Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.05.11 21:49
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
Samozřejmě chci poděkovat všem co se zúčastnili tohoto nelehkého tématu, ale i těm co aspoň hlasovali.
Děkuji všem co mi dali hlasy, tohle vítězství, kdy jsem dostal 12 prvních míst z možných 14ti, ale hlavně plné 3 body od všech aktuálních spolusoutěžících, je pro mě opravdu z říše snů... :-O :*) :-) -
Poustnik 27.05.11 21:45
Gratuluji sebevražednému vítězi a já su o prsa před Matesem81 a woody - alienem, hmmm....tak to je hezké, mohu se zas nějaký ten týden dmout pýchou a nebude se mnou řeč..... >:D
Všem děkuji za účast i za hlasování..... tož téma budou vymýšlet 4 místo třech? To hrozí pat! Ale my jsme chlapci inteligentní, nějak to vymyslíme. Tak abych k sobě šel nahrát zas toho malého bílého Golfa.....ten je u mě ve fotogalerii už jako doma!!! .... 8-s >:D -
iudex 27.05.11 21:41
Tak blahoželám predovšetkým white labelovi, také drvivé víťazstvo (od každého hlasujúceho si dostal minimálne 2 body v priemere) som dávno nevidel. Ale je to zaslúžené, podľa originality snímku i Tvojho popisu procesu fotenia. :yes:
Samozrejme gratulácia aj ostatným medailistom (4 medaily pri 7 účastníkoch je dobrý pomer >:-[] ). O to horšie pre mňa, od posledného miesta ma zachránili iba zip a jmurjr, díky hoši. :-) Tak zase nabudúce, snáď sa mi podarí niečo lepšie (white, snaž sa pri voľbe témy :-) ). -
white label 27.05.11 21:26
Květen/Máj 2011, téma: "Moje auto a šílené ceny paliva"
Výsledky hlasování (celkem hlasovalo 15 nicků, z toho 7 soutěžních a 8 nesoutěžních):
1. white label 37 bodů
2. Poustník 16 bodů
3. Mates81/woody-alien 13/13 bodů
4. Brandon Walsh 8 bodů
5. iudex 3 body
6. Matheas - -
iudex 27.05.11 21:14
Jmurjr: dík; to koleso na tráve bolo čaro nechceného, keby mi niekto iný vošiel autom na trávu, tak som zlý. A to, že peniaze sa na fotke strácajú, myslím mojej fotke pohoršilo asi najviac aj u ostatných. Tak dík aspoň za Tvoj bodík. ;-) -
white label 27.05.11 21:01
jmurjr
Dík..., k té levé ruce, jsou i leváci a věřím, že bych to případně zvládl i levou, respektivě důvod proč bych to nezvládl by určitě nebyl fakt, že ji držím zrovna v levé ruce...
Levá byla zrovna vhodnější hlavně k vůli poloze a úhlu focení... -
jmurjr (H22A7) 27.05.11 17:23
1. White label
2. Poustnik
3. Iudex
preco?
1. WL / vystihnutie temy, spracovanie, len sa mi zda, ze zbran drzis nejako divne a dokonca v lavej ruke. fotak si mal v pravej za chrbtom a fotil si sam? aj kontrast v-power pro lepsi vykon a pistole je vyborny.
2. Poustnik / vystihnutie temy a narocnost prevedenia. sam by som taky bordel do nadrze nepchal >:D TESLA - technicky slabsie.
3. Iudex / pekna ostra fotka, len na to, aby vynikla parcialna desaturacia, by bolo dobre spravit detailnejsie foto, alebo pouzit svajciarske franky, ktore hyria farbami. s eurami to je des, vyzeraju ako niekolkokrat preprane. inac, koleso na travniku je pekny detail.

Děkuji všem, kteří v mém dílku rozpoznali obrovský fotografický talent a přispěli svými body k mému krásnému umístění na bedně. :yes: Hergot, Mates, netlač se na mě. >:D
A Poustnik, tři body to už není o prsa ale o pořádný kozy... >:-[]