Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.06.11  20:59

« Re: POSLEDNÍ minuta HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011

O pár dní ne, o hodinu. Matheas to má v bodě 7. hlasování. Hlasovat dva dny stačí, pak to stejně usne a nic se neděje....
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.06.11  20:56

« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Rád, nerad......při fotosoutěži neznám bratra, nekoukám vpravo, vlevo a fotím jako o život, ne? Zvlášť, když jsi vymyslel téma.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.06.11  20:52

« Re: POSLEDNÍCH 13 minut HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Hlasování končí dnes ve 21.00, nebo se to o pár dnů posunulo, jak se o tom po minulém kole psalo?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.06.11  20:49

1. Poustník
    2. woody-alien
    3. Ronault

4. Brandon Walsh
    5. Mates81
    6. Kajuška

V podstatě jsem primárně hodnotil především míru úletu, kterou jsem u některých (jinak povedených) fotek hledal docela marně, i když ani má míra úletu nebyla tentokrát nic moc, po minulém kole jsem se v tomto ohledu docela mírnil, nerad bych někoho pohoršoval dvakrát po sobě... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.06.11  20:48

« Re:POSLEDNÍCH 13 minut HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Ono je to nějak těsné, co? Kdo vyhrává? Já nebo ty, Ronaulte? Já si to snad přepočítám.....Švihák nehlasoval, ten někde okukuje svůj nový blatník.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.06.11  19:27

Tak pánové, hlasujeme, hlasujeme, nějak se to tady umrtvilo... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.06.11  18:23

:-O Tak v tom případě to není úlet, ale nudná všednodennost a přesouvám si tě na desáté místo!!! :-! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 27.06.11  18:03

Poustník: jakou práci? já v autě spím každý den! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.06.11  11:22

Moje hlasovanie:
    1. Poustník: naliať si vodu do auta, to je haluz; už len za tú odvahu si zaslúžiš prvenstvo.
    2. Ronault: minule si to nestihol, ale teraz s tým nápadom boduješ; keďže si mi to povedal vopred, nemal som problém, ale myslím, že i bez komentára je to dostatočne jasné; tlačivý výraz tomu dáva korunu.
    3. woody: kľukovka štrajkuje, vtipné osobitne v kontexte ČR.
    Zaujali: kajuška, mates81; obe vtipné nápady, trošku slabšia realizácia. Brandon: úlet to bol, len ťažšie pochopiť, aký.
    Švihák, label, Thomasino, matii, Matheas: každá mala niečo do seba, ale vzťah k téme nebol až taký citeľný.
    Ja som doplatil na to, že som si fotku nechával na poslednú chvíľu v sobotu, keď som chcel umyť auto a potom som to do večera nestihol odfotiť, keď deti mali iné plány. Tak nabudúce.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.06.11  10:30

1. Ronault
    2. Brandon walsh
    3. Mates81

--------------------------------------… />
    ad1. - Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, jestli tě mám dát na první místo, právě pro to, že kdyby uviděl fotku někdo naprosto neznalý věci (LPG) a neviditelné víčko nádrže, nevěděl by, která bije. Ale i další mají svá proti, takže jakožto nejvíce akční a ulítlou fotku jsem nakonec ocenil tvoji. Hlavně jsi se to snažil dobře "vyhrát". První místo máš za ten výraz! :-)
    P.S. Místo hadičky by postačil trychtýř....
    ad2. - Líbí se mi, že z fotky jest zcela evidentní, že Brandon dělá něco nezvyklého, podivného, ulítlého. Není jasné co, ale je to tam. >:D
    ad3. - Je to sice jen intelektuální konstrukce, ale při troše dobré vůle a fyzicky zdatném spolujezdci by to i teoreticky mohlo fungovat, takže i když fotka kompozičně nic moc, je dostatečně ulítlá, aby ještě okupovala bednu.

4. Woody alien - Je to prima nápad, ale spíš je to "vtípek" než úlet.
    5. Kajuška - Moc oceňuji, že se zůčastnila a že si dala tu práci, ale přespat v autě mi zas tak moc ulítlé nepřipadá, téměř všichni to asi někdy absolvovali. Ale je super, že sis vyhrála s doplňky - lampička, knížka deset koníků......a ta fialová..... 8-s >:D
    6. White label - Hezké, ale těhle jezevčíků jsem viděl už tolik, že mi moc ulítle nepřipadají. Ještě tak ta limuzína - Trabant, kterou tu někdo dával v odkazu.
    7. až 10. - Dylan McKay, matti, Thomasino, Matheas - Super, že se účastníte a nekašlete na to, ale tenhle měsíc jste byli málo ulítlí...... >:D
    P.S. Zajímavé, že všichni se snažili o úlet v přeneseném slova významu, že nikdo nepřihodil nějakou takovouhle - [odkaz] Hoj!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.06.11  08:26

« Re: Začátek HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Woody: Inu, další důvod držet dietu, neb přes mé pozadí nešlo vidět víčko nádrže. Pak mě dodatečně včera napadlo, že jsem mohl vzít ještě hadici a tu přiložit na oba místa... ale zase nevím, jestli chci takhle být prezentován na MACZ >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.06.11  02:28

1. Poustnik
    2. Ronault
    3. White Label

Poustnik - tohle byl opravdu úlet. >:D Nalít vodu do auta by mě asi nenapadlo, vítězství si zasloužíš už jenom za ten žlutej parníček. >:-[] :yes:

Ronault - s podobným nápadem jsem koketoval, ale nějak jsem nevěděl jak ho ztvárnit. Tys na to přišel. ;-) :yes: Opravdu škoda, že není aspoń trochu vidět to víčko nádrže.

White Label - fotka povedená a takovýhle kontrasty mám rád. GTI sice není úplnej prcek, ale v porovnání s tím Navigatorem je tuze malinký. >:D :yes:

Těsně pod bednou mi tentokrát skončil Mates. Vtipný. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.11  21:39

Jj, jak jsem psal, jedno na malé nákupy a druhé na ty větší... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.06.11  21:27

První místo jsem měl vybrané hned, ale o další místa se svedl nelítostný boj.....

1) Woody alien
    2) Poustník
    3) Ronault
    ------------------------------------
    1) Woody alien - Pro mě jasné vítězná fotka, jak perfektní nápad tak zpracování :yes:
    2) Poustník - Tahle fotka je opravdu úlet, téma vystihnuto na 120% ;-)
    3) Ronault - Taktéž oceňuji luxusní nápad a jeho realizaci...

Dále pak mě zaujalo -
    Dylan McKay - Vidět Porsche na odtahovce je opravdu úletové.
    White label - Není nad to mít pořádné auto do města na nákupy.
    Brandon walsh - Dobrá fotka, vypadá to jak kdyby ti v létě zamrzly dveře >:D

Opět další docela pěkně našlapané kolo, na to jak to vypadalo ze začátku docela dobrá účast >:-[] :-!

• « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 26.06.11  19:50

1.Mates81
    2.Poustník
    3. Brandon Walsh
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.06.11  11:30

1. Ronault
    2. Poustník
    3. Kajuška

Keďže toto kolo bolo viac o téme ako o fotení, hlasujem pre najepšie ztvárnené téma.

Ron - no tos mě dostal, odvážná fotka, které jsem se ještě dlouho smál.
    Poustník - rovněž odvaha ... jakákoli voda do auta smrdí průšvihem.
    Kajuška - dík za inspiraci, až mě žena vyhodí z domu, vím jak si ustlat.

Jinak pro Rona - to auto je opravdu moje, je to z natáčení jednoho nejmenovaného seriálu z francouzského prostředí, jehož jsem se zúčastnil. Jestli je to úlet nevím, ale bylo to jediné co jsem dal dohromady. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.11  10:24

Jen je k tomu přeplňování pumpičkou nutný zdatný spolujezdec... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.06.11  07:02

1. kajuška
    2. dylan
    3. mates81

kajuška kde ty takto po nociach parkuješ ? >:D
    dylan ako dokáže jeden ital rozhodiť štatistiky najspolahlivejšieho auta :'-( >:-[]
    mates přeplňování pumpičkou dostalo aj mňa >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.06.11  06:49

ronault ja po umyvani auta nielen ze cuvam do garaze bez topanok, ale najradsej by som si dal dole kvoli sedadlam pre istotu aj nohavice >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.06.11  00:44

Jen tak přemýšlím nad tou svou fotkou... asi by tam měl někdo nějak dopsat, že jezdím na LPG, jinak to bude těžce pochopitelné, co tam dělám opřený o auto, navíc když nejde vidět, že mám otevřené víčko nádrže >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…