé.

Inak vidím, že moja fotka nebola až tak originálna a vtipná, keď vôbec nezaujala. Ad Poustnik: beriem, že peniaze mohli byť väčšie, ale bolo málo času a fotil som to sám zo statívu so samospúšťou, teda zmačknúť, šprintovať do auta, vyhodiť peniaze a potom ich medzi kríkmi hľadať. Až keď som fotku stiahol do PC, zistil som, že som nechal malé rozlíšenie a nevedel som už dať väčší výrez (hlavne, že som fotil do RAWu).
    Holt malá kvantita (súťažiacich) neznamená aj nízku kvalitu. Každopádne toto kolo hodnotím veľmi pozitívne, prezentovalo sa tu kopec originálnych a vtipných nápadov, klobúk dolu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.05.11  10:28

« Re: Fotosoutěž květen 2011 - prihlásenie

wl: tak moja fotka v požadovanom formáte: [odkaz]
    Ale už je to zrejme bezpredmetné, v podstate všetci už hlasovali.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.05.11  08:17

« Re: Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011

1. white label

2. woody-alien

3. Poustník
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.05.11  00:21

čekám, že budu dědit >:-[] >:-[]

PS: No jo, já snad nafotím. Dneska jsem si vyhlídl konečně i stativ. Navíc, není čas ;-) To víš, zkoušky jsou tady a už mi chybí jen poslední, což je na mne podezřele skvělý výsledek... už jen proto, že je teprve květen >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.11  00:02

Nic není nemožné, jen mi k tomu moc nejde ten tvůj vysmátý smajlík... :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.05.11  00:00

WL: Chceš říci, že píšeš ze záhrobí? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.11  23:56

Ron
    Doufám, žes ho na mně neviděl někde na pitevně s prostřelenou hlavou po záměně spouště fotoaparátu se spouští pistole... :-O 8-s >:-[]

P.S. Kdybys radši místo těch výmluv a vykecávání tady, něco nafotil..., nebo aspoň zahlasoval...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.05.11  23:48

WL: Tohle tričko už jsem na tobě viděl >:-[] >:D Jinak v pátek tedy na vanilkovou nepřijedu, ale asi další pátek, mooožná jo. Sice jsem chtěl jít o weekendu v Brně na autosalon...

Jinak pánové, koukámm že dobré fotky.

Já dostal konečný nápad dneska ráno. Cestou ze školy jsem se těšil, jak vás pobavím, tedy snad pobavím, ale po příchodu "domů", což bylo na mne dost pozdě neb se protáhl operační program, přišla spolubydlící, že musíme do večera odevzdat prezentaci... a na té jsem pracoval až nějak do desíti 8-s

Inu mea culpa.

Nicméně se pokusím vám fotku nafotit později mimo soutěž.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.11  23:25

Poustník
    Tu poslední větu tentokrát zcela chápu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.05.11  23:09

1. white label
    2. Mates81
    3. Brandon

4. woody alien
    5. iudex
    6. Matheas

U mě je rozhodující nápad a WL mě překvapil, že se dá téma posunout ještě kousek dál.... >:D :yes: /a s nasazením života a pověsti..../
    Mates má štěstí, že bydlí někde poblíž ropného vrtu, je hrozně fotogenický, líbí se mi!
    U třetího místa jsem přemýšlel ještě nad woody alienem i iudexem, ale že si Brandon navlíknul to žluté tričko, tak jsem ho tam dal. Ale příště prosím i žluté holinky, ano???? >:D
    woody nám to hezky prostřel a předestřel, ale nakonec bramborová, sorry....
    iudex - zachycený pohyb se mi vždycky líbil, ale tady jsou ty peníze hrozně malé, ztrácí se v poměru s velikostí záběru
    a Matheas má technicky čistou fotku, vlastně abstraktní, což mám rád, ale invence ostatních byla větší. Pěkné chlapi, snažili jste se!
    K tomu, že moje fotka není technicky dokonalá - jsem si toho vědom a sejřilo mě to, proto jsem se snažil nafotit ještě něco dalšího, ale vrátil jsem se k ní. Je to ze stativu, ale můj foťák holt není výkřik techniky a tu hubici jsem nedokázal tu asi půlvteřinu v ruce udržet. A zkuste si někdo při čepování pod dohledem kamer u pumpy rozdělávat stativ a rolovat bankovky do ruličky a strkat je opakovaně do tankovací pistole, totéž zkuste zopakovat o dva dny později za bílého dne bez stativu. Cítil jsem se chlapci díky naší fotosoutěži jako magor největší!!! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.05.11  22:36

1.white label
    2.poustnik
    3.mates
    kousíček pod bednou woody

Rozhodování,kdo na bednu,bylo pro mě tentokrát vcelku lehké,soutěžících je jako šafránu a white má kvalitní fotku se správným zaostřením a jako bonus vtip a aktuálnost,až to bolí :yes: Hodně jsi mě pobavil!
    Poustník horší kvalitu fotky dohnal druhým nejlepším nápadem,mates to taky dost dobře vychytal,ale o něco vtipnější byli pánové nad ním.
    Woodyho snímek je velmi zajímavý,ale myslím si,že se z toho dalo ,,vytřískat,,víc.
    Všem,kdo se zůčastnili palec nahoru,téma patřilo k těm těžším.....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…