Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.06.11  01:35

« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie

To se nediv, když museli při převozu manipulovat s řadící pákou (vyřadit na neutrál a následně dát zpátky rychlost)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.06.11  01:30

WA: Ono ty jeho obavy byly oprávněné. Vzheledem k tomu, že tam hlídal i novou Ypsilonku, tak věděl, že jestli to dělá stejná továrna, tak se to brzy rozpadne. Ona totiž Ypsilonka ačkoliv nová, tak měl již díru na švu kolem manžety řadící páky >:D Docela brzy. 8-s >:D

K GTIho zkoušce. Prémiový pocit nastane tehdy, když v nové A7 elektricky dáš sundat okénko a slyšíš zvuk motorku stahovačky, který je naprosto jiný než jsi kdekoliv slyšel a připomíná takové tlumené bzučení. Opravdu fascinující >:D Druhý prémiový pocit interiéru nastal v 508 při pohledu na stropní světélka, kdy i v zadu byly vyvedeny do nejlepšího detailu :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.06.11  01:22

>:D >:D >:D :yes:

Ježíši, šetři mě, já jsem jenom nebohej strojař a znám jenom zkoušky tvrdosti podle Rockwella či Vickerse, zkoušku na vzpěr podle Eulera, průřezový moduly v ohybu a krutu a podobně.

Ale GTIho zkouška vnímání pocitu prémiovosti je...... >:D pro mě velkou neznámou. >:-[]

Ten dealer se asi bál, aby při tý tvojí bouchací zkoušce Giulietce nevypad motor... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.06.11  01:09

PS: Víš, že jsem zvažoval, že krom Pierrovy chuťové zkoušky plastů, GTIho vnímání pocitu prémiovosti, Ronaultovy zkoušky opracování nebezpečných ostrých hran (neprošel jen VW), Petrmurový test roletek budu provádět u každého auta i tento test...? Nakonec jsem jej neprováděl a udělal jen částečnou bouchací zátěžovou zkoušku. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.06.11  01:04

Ron, rozhodně bych od toho dealera Alfy požadoval stejnou zátěžovou zkoušku dveří, jakou prováděl U.S. dealer v reklamě na VW....myslím, že by to těžko rozdejchával. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.06.11  00:53

WL: Renault se přidal k Mercedesu a BMW a rozhodl se, že pro ten český Plebs nebude vystavovat, že to nechá podobný značkám pro socky jako VW, Audi, Jaguar a Lotus >:-[] >:-[]

BW: Dneska by ti to neřekli >:D Dost jsme se s iudexem divili, jak v XF dokážou neslícovat díly v interiéru. 8-s

PS: Byste nevěřili kolik tam dneska bylo lidí v sandálech s ponožkama 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.06.11  00:46

Ron
    A to buď rád, že se tě ten "dealer" nezeptal: "Proč s těmi dveřmi tak třískáte, nemáte "náhodou" francouzský vůz? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.06.11  00:42

Brandon
    Měl si jí už tenkrát říct: Na zaplacení Škody rozhodně mají, dyť už máme v garáži třetí Škodovku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.06.11  00:38

Ron
    VW nemůže za to, že má u nás zrovna Renault tak nízké ceny, že si ani jednou ročně nemůže dovolit účast na tomto autosalonu... :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.06.11  00:36

>:D tak toho itala si mal dodat, to mi pripomenulo ako som bol vo velmi mladom veku s otcom na autosalone v blave, podarilo sa mi sadnut do jaguara zrazu tam prisla nejaka slecna a povedala mi nicoho sa nechytaj rodicia na zaplatenie skody nebudu mat peniaze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.06.11  00:31

WA: Nejsi daleko od pravdy... jelikož jsem v blázinci byl, tedy jen na stáži, jak jinak, že ano, tak v některých případech by se človek i nedivil. Ale v tomhle šíleném prostředí si člověk zachová zdravý rozum jen kapkou toho šílenství >:D

To víš, z důvodu nepřítomnosti Renaultu na autosalonu jsem byl nucen navštívit i ty podřadnější značky z Mexika a tak to dopadá, když zaměníš jistou kvalitu za novátorství 8-s >:-[]

A pak byla veselá historka s Alfou Guilletou, kdy mě nějaký dealer či co to bylo napomenul, že zbytečně třískám dveřmi, že je to 8000 bouchnutí dveří (netuším jak k tomu číslu přišel), ale odpověděl jsem mu "A přesto se nerozpadnou" a měl jsem na jazyku "i když je to jenom ital" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.06.11  00:19

Víš, Rone, ono je to trochu jako v blázinci. Když si vymění doktoři a pacienti oblečení, tak to nemáš šanci poznat. Takže klidně soutěž dál... >:D

Spíš mě zaujalo, jak se tady pokrytecky zastáváš Renaultů, a jen vidíš nějakýho Folcvágna, riskuješ zdraví jenom abys do něj vlezl.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.06.11  00:02

WA: Odhadl jsi to správně, jelikož jsem se zařadil mezi tato jména, nemohu v této amatérské soutěži soutěžit, nebylo by to fér >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.06.11  23:56

WL: >:D :yes:

S tímhle už by Ronault mohl začít pracovat na vyhraněném stylu. Drtikol, Sudek, Saudek, Ronault... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.11  23:49

Dostaneš maximálně tohle:
    [odkaz]
    a můžeš s tím nafotit novou sérii fotek.
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.06.11  23:21

iudex: Ale já jsem klient a to v případě ublížení na zdraví společností VW. Již jsem musel provést chirurgický zákrok (odstranění rozříznuté kůže nůžky pro lepší hojení) a antibiotickou terapii (framykoinová mast), plus z důvodu aplikace obvazové techniky má prst omezenou pohyblivost, takže krom bolestného budu požadovat i náhradu škody. >:-[] >:D Požadovat budu buď půl milionu nebo se spokojím s jedním Golfem GTI >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.11  23:00

Co co, povedal som niečo? Len som sa nevinne spýtal. A woody nie je klient, tak aká mlčanlivosť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.06.11  22:10

WA: Máš přijet na autosalon a mohl jsi to přiznat sám >:-[] Jinak jsem nic neřekl, teda až na to, že jsi něžný a pozorný milenec >:-[] >:D

iudex: Mám pocit, že i vy máte povinný slib mlčenlivosti, ne? 8-s >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.06.11  21:49

Tady si někdo pouští pusu na špacír. >:D

Někdy v půli července by mělo být doma. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.11  21:35

woody, som počul, že tu onedlho pridáš novú recenziu? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…