woody-alien 02.07.11 21:58
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
WL: Jj, v Praze, tedy spíš u cedule Vítá vás hl.m. Praha jsem za hodinku a čtvrt, ale dostat se kam potřebuju žádá mnohem víc času. Místní obyvatelé si zjevně oblíbili relaxování v nastartovaných, ale stojících autech. Vydrží to i celé hodiny. >:D -
woody-alien 02.07.11 01:19
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
Ron: Já netvrdil, že se mi to líbí, ale že to mám s tím obdobím spojený. ;-)
To byly masový popový hrůzy, jenže existovaly kapely (a interpreti) , kterých se 80-ky ani nedotkly a vytvořily kouzelné songy. Co třeba tohle, jedna z nejkrásnějších písniček všech dob, podle mě.
I v 80.létech vzniklo kvantum skvělý muziky od klasiků Queen, Floyd, Dire Straits a nesčetně dalších přes novou vlnu Ultravox, Visage, Joy Division, New Order včetně třeba The Cure nebo Depeche Mode až po prvopočátky něčeho úplně novýho jako byli třeba Beastie Boys pro hip-hop nebo Metallica, Anthrax a Slayer pro trash metal. -
Ronault. 02.07.11 00:34
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
WL: Tak některé songy byly fajn, to jistě, ale některé... ony elektronické bubny a klávesy dokázaly pohřbít i dobrý nápad.
WA: Šmarjá, kde jsi na tu hroznou písničku došel? 8-s >:D
Ale byli i jiní, třeba Queen a nebo tohle je podařené:[odkaz] Relax :-!
A nebo Peter Gabriel válel skvělým hitem se skvělým klipem (jeden z nejlepší animovaných vůbec, společně s White Stripes) [odkaz] -