Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.05.11  15:57

« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie

mates81-v realu jsem videl jen oranzovou,nevypadala spatne,ale nenadchla me..asi taky kvuli svetlu..na fotce vypada skoro jako cervena a pri vcerejsim svetle jako spis jako cihlova,ale na ostrym svetle je pry zarive oranzova..cernou videl kamarad a jen potvrdil to,co jsem si myslel,ze cerna zabije vsechny ty agresivni tvary..chtel bych ji videt jeste v bile,ta bude asi nejlepsi ;-) ..a je to sice jednicka,ale m3 je m3 ;-) ..jsem zvedavy az budou uz nejake 1m v cr zajete a ukazou svuj potencial v plne krase..
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 27.05.11  15:49

WL - tak to by si měl jasný. Hotel s oknem ve výšce 2,5 metru a dlouhodobě dietní strava!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 27.05.11  15:47

1 - white label
    2 - iudex
    3 - Poustník

4 - Matheas - takovej dojezd jsem nikdy neměl!!!

ad 1- ten nápad a odvaha se musí ocenit
    ad 2- ještě kdyby ty peníze padali do kanálu, bylo by to první místo
    ad 3- přesně takhle to tam padá
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 27.05.11  15:41

« Re: právnické okénko

Právě, že u krádeže samotné je nutnost překonat se škodou hranici nikoli nepatrnou (5000,- Kč), jInak by se jednalo pouze o přestupek. Jiná věc je když se jedná o krádež vloupáním, potom už je výše škody druhořadá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.11  15:23

Tak jsem to myslel, "naval prachy, neco ti jednu napálím" (holýma rukama)...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.05.11  14:56

Zip: kvantitatívny aspekt vo forme výšky škody neplatí ani u krádeže vždy. To už ale vo fotosúťaži nie je podstatné; dosť bolo právnického okienka, radšej hlasuj, tuším si ešte nehlasoval. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 27.05.11  12:46

Loupež - Kdo proti jinému užije násilí nebo pohrůžky bezprostředního násilí v úmyslu zmocnit se cizí věci

Krádež - Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní

Navíc v dnešní formě trestního zákoníku 40/2009 Sb., je loupež postavená dříve, protože je u ní větší společenská nebezpečnost neboť je to trestný čin směřující proti svobodě a svobodnému rozhodování občana (je tam ta pohrůžka a donucení k něčemu), ovšem krádež je až jako trestný čin majetkový, (to ti prostě někdo sebere a nenutí tě aby si mu to vydal).

edit: A ještě jsem zapoměl, že u toho majetkového činu je nutná ta hranice 5000,- Kč způsobené škody, ale to je asi jasný.
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 27.05.11  12:34

No, když jí požádáš "slušně", tak to právě nebude, bude to jen krádež, protože u loupeže je nutný ten faktor hrozby něčím (čímkoli - zbraní, klackem, fyzickým násilím)!! Ale když jí požádáš "dej mi prachy nebo tě tady zbiju" tak to elpaso už asi bude.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.11  12:06

Tak loupež to bude, i když ji o tu hotovost "požádáš" jen s holýma rukama a bez písemné "žádosti"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 27.05.11  11:56

WL ono je jedno jestli se dá nebo nedá poznat zda je to opravdová zbraň nebo maketa, pokud to má rysy zbraně i kdyby si na pokladní vytáhl klacek, tak to bude zbraň. Stačí i to, že jí to napíšeš na papírek "Mám zbraň a chci hotovost" - už je to loupež.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.11  11:14

Asi je to jedno, ale třeba tahle dokonce neměla ani díru v hlavni...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.11  11:10

Mates81
    Naživo jsem ještě 1M neviděl, ale na fotkách se mi ten odstín "hnědo-oranžové" vůbec nelíbil, k charakteru auta mi prostě nesedí...
    Na 1M bych volil určitě raději nějakou nemetalickou barvu...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.05.11  11:07

To je jedno, ak by si prišiel do banky a požadoval prachy, mávajúc úradníčke pred nosom hračkárskou striekacou pištolkou, bude to kvalifikované ako trestný čin spáchaný so zbraňou (arg.: "použije napodobeninu zbrane alebo ju má pri sebe s úmyslom, aby bola považovaná za pravú"). Nehovoriac o tom, že dnešné hračky dokážu vyzerať dosť reálne (synovec má airsoftovú útočnú pušku a tú by som ani pri bližšom pohľade i pri poťažkaní ako hračku nespoznal). Každopádne toto potenciálne riziko trestnoprávnych následkov len zvyšuje hodnotu Tvojej fotky, čo som ocenil prvým miestom. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.11  10:59

iudex/zip
    Nevím do jaké míry je to podstatné, ale ona to nebyla ani přesná maketa, byla to jen kdysi koupená hračka, co vypadá podobně jako maketa/pistole... Tím chci říct, že průměrně inteligentní člověk, by na první pozornější pohled poznal, že je to jen plastová hračka...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.11  10:56

Chobot
    A žes to nevyfotil třeba zrovna ty, když máš tak dobré nápady... :-O >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.05.11  10:48

1) White Label
    2) woody alien
    3) Mates81

Těžký, fakt těžký téma .... super nápady, já byl tentokrát s rozumem v koncích.
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 27.05.11  10:42

a že nikdo nevyfotil jak tlačí svůj vůz.
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.05.11  10:40

To ypsilon: Mě se asi nejvíc líbí právě ta oranžová, ikdyž zatím jen podle fotek, naživo jsem ji ještě nikde neviděl :-) Jednička je prostě jednička :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.05.11  10:37

1. Woody-alien
    2. Zino
    3. WhiteLabel
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.05.11  10:18

1. brandon a.k.a. zino
    2. w-a
    3. Poustnik

btw. u souseda stoji oranzova 1m a je to opravdu hezke auto,zatim hezci nez cerna,ale favorit je u me bila 1m ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…