Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 01.07.11  12:16

« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA

Téma zajímavé a super >:-[] Už mám i nápad, to se nestává často >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 01.07.11  08:52

« Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA

TÁK NAŠÍ VÝHERCI SE DOHODLI NA NÁSLEDUJÍCÍM TÉMATU

" Auto a léta žár "
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 30.06.11  18:17

« Re: Gratulace

to já si taky mužu stěžovat že mi třeba dáváte hlasy jen proto že jsem sukně >:D prostě někdo šikovný ruce má jen občas a někdo častěji... no a někteří jsou levý furt >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.06.11  12:21

matii : Tak za prvé nás mladých (39) je tady víc a někteří z nás ještě pocit vítězství ani neochutnali. Dodám, že zcela nespravedlivě. 8-s >:D

A za druhé, zdá se, že s ubývajícími kilogramy trochu mizí i paměťové buňky, a proto dovol, abych ti připomenul téma Auto a pracovní stroje. Kdo že to obsadil první místo ? ;-) >:-[]

Nicméně, jak pravil Poustnik, nové téma je tak nudně rozvolněné, že mají šanci všichni bez rozdílu věku, národnosti a náboženského vyznání. Tak tvému snažení zdar. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.06.11  11:39

« Re: Gratulace a nové téma

Protože na ma.cz smí prdět pouze admin..... >:D Ne, tvůj příspěvek byl shledán příliš plačtivým a jako takový byl vyhvězdičkován. A neboj, potlačil jsem zcela jakoukoli kreativitu při vymýšlení tématu a shodli jsme se s woodym a Ronaultem na tak zaprděně všeobecném, že se bude moct zúčastnit i parkovací kamera..... ;-) Už jdu poslat Matheasovi SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 30.06.11  08:48

Hele proč mi to místo slova p.r.d.ě.l napsalo hvězdičku?!!! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 30.06.11  08:45

Zdar dodatečná gratulace vítězi. Doufám, že vyberete konečně nějaké "masové" téma ... teda ne jako "Auto a bůček", ale to, jež by přilákalo masy.

Jinak koukám, že do fotosoutěže jsem vstoupil prvním místem "Auto a voda" a přes druhá a třetí místa jsem se pomalu dostal až na chvost. Jestli to není tím, že na to tak trochu ... kašlu (chtěl jsem napsat prdím, ale Ronault taky * a poslední neni).

Když tak o tom přemýšlím, tak určitě tím to není. Je to určitě tak, že tady na MACZ je to samej závistivec, egoista a ignorant, kterej závidí mladýmu klukovi (39let) tedy mně, úspěch. Měli byste se stydět a v dalším tématu (navrhuji Auto a můj nový střešní spoiler) pro mne hlasovat. V opačném případě ponesete následky sami, protože natruc přiberu 18kilo nazpět a všude budu rozhlašovat, že za to můžete právě VY! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.06.11  00:47

w-a
    Je dobré si občas ten pocit připomenout, nebo se o to aspoň pokusit, hrozně rychle se na něj totiž zapomíná..., zvlášť, když ti nečekaně rychle dojde uhlí... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.06.11  00:26

WL : Jasně, být vítězem anebo uhlobaronem, to se neomrzí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.11  21:30

Poustník
    Neumím si to moc představit, ale asi to musí být docela zvláštní pocit... :-O
    >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.06.11  19:58

white, to je jasné, že bych se nebránil,kdybych věděl že vyhraju.....Kdo by nechtěl vyhrávat, že, hned si člověk přijde takový důležitější..... >:D >:-[] :-!
    woody - nekončící Ronaultův prd by nebyl špatný.....Dalo by se říci, že je to teď takový většinový občanský postoj..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.06.11  18:25

Copak vyvěsit vítěznou fotku na recenze,to je maličkost, jenže teď v sekci Poslední fotky v recenzích jedou Poustníkovy nohy jak nekonečnej film... >:D >:D >:D

Uf, ještě že nevyhrál Ronault... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.06.11  18:10

Poustník
    Myslím, že kdybys jen tušil, že ti tohle "mé" téma přinese zlato, tak bys ses mu
    (v počátku) ani tolik nebránil... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.06.11  22:19

CHlapi poprosím Vás dohodněte se na novém tématu a dejte mi jej do SZ do 1.7.11 díky

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.06.11  19:44

Sice jsem děkoval už včera chlapi, ale děkuji opět, zahřeje to u srdce. Můžu říct chlapi, ne chlapi a dámo, protože Kajuška se urazila, že jsem ji za trest přeřadil na desáté místo..... :-O >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.06.11  18:45

« Gratulace

Tak tedy i já gratuluji odvážným soutěžícím a vítězi "Vodníku" Poustnikovi. :yes: >:D

A na jeho počest jsem vyvěsil fangle na všechny tři svoje tingltangle. ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.06.11  10:18

« Re: OPRAVA VÝSLEDKŮ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Přidávám se ke gratulaci všem třem vyvoleným an bedně >:-[] Poustníkovo vítěztví je opravdu zasloužené :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.06.11  08:21

« Re: OPRAVA VÝSLEDKŮ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Gratulujem víťaznému vodnému rakovi pustovníkovi, prďochovi Ronovi i štrajkokazovi woodymu. >:D Inak hlasoval som úplne zhodne s konečným výsledkom, asi mám taký väčšinový (masový?) vkus.
    Tak sa hoši snažte vymyslieť niečo letné.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.06.11  00:24

« OPRAVA VÝSLEDKŮ Fotosoutěž ČERVEN 2011

1.místo - Poustník 16b
    2.místo - Ronault 12b
    3.místo - Woody alien 9b

4.místo - Mates81 7b
    5.místo - Kajuška 4b
    6.místo - Brandon walsh 3b
    6.místo - Dylan MCkay 2b
    7.místo - , White Label 1b
    8.místo - Thomasino , matii , Matheas 0b
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.06.11  00:20

« Re: KONEC HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011

Né nechtěl zrovna tobě kamaráde nechtěl , ale unava Ti jej vyfoukla :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…