Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 30.06.11 12:21
« Re: Gratulace
matii : Tak za prvé nás mladých (39) je tady víc a někteří z nás ještě pocit vítězství ani neochutnali. Dodám, že zcela nespravedlivě. 8-s >:D
A za druhé, zdá se, že s ubývajícími kilogramy trochu mizí i paměťové buňky, a proto dovol, abych ti připomenul téma Auto a pracovní stroje. Kdo že to obsadil první místo ? ;-) >:-[]
Nicméně, jak pravil Poustnik, nové téma je tak nudně rozvolněné, že mají šanci všichni bez rozdílu věku, národnosti a náboženského vyznání. Tak tvému snažení zdar. :yes: -
Poustnik 30.06.11 11:39
« Re: Gratulace a nové téma
Protože na ma.cz smí prdět pouze admin..... >:D Ne, tvůj příspěvek byl shledán příliš plačtivým a jako takový byl vyhvězdičkován. A neboj, potlačil jsem zcela jakoukoli kreativitu při vymýšlení tématu a shodli jsme se s woodym a Ronaultem na tak zaprděně všeobecném, že se bude moct zúčastnit i parkovací kamera..... ;-) Už jdu poslat Matheasovi SZ. -
matii 30.06.11 08:45
Zdar dodatečná gratulace vítězi. Doufám, že vyberete konečně nějaké "masové" téma ... teda ne jako "Auto a bůček", ale to, jež by přilákalo masy.
Jinak koukám, že do fotosoutěže jsem vstoupil prvním místem "Auto a voda" a přes druhá a třetí místa jsem se pomalu dostal až na chvost. Jestli to není tím, že na to tak trochu ... kašlu (chtěl jsem napsat prdím, ale Ronault taky * a poslední neni).
Když tak o tom přemýšlím, tak určitě tím to není. Je to určitě tak, že tady na MACZ je to samej závistivec, egoista a ignorant, kterej závidí mladýmu klukovi (39let) tedy mně, úspěch. Měli byste se stydět a v dalším tématu (navrhuji Auto a můj nový střešní spoiler) pro mne hlasovat. V opačném případě ponesete následky sami, protože natruc přiberu 18kilo nazpět a všude budu rozhlašovat, že za to můžete právě VY! :-) -
Poustnik 29.06.11 19:58
white, to je jasné, že bych se nebránil,kdybych věděl že vyhraju.....Kdo by nechtěl vyhrávat, že, hned si člověk přijde takový důležitější..... >:D >:-[] :-!
woody - nekončící Ronaultův prd by nebyl špatný.....Dalo by se říci, že je to teď takový většinový občanský postoj..... :-) -
-
Matheas Ropak 28.06.11 00:24
« OPRAVA VÝSLEDKŮ Fotosoutěž ČERVEN 2011
1.místo - Poustník 16b
2.místo - Ronault 12b
3.místo - Woody alien 9b
4.místo - Mates81 7b
5.místo - Kajuška 4b
6.místo - Brandon walsh 3b
6.místo - Dylan MCkay 2b
7.místo - , White Label 1b
8.místo - Thomasino , matii , Matheas 0b