Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 09.06.11 23:35
« Re: Fotosoutěž květen 2011 - hlasovanie
Pokud se neumíš slušně chovat včetně ty a white label raději nechoďte na internet. Vezmi si příklad z poustníka. přečti si znova co jsem napsal a pak si pořádně a důkladně přečti co jsi mi na to ty napsal a porovnej si to s poustnikem... na tohle už prosím nereaguj.. -
Ronault. 05.06.11 02:00
Pak je ještě druhá možnost. Onen cvoček je tam na to, že manžetu sundáš před jízdou, tím zabráníš jejímu poškození a po přijetí do cíle ji opět připevníš na své místo, případně můžeš pod ní umístit nějakou cennou věc, např. vizitku svého servisáka >:-[] -
Ronault. 05.06.11 01:40
WL: Ještě jsem zapomněl dodat, že na Deltě měli pod hlavicí páky onu manžetu připevněnou cvočkem, který se dal odepnout a celkem lehce by se ta manžeta dala vyměnit, jde vidět, že Italové mají servis promyšlený do posledního detailu >:D -
Ronault. 05.06.11 01:36
A pak ještě jeden italský poznatek. Stropní osvětlení, tuším Jůlinka to byla, má dva třípolohové vypínače. Ten blíže u spolujezdce slouží k zapnutí světélka blíže spolujezdci a druhou polohou světélka blíže řidiči.
Stejný vypínač blíže u řidiče buď zapne jen světélko nad řidičem nebo oba najednou!
Teď je otázka, jestli to tak má být nebo to nějaký Antonio zapojil špatně.
Každopádně jestli to je tak správně, tak je to velmi důmyslné. >:D -
Ronault. 05.06.11 01:30
WA: Ono ty jeho obavy byly oprávněné. Vzheledem k tomu, že tam hlídal i novou Ypsilonku, tak věděl, že jestli to dělá stejná továrna, tak se to brzy rozpadne. Ona totiž Ypsilonka ačkoliv nová, tak měl již díru na švu kolem manžety řadící páky >:D Docela brzy. 8-s >:D
K GTIho zkoušce. Prémiový pocit nastane tehdy, když v nové A7 elektricky dáš sundat okénko a slyšíš zvuk motorku stahovačky, který je naprosto jiný než jsi kdekoliv slyšel a připomíná takové tlumené bzučení. Opravdu fascinující >:D Druhý prémiový pocit interiéru nastal v 508 při pohledu na stropní světélka, kdy i v zadu byly vyvedeny do nejlepšího detailu :-! >:-[] -
woody-alien 05.06.11 01:22
>:D >:D >:D :yes:
Ježíši, šetři mě, já jsem jenom nebohej strojař a znám jenom zkoušky tvrdosti podle Rockwella či Vickerse, zkoušku na vzpěr podle Eulera, průřezový moduly v ohybu a krutu a podobně.
Ale GTIho zkouška vnímání pocitu prémiovosti je...... >:D pro mě velkou neznámou. >:-[]
Ten dealer se asi bál, aby při tý tvojí bouchací zkoušce Giulietce nevypad motor... ;-) -
Ronault. 05.06.11 01:09
PS: Víš, že jsem zvažoval, že krom Pierrovy chuťové zkoušky plastů, GTIho vnímání pocitu prémiovosti, Ronaultovy zkoušky opracování nebezpečných ostrých hran (neprošel jen VW), Petrmurový test roletek budu provádět u každého auta i tento test...? Nakonec jsem jej neprováděl a udělal jen částečnou bouchací zátěžovou zkoušku. >:-[] -
Ronault. 05.06.11 00:53
WL: Renault se přidal k Mercedesu a BMW a rozhodl se, že pro ten český Plebs nebude vystavovat, že to nechá podobný značkám pro socky jako VW, Audi, Jaguar a Lotus >:-[] >:-[]
BW: Dneska by ti to neřekli >:D Dost jsme se s iudexem divili, jak v XF dokážou neslícovat díly v interiéru. 8-s
PS: Byste nevěřili kolik tam dneska bylo lidí v sandálech s ponožkama 8-s >:D -
Brandon Walsh 05.06.11 00:36
>:D tak toho itala si mal dodat, to mi pripomenulo ako som bol vo velmi mladom veku s otcom na autosalone v blave, podarilo sa mi sadnut do jaguara zrazu tam prisla nejaka slecna a povedala mi nicoho sa nechytaj rodicia na zaplatenie skody nebudu mat peniaze >:D -
Ronault. 05.06.11 00:31
WA: Nejsi daleko od pravdy... jelikož jsem v blázinci byl, tedy jen na stáži, jak jinak, že ano, tak v některých případech by se človek i nedivil. Ale v tomhle šíleném prostředí si člověk zachová zdravý rozum jen kapkou toho šílenství >:D
To víš, z důvodu nepřítomnosti Renaultu na autosalonu jsem byl nucen navštívit i ty podřadnější značky z Mexika a tak to dopadá, když zaměníš jistou kvalitu za novátorství 8-s >:-[]
A pak byla veselá historka s Alfou Guilletou, kdy mě nějaký dealer či co to bylo napomenul, že zbytečně třískám dveřmi, že je to 8000 bouchnutí dveří (netuším jak k tomu číslu přišel), ale odpověděl jsem mu "A přesto se nerozpadnou" a měl jsem na jazyku "i když je to jenom ital" >:D -
woody-alien 05.06.11 00:19
Víš, Rone, ono je to trochu jako v blázinci. Když si vymění doktoři a pacienti oblečení, tak to nemáš šanci poznat. Takže klidně soutěž dál... >:D
Spíš mě zaujalo, jak se tady pokrytecky zastáváš Renaultů, a jen vidíš nějakýho Folcvágna, riskuješ zdraví jenom abys do něj vlezl.... >:-[]