Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 01.06.11 22:07
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
matii - to chce klid. Úlet může přece být téměř cokoliv....
[odkaz]
>:D >:D >:D :yes:
Tohle téma je hodně volné, vejde se tam jakákoli trochu praštěná nebo humorná fotka. Ánébo to vzít doslova a v servise jseš natošup. >:-[]
Tímto děkuji WL za inspiraci, ale moje pojišťovna už by mě asi neměla ráda. :-) -
white label 01.06.11 19:51
matti
Auto a úlet byl můj nápad (s návrhem na šílené ceny paliva přišel pro změnu zip). Tohle téma mi připadá mnohem snadnější a otevřenější, než téma v minulém kole... Můžeš to pojmout po svém, z jaké "strany" budeš chtít... :-)
Třeba zrovna potkáš něco podobného:
[odkaz]
Růžový křeček
Tenhle růžový miláček s kulatými okénky a srdíčky na discích kol je opravdu ekologický automobil. Nepohání jej totiž žádný spalovací motor, ale jde o křečkomobil. Křeček běhající v otáčejícím se kole vyrábí elektřinu, která pohání auto. Bohužel jen maximální rychlostí 4,8 km/h.
Nebo tip pro woodyho a jeho Vitaru:
[odkaz]
A třeba tohle, to by byl skoro jasný vítěz:
[odkaz]
>:-[] -
matii 01.06.11 19:18
Chchch - auto a úlet? ... kam na to chodíte? Tak to vidím opět z mé strany na vynechané kolo. Stejně jako "šílené ceny paliva" mi toto téma nic neříká. Nedokážu si tedy představit spojení auta a úletu a pokud ano,netuším jak bych to zrealizoval. :'-( -
white label 01.06.11 17:56
iudex
Nemusíme být hned hnusní, klidně můžem diskutovat o tom, jestli ta fotka na net patří, nebo ne, ale jestli patří ponožky do sandálů, je jasné i bez případné diskuse na toto téma... :-)
P.S. U důchodců (včetně invalidních) jsem to samozřejmě ochoten tolerovat...

[odkaz]
>:D