Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 23.06.11 19:22
« Re: přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Prvně jsem zjistil, že nemám static, protože si jej pučila segra... ale co, vzal jsem krabici od bot. Dojel jsem na místo, jsem vytáhl foťák, rekvizity a v tom jsem zjistil, že nejsem na opuštěném místě, ale na cyklostezce, takže mé podezřelé činnosti nezůstanou beze svědků mimo MACZ... Ale co, však ty brňáky neznám...
A pak se vybily baterky... Vyměnil jsem je...
A začalo pršet... zmokl jsem, ale co, fotku mám!
Tomu říkám nasazení >:D -
Ronault. 23.06.11 19:03
Tak koukám, že se s tím tématem nakonec dost fotografů úspěšně popralo... dokonce i já... Ale to až za chvíli.
Zino: Chtěl jsem ti dát plný počet, ale když vidím, že jsi to vzdal a nebojoval do poslední kapky pro co nejlepší fotku, tak nemáš šanci uspět! 8-s >:-[] >:D -
Brandon Walsh 23.06.11 14:40
tych fotiek vzniklo tolko, ze si uz zial nepamatam >:D ale zrejme to bolo z interieru von, no malo to vyzerat vsetko uplne inak, ale zachytit ten moment sa nedarilo, potom prisla moja nervozita, ze na auto a do interieru prsi, tak som zbalil fotak, zacuval do garaze a siel domov >:D -
matii 21.06.11 17:01
Taky to zkusím ... přihlašuji se do soutěže:
[odkaz]
Tedy jestli se dá natáčení seriálu z francouzského prostředí dá nazvat úletem.
Původně jsem chtěl něco s tím novým křídlem, ale dnes mi řekli, že je nalakované, bohužel mají plno a tak montáž proběhne až v pondělí. Lišta zatím nedorazila ani z Francie. :'-( -
white label 21.06.11 00:07
iudex
To je (svým způsobem) taky umění a součást taktiky, odradit samotným tématem ostatní... >:-[]
Když budeme nakonec soutěžit třeba jen tři, budu mít aspoň jistotu, že skončím na bedně... ;-)
Ale ještě jsou čtyři dny času.

Tahle fotka měla být k minulému měsíci, ale vzhledem k tomu, že je to taky slušný Ú-let, tak ji přihlašuji.
Biopaliva = odpověď na vysoké ceny paliva aneb auto a Ú-prd
[odkaz]
>:-[]