Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 24.06.11 22:24
« Re: ještě 2dny přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Poustnik: >:D :yes:
A taky Ronault :yes:
Řekl bych, že to tady nabírá "grády" a již brzy se všichni potkáme na stejným oddělení. >:-[]
Lékař : "Můžete vysvětlit, proč jste svoje auto celé postříkal šlehačkou ve spreji, následně si vylezl na střechu a předváděl tam King Konga s rozvodovým řemenem v ruce ? "
Pacient neodpovídá, hryzne si nehty a kývá se zepředu dozadu. Po chvíli se vyděšeně rozhlédne kolem sebe a zamumlá: Musím být na bedně, tentokrát musím být na bedně...!!! >:D >:D -
-
-
Mates81 24.06.11 15:47
« Přihlášení do fotosoutěže Červen 2011
Tak taky přihodím tedy něco tento měsíc, ikdyž jen dopočtu :-)
Téma jsem vzal jako Ron trochu více z humorem, takže je to něco jako dětinsky úletově vylepšené auto >:D >:D aneb jak z malé nafty u Fusionu udělat novou verzi RS od Fordu....Stačí přidělat kompresor, ten byl ale moc velký, tak sem zvolil menší ruční variantu >:-[]
PS: Pokud redaktoři Auto.cz budou chtít tento ojedinělí kus testovat, není problém :-) je to upravené za 15 minut :-! Jako bonus jsem tam přidal ještě možnost dalších dvou přípojek, záleží na tom, kolik lidí v autě jede >:-[]
Bylo to šito trochu horkou jehlou ;-) ;-)
[odkaz] -
-

w-a - A to jsem to fotil normálně před naším domem, Když šla kolem sousedka se psem, leknutím mě zapomněla pozdravit! Teď si asi s manželem doma povídá něco o těch z východu...... >:D