Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.06.11 20:49
« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011
1. Poustník
2. woody-alien
3. Ronault
4. Brandon Walsh
5. Mates81
6. Kajuška
V podstatě jsem primárně hodnotil především míru úletu, kterou jsem u některých (jinak povedených) fotek hledal docela marně, i když ani má míra úletu nebyla tentokrát nic moc, po minulém kole jsem se v tomto ohledu docela mírnil, nerad bych někoho pohoršoval dvakrát po sobě... >:-[] -
iudex 27.06.11 11:22
Moje hlasovanie:
1. Poustník: naliať si vodu do auta, to je haluz; už len za tú odvahu si zaslúžiš prvenstvo.
2. Ronault: minule si to nestihol, ale teraz s tým nápadom boduješ; keďže si mi to povedal vopred, nemal som problém, ale myslím, že i bez komentára je to dostatočne jasné; tlačivý výraz tomu dáva korunu.
3. woody: kľukovka štrajkuje, vtipné osobitne v kontexte ČR.
Zaujali: kajuška, mates81; obe vtipné nápady, trošku slabšia realizácia. Brandon: úlet to bol, len ťažšie pochopiť, aký.
Švihák, label, Thomasino, matii, Matheas: každá mala niečo do seba, ale vzťah k téme nebol až taký citeľný.
Ja som doplatil na to, že som si fotku nechával na poslednú chvíľu v sobotu, keď som chcel umyť auto a potom som to do večera nestihol odfotiť, keď deti mali iné plány. Tak nabudúce. -
Poustnik 27.06.11 10:30
1. Ronault
2. Brandon walsh
3. Mates81
--------------------------------------… />
ad1. - Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, jestli tě mám dát na první místo, právě pro to, že kdyby uviděl fotku někdo naprosto neznalý věci (LPG) a neviditelné víčko nádrže, nevěděl by, která bije. Ale i další mají svá proti, takže jakožto nejvíce akční a ulítlou fotku jsem nakonec ocenil tvoji. Hlavně jsi se to snažil dobře "vyhrát". První místo máš za ten výraz! :-)
P.S. Místo hadičky by postačil trychtýř....
ad2. - Líbí se mi, že z fotky jest zcela evidentní, že Brandon dělá něco nezvyklého, podivného, ulítlého. Není jasné co, ale je to tam. >:D
ad3. - Je to sice jen intelektuální konstrukce, ale při troše dobré vůle a fyzicky zdatném spolujezdci by to i teoreticky mohlo fungovat, takže i když fotka kompozičně nic moc, je dostatečně ulítlá, aby ještě okupovala bednu.
4. Woody alien - Je to prima nápad, ale spíš je to "vtípek" než úlet.
5. Kajuška - Moc oceňuji, že se zůčastnila a že si dala tu práci, ale přespat v autě mi zas tak moc ulítlé nepřipadá, téměř všichni to asi někdy absolvovali. Ale je super, že sis vyhrála s doplňky - lampička, knížka deset koníků......a ta fialová..... 8-s >:D
6. White label - Hezké, ale těhle jezevčíků jsem viděl už tolik, že mi moc ulítle nepřipadají. Ještě tak ta limuzína - Trabant, kterou tu někdo dával v odkazu.
7. až 10. - Dylan McKay, matti, Thomasino, Matheas - Super, že se účastníte a nekašlete na to, ale tenhle měsíc jste byli málo ulítlí...... >:D
P.S. Zajímavé, že všichni se snažili o úlet v přeneseném slova významu, že nikdo nepřihodil nějakou takovouhle - [odkaz] Hoj! -
Ronault. 27.06.11 08:26
« Re: Začátek HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011
Woody: Inu, další důvod držet dietu, neb přes mé pozadí nešlo vidět víčko nádrže. Pak mě dodatečně včera napadlo, že jsem mohl vzít ještě hadici a tu přiložit na oba místa... ale zase nevím, jestli chci takhle být prezentován na MACZ >:-[] >:D >:D -
woody-alien 27.06.11 02:28
1. Poustnik
2. Ronault
3. White Label
Poustnik - tohle byl opravdu úlet. >:D Nalít vodu do auta by mě asi nenapadlo, vítězství si zasloužíš už jenom za ten žlutej parníček. >:-[] :yes:
Ronault - s podobným nápadem jsem koketoval, ale nějak jsem nevěděl jak ho ztvárnit. Tys na to přišel. ;-) :yes: Opravdu škoda, že není aspoń trochu vidět to víčko nádrže.
White Label - fotka povedená a takovýhle kontrasty mám rád. GTI sice není úplnej prcek, ale v porovnání s tím Navigatorem je tuze malinký. >:D :yes:
Těsně pod bednou mi tentokrát skončil Mates. Vtipný. ;-) :yes: -
Mates81 26.06.11 21:27
První místo jsem měl vybrané hned, ale o další místa se svedl nelítostný boj.....
1) Woody alien
2) Poustník
3) Ronault
------------------------------------
1) Woody alien - Pro mě jasné vítězná fotka, jak perfektní nápad tak zpracování :yes:
2) Poustník - Tahle fotka je opravdu úlet, téma vystihnuto na 120% ;-)
3) Ronault - Taktéž oceňuji luxusní nápad a jeho realizaci...
Dále pak mě zaujalo -
Dylan McKay - Vidět Porsche na odtahovce je opravdu úletové.
White label - Není nad to mít pořádné auto do města na nákupy.
Brandon walsh - Dobrá fotka, vypadá to jak kdyby ti v létě zamrzly dveře >:D
Opět další docela pěkně našlapané kolo, na to jak to vypadalo ze začátku docela dobrá účast >:-[] :-!
-
matii 26.06.11 11:30
1. Ronault
2. Poustník
3. Kajuška
Keďže toto kolo bolo viac o téme ako o fotení, hlasujem pre najepšie ztvárnené téma.
Ron - no tos mě dostal, odvážná fotka, které jsem se ještě dlouho smál.
Poustník - rovněž odvaha ... jakákoli voda do auta smrdí průšvihem.
Kajuška - dík za inspiraci, až mě žena vyhodí z domu, vím jak si ustlat.
Jinak pro Rona - to auto je opravdu moje, je to z natáčení jednoho nejmenovaného seriálu z francouzského prostředí, jehož jsem se zúčastnil. Jestli je to úlet nevím, ale bylo to jediné co jsem dal dohromady. :-)