Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mates81 24.06.11 15:47
« Přihlášení do fotosoutěže Červen 2011
Tak taky přihodím tedy něco tento měsíc, ikdyž jen dopočtu :-)
Téma jsem vzal jako Ron trochu více z humorem, takže je to něco jako dětinsky úletově vylepšené auto >:D >:D aneb jak z malé nafty u Fusionu udělat novou verzi RS od Fordu....Stačí přidělat kompresor, ten byl ale moc velký, tak sem zvolil menší ruční variantu >:-[]
PS: Pokud redaktoři Auto.cz budou chtít tento ojedinělí kus testovat, není problém :-) je to upravené za 15 minut :-! Jako bonus jsem tam přidal ještě možnost dalších dvou přípojek, záleží na tom, kolik lidí v autě jede >:-[]
Bylo to šito trochu horkou jehlou ;-) ;-)
[odkaz] -
-
-
Ronault. 23.06.11 19:24
« Re: přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Takže pánové, jak jsem popsal níže, podmínky byly bojové, takže není to až tak super, jak jsem čekal. Hlavně jsem nečekal, že zakryju celou krytku nádrže paliva... inu jsem kus chlapa >:D
Tahle fotka měla být k minulému měsíci, ale vzhledem k tomu, že je to taky slušný Ú-let, tak ji přihlašuji.
Biopaliva = odpověď na vysoké ceny paliva aneb auto a Ú-prd
[odkaz]
>:-[] -
Ronault. 23.06.11 19:22
Prvně jsem zjistil, že nemám static, protože si jej pučila segra... ale co, vzal jsem krabici od bot. Dojel jsem na místo, jsem vytáhl foťák, rekvizity a v tom jsem zjistil, že nejsem na opuštěném místě, ale na cyklostezce, takže mé podezřelé činnosti nezůstanou beze svědků mimo MACZ... Ale co, však ty brňáky neznám...
A pak se vybily baterky... Vyměnil jsem je...
A začalo pršet... zmokl jsem, ale co, fotku mám!
Tomu říkám nasazení >:D -
Ronault. 23.06.11 19:03
Tak koukám, že se s tím tématem nakonec dost fotografů úspěšně popralo... dokonce i já... Ale to až za chvíli.
Zino: Chtěl jsem ti dát plný počet, ale když vidím, že jsi to vzdal a nebojoval do poslední kapky pro co nejlepší fotku, tak nemáš šanci uspět! 8-s >:-[] >:D -
Brandon Walsh 23.06.11 14:40
tych fotiek vzniklo tolko, ze si uz zial nepamatam >:D ale zrejme to bolo z interieru von, no malo to vyzerat vsetko uplne inak, ale zachytit ten moment sa nedarilo, potom prisla moja nervozita, ze na auto a do interieru prsi, tak som zbalil fotak, zacuval do garaze a siel domov >:D

Lehce me znepojizdnila pani v Puntu...