Matheas Ropak 25.06.11 23:18
Mates81 - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
Kajuška - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
můžete začít hlasovat byl bych rád kdyby u každého hodnocení byl komentář aspoň k prvním třem co ?
Díky Matheas -
Matheas Ropak 25.06.11 20:31
« Re: poslední hodina přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Tak já taky vkládám polínko do ohně nic závratného to není , ale tento pohled se mi naskytl ránno po příchodu k autu dobrý úlet [odkaz]
Musím teď odjed takže v 21 h ukončuju vkládání a zahajuju hlasování , ale až od 21H!!!!
Matheas -
woody-alien 25.06.11 13:40
« Re: poslední den přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Ron : Mám takovej dojem, že se WL postavil někde na "vykotlané" silnici a teatrálně vytáhl pistoli, přiložil k hlavě.....když tu začali svištět vozy Správy silnic a už se kladl nový povrch, lajnovalo a uklízelo. Prostě, někdo na to má talent udělat si v okolí pořádek. >:D :yes: -
Ronault. 25.06.11 10:44
« Re: poslední den přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Poustníku: White label se má důvod po ránu smát, asi se byl projet. Včera jsem jel Z Brna přes Zlín, neb jsme u něj vyzvedávali štěňátko pro rodiče přítelkyně. A do Zlína perfektní dálnice, za Zlínem přes Vsetín a Valmez samé rovné silnice, chápej klikaté, ale s hladkým asfaltem.... no já normálně čuměl, jestli už nejsem někde v Německu nebo Rakousku, páč Zlínský kraj zabodoval :yes:

1. woody alien
2. Mates81
3. Poustník
A teď proč?
1. Woody - vtipná fotka, která mě rozesmála, to se musí nechat a je to úlet, ale i klika vidět stávkovat klikovku >:-[]
2. Mates81 - sice na rychlo, ale přeplňování pumpičkou od kola mě dostalo >:D :yes:
3. Poustník - Opět super fotka. Jde vidět, že už i do Mazdy dnes montují vanu... a trochu mi to připomíná jeden starý vtip... >:-[]
Mimo bednu:
4. Zino: máš pěkně chlupaté paže... a skvělé papuče, ty jsou opravdu úlet >:-[] Ten styl nastupování je dobrý jen do kabrioletu, ale znám to. Když umyju auto a mám vléz dovnitř a zašpinit si hned koberečky, tak taky do garáže vjíždím na boso >:D
5. Kajuška - je to slušný úlet, když si člověk koupí za poslední peníze plnou nádrž benzínu a nezůstane mu na nájem a tak musí bydlet v autě >:D :yes:
6. Švihák - to není ani úlet, ale spíše tragedie... i když 911 alespoň trochu letí...
7. White label - dobrá fotka, je to slušný úlet, přemýšlím teď, že jsem tě mohl dát výše, ale už se mi tu tabulku nechce celou přepisovat, takže doufám, že se nezlobíš a tahle sedmička ti přinese alespoň trochu štěstí >:-[]
8. Matii - je to úlet, ale nejsem si jist, jestli je to tvoje auto s tou podivnou SPZ :-O Tys nám emigroval do země francouzským autům zaslíbené?
9. Matheas - no, tak to nebyl ani tak úlet, jako únik vzduchu...
10. Thomasino - nějak mi na fotce chybí úlet. Možná by se dalo vzít jako úlet to, že tak dobré prostředí, situace a světlo je zvrzané nějakou pseudotechnikou... :-O
Tak jsem to okomentoval všem, snad bude mít Matheas radost :-)