Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 08.07.11 18:36
« Re: téma červenec - AUTO A LÉTA ŽÁR
To ani nevím, že je v Kroměříži nějakej známej ústav. V Kroměříži jsem byl jedinkrát jako kluk se základkou v zoo. Dodnes mi utkvěly v paměti dvě věci. Že tam maj významnej chov zubra evropského a potom ještě úžasnej pár náruživě souložících nosorožců. >:D
Zírali jsme na ten akt v němém úžasu a zahradou se naprosto nepřeslechnutelně nesl milostný ryk obou zúčastněných. Reakci třídní učitelky si už nevybavuju, nejspíš proto, že žádná nebyla. >:-[]
No a teď zpátky ke stavu infrastruktury.... :-) -
Ronault. 07.07.11 22:55
« Re: aj ja?
WA: Ano, zapomněl jsem dodat, že jsou nejen rovné, ale i zábavné. Opravdu nechápu, jak to WL dokázal, neb po Zlínském kraji se jezdí výborně, postavili jim konečně dálnici přesně do Zlína... a jakou! To je rovnější než ta naše už pomalu hrkavá D47 do Ostravy... ale asi jsem na to kápl, kde je zakopaný pes. Jestli pak víte odkud pochází náš pán Premiér? 8-s >:D -
woody-alien 07.07.11 14:05
iudex : ještě ty začínej. Ronault básní nad stavem silnic v Labelově kraji a ty zase nad jejich členitostí. Člověku se dělaj hrozný chutě a ani na to nemusí mít příslušný auto.
Žeby konkurence proslulých a motorkáři prověřených okresek v Jižních Čechách ? :-) :yes: -
woody-alien 07.07.11 13:58
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
WL : Já si taky otevřel mapu Rožnova a zoomoval a zoomoval a očekával na Masarykově náměstí (?) ikonku "White Labelova obzvláště lahodná vanilková" a kde nic tu nic. Pošta, Městský úřad atd. ale to nejdůležitější tam prostě není. ;-)
PS: Trudná zpráva mě včera zastihla. 2.2 TDCi + automat není evidentně prodejním trhákem a tak se na výrobní pás dostane až zkraje srpna a k převzetí někdy kolem výročí bratrské internacionální pomoci. 8-s Myslel jsem, že to mám na háku a tak nějak to odzívám. Jenže jsem se místo toho uvedl do stavu těšení a tak mě to celkem štve. -
Poustnik 07.07.11 09:24
W-L : Byl jsem u našeho belgického moře. Je to z Bruseláče 100 km. A zrovna bylo vedro a ani moc nefoukalo, většinou tam hrozně fučí. Cestou jsme se stavili v Bruggách, všem doporučuji! Památka Unesco, v 15. století se jim ucpal kanál od moře a tím pádem se zakonzervovala podoba města z těch časů, takový kříženec mezi Benátkami a Českým Krumlovem, jen čistší a upravenější.... :-)
Matheas - Neměla by se zase recenze fotosoutěže shodit z prvního místa? Do 25 tého daleko a adeptů na lepší umístění v top 14 mnoho..... ;-) -
iudex 07.07.11 08:41
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
label: nie, išiel som cez Trenčín, Drietomu/Starý Hrozenkov, Uherský Brod. Ale keď najbližšie pôjdem (a deti nebudú každú minútu klásť otázku: Kedy tam už budeme?), tak sa v Rožnove zastavím (a budem sa v strede mesta pýtať okoloidúcich, či nevedia, kde býva/má zmrzlinu pán White Label. >:D )