Ronault. 05.06.11 01:30
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
WA: Ono ty jeho obavy byly oprávněné. Vzheledem k tomu, že tam hlídal i novou Ypsilonku, tak věděl, že jestli to dělá stejná továrna, tak se to brzy rozpadne. Ona totiž Ypsilonka ačkoliv nová, tak měl již díru na švu kolem manžety řadící páky >:D Docela brzy. 8-s >:D
K GTIho zkoušce. Prémiový pocit nastane tehdy, když v nové A7 elektricky dáš sundat okénko a slyšíš zvuk motorku stahovačky, který je naprosto jiný než jsi kdekoliv slyšel a připomíná takové tlumené bzučení. Opravdu fascinující >:D Druhý prémiový pocit interiéru nastal v 508 při pohledu na stropní světélka, kdy i v zadu byly vyvedeny do nejlepšího detailu :-! >:-[] -
woody-alien 05.06.11 01:22
>:D >:D >:D :yes:
Ježíši, šetři mě, já jsem jenom nebohej strojař a znám jenom zkoušky tvrdosti podle Rockwella či Vickerse, zkoušku na vzpěr podle Eulera, průřezový moduly v ohybu a krutu a podobně.
Ale GTIho zkouška vnímání pocitu prémiovosti je...... >:D pro mě velkou neznámou. >:-[]
Ten dealer se asi bál, aby při tý tvojí bouchací zkoušce Giulietce nevypad motor... ;-) -
Ronault. 05.06.11 01:09
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
PS: Víš, že jsem zvažoval, že krom Pierrovy chuťové zkoušky plastů, GTIho vnímání pocitu prémiovosti, Ronaultovy zkoušky opracování nebezpečných ostrých hran (neprošel jen VW), Petrmurový test roletek budu provádět u každého auta i tento test...? Nakonec jsem jej neprováděl a udělal jen částečnou bouchací zátěžovou zkoušku. >:-[] -
Ronault. 05.06.11 00:53
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
WL: Renault se přidal k Mercedesu a BMW a rozhodl se, že pro ten český Plebs nebude vystavovat, že to nechá podobný značkám pro socky jako VW, Audi, Jaguar a Lotus >:-[] >:-[]
BW: Dneska by ti to neřekli >:D Dost jsme se s iudexem divili, jak v XF dokážou neslícovat díly v interiéru. 8-s
PS: Byste nevěřili kolik tam dneska bylo lidí v sandálech s ponožkama 8-s >:D -
Brandon Walsh 05.06.11 00:36
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
>:D tak toho itala si mal dodat, to mi pripomenulo ako som bol vo velmi mladom veku s otcom na autosalone v blave, podarilo sa mi sadnut do jaguara zrazu tam prisla nejaka slecna a povedala mi nicoho sa nechytaj rodicia na zaplatenie skody nebudu mat peniaze >:D -
Ronault. 05.06.11 00:31
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
WA: Nejsi daleko od pravdy... jelikož jsem v blázinci byl, tedy jen na stáži, jak jinak, že ano, tak v některých případech by se človek i nedivil. Ale v tomhle šíleném prostředí si člověk zachová zdravý rozum jen kapkou toho šílenství >:D
To víš, z důvodu nepřítomnosti Renaultu na autosalonu jsem byl nucen navštívit i ty podřadnější značky z Mexika a tak to dopadá, když zaměníš jistou kvalitu za novátorství 8-s >:-[]
A pak byla veselá historka s Alfou Guilletou, kdy mě nějaký dealer či co to bylo napomenul, že zbytečně třískám dveřmi, že je to 8000 bouchnutí dveří (netuším jak k tomu číslu přišel), ale odpověděl jsem mu "A přesto se nerozpadnou" a měl jsem na jazyku "i když je to jenom ital" >:D -
woody-alien 05.06.11 00:19
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
Víš, Rone, ono je to trochu jako v blázinci. Když si vymění doktoři a pacienti oblečení, tak to nemáš šanci poznat. Takže klidně soutěž dál... >:D
Spíš mě zaujalo, jak se tady pokrytecky zastáváš Renaultů, a jen vidíš nějakýho Folcvágna, riskuješ zdraví jenom abys do něj vlezl.... >:-[] -
Ronault. 04.06.11 23:21
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
iudex: Ale já jsem klient a to v případě ublížení na zdraví společností VW. Již jsem musel provést chirurgický zákrok (odstranění rozříznuté kůže nůžky pro lepší hojení) a antibiotickou terapii (framykoinová mast), plus z důvodu aplikace obvazové techniky má prst omezenou pohyblivost, takže krom bolestného budu požadovat i náhradu škody. >:-[] >:D Požadovat budu buď půl milionu nebo se spokojím s jedním Golfem GTI >:D