Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 07.07.11 14:05
« Re: aj ja?
iudex : ještě ty začínej. Ronault básní nad stavem silnic v Labelově kraji a ty zase nad jejich členitostí. Člověku se dělaj hrozný chutě a ani na to nemusí mít příslušný auto.
Žeby konkurence proslulých a motorkáři prověřených okresek v Jižních Čechách ? :-) :yes: -
woody-alien 07.07.11 13:58
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
WL : Já si taky otevřel mapu Rožnova a zoomoval a zoomoval a očekával na Masarykově náměstí (?) ikonku "White Labelova obzvláště lahodná vanilková" a kde nic tu nic. Pošta, Městský úřad atd. ale to nejdůležitější tam prostě není. ;-)
PS: Trudná zpráva mě včera zastihla. 2.2 TDCi + automat není evidentně prodejním trhákem a tak se na výrobní pás dostane až zkraje srpna a k převzetí někdy kolem výročí bratrské internacionální pomoci. 8-s Myslel jsem, že to mám na háku a tak nějak to odzívám. Jenže jsem se místo toho uvedl do stavu těšení a tak mě to celkem štve. -
Poustnik 07.07.11 09:24
« Re: aj ja?
W-L : Byl jsem u našeho belgického moře. Je to z Bruseláče 100 km. A zrovna bylo vedro a ani moc nefoukalo, většinou tam hrozně fučí. Cestou jsme se stavili v Bruggách, všem doporučuji! Památka Unesco, v 15. století se jim ucpal kanál od moře a tím pádem se zakonzervovala podoba města z těch časů, takový kříženec mezi Benátkami a Českým Krumlovem, jen čistší a upravenější.... :-)
Matheas - Neměla by se zase recenze fotosoutěže shodit z prvního místa? Do 25 tého daleko a adeptů na lepší umístění v top 14 mnoho..... ;-) -
iudex 07.07.11 08:41
label: nie, išiel som cez Trenčín, Drietomu/Starý Hrozenkov, Uherský Brod. Ale keď najbližšie pôjdem (a deti nebudú každú minútu klásť otázku: Kedy tam už budeme?), tak sa v Rožnove zastavím (a budem sa v strede mesta pýtať okoloidúcich, či nevedia, kde býva/má zmrzlinu pán White Label. >:D ) -
white label 06.07.11 20:39
No jo, máme tady ty správné "hothečovské" okresky... ;-)
Ale pěkně horko bývá i ve Zlínském kraji, jen ne zrovna v tomto uplynulém několikadenním "letním" období... :-) Dnes už by bylo líp a zítra má být ještě tepleji.
A co, že ses nestavil, asi jsi nejel přes Rožnov, Makov, Bytču..., co? -
iudex 06.07.11 10:30
label: no to preto, že bývaš tam, kde bývaš. Včera som Tvoj kraj navštívil; vyjdúc ráno pred dom, natrel som sa opaľovacím krémom, bude hic, hovorím si. Prídem do Zlína, kosa jak hovado.
P.S. Pekné cesty tam máte, samý hore kopec, dole kopec, zákruty, kilometer rovinky aby si lupou hľadal. Už sa nedivím, že máš GTI, moja dýchavičná atmosféra sa tam riadne zapotila. ;-)

Ten stav docela chápu...
P.S. Původní popisné číslo té točené vanilkové zmrzliny bylo (na Masarykově náměstí) 131, to nové aktuální je pro změnu 183. ;-)