Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.11  21:17

« Re: téma červenec - AUTO A LÉTA ŽÁR

Pěkně, ale zámek vypadá přece jen ještě o něco líp... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.07.11  21:02

Ani svatba v ústavu by nebyla ostudou, vypadá pěkně! [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.07.11  18:36

To ani nevím, že je v Kroměříži nějakej známej ústav. V Kroměříži jsem byl jedinkrát jako kluk se základkou v zoo. Dodnes mi utkvěly v paměti dvě věci. Že tam maj významnej chov zubra evropského a potom ještě úžasnej pár náruživě souložících nosorožců. >:D

Zírali jsme na ten akt v němém úžasu a zahradou se naprosto nepřeslechnutelně nesl milostný ryk obou zúčastněných. Reakci třídní učitelky si už nevybavuju, nejspíš proto, že žádná nebyla. >:-[]

No a teď zpátky ke stavu infrastruktury.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.11  14:53

V Kroměříži jsem se "nedávno" ženil, ne v ústavu, ale na zámku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 08.07.11  14:46

No u nás na Kroměřížsku spíš průměr nebo mírný nadprůměr, nebýt dálnice tak skoro nic :-) , takže ten Nečasův Rožnov má něco do sebe >:-[] >:-[] >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.11  13:25

>:-[]
    On ten Nečas je premiérem dost krátkou dobu na to, aby se právě tenhle fakt, tak výrazně promítl do stavu silniční sítě jednoho celého kraje... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.07.11  13:09

Jestli by neměla být v ústavě klauzule, že další premiér ČR a ministr dopravy musí být z jiného kraje, než ten předchozí a pak by se snad naše silnice postupně zrekonstruovaly.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.11  00:03

« Re: aj ja?

Když už jste tu nakousli premiéra, měl bych jedno video s velmi zajímavými titulky k tématu "stávka odborářů", se kterým (mimo jiné) woody obsadil 3. místo v posledním kole fotosoutěže. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.11  00:00

Jj, rodiště - Uherské Hradiště (to se dokonce rýmuje) a bydliště - Rožnov pod Radhoštěm. Prostě jen samý zlínský kraj... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.07.11  23:56

Jak už psal Poustník, když narazím na nějaký špatný úsek cesty v našem kraji, dám si ostentativně pistoli ke spánku... a to se pak rychle dějí věci! Podobně jako u toho Shellu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.07.11  23:10

No jo, Uherské Hradiště, tak to je jasný... >:D

Jen jestli pan premiér nezahrnuje ten kraj vstřícností až příliš. V téhle době tam tuším panuje až příliš velký nečas... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.07.11  22:55

WA: Ano, zapomněl jsem dodat, že jsou nejen rovné, ale i zábavné. Opravdu nechápu, jak to WL dokázal, neb po Zlínském kraji se jezdí výborně, postavili jim konečně dálnici přesně do Zlína... a jakou! To je rovnější než ta naše už pomalu hrkavá D47 do Ostravy... ale asi jsem na to kápl, kde je zakopaný pes. Jestli pak víte odkud pochází náš pán Premiér? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.07.11  14:24

« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA

w-a
    Ten stav docela chápu...
    P.S. Původní popisné číslo té točené vanilkové zmrzliny bylo (na Masarykově náměstí) 131, to nové aktuální je pro změnu 183. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.07.11  14:05

iudex : ještě ty začínej. Ronault básní nad stavem silnic v Labelově kraji a ty zase nad jejich členitostí. Člověku se dělaj hrozný chutě a ani na to nemusí mít příslušný auto.

Žeby konkurence proslulých a motorkáři prověřených okresek v Jižních Čechách ? :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.07.11  13:58

WL : Já si taky otevřel mapu Rožnova a zoomoval a zoomoval a očekával na Masarykově náměstí (?) ikonku "White Labelova obzvláště lahodná vanilková" a kde nic tu nic. Pošta, Městský úřad atd. ale to nejdůležitější tam prostě není. ;-)

PS: Trudná zpráva mě včera zastihla. 2.2 TDCi + automat není evidentně prodejním trhákem a tak se na výrobní pás dostane až zkraje srpna a k převzetí někdy kolem výročí bratrské internacionální pomoci. 8-s Myslel jsem, že to mám na háku a tak nějak to odzívám. Jenže jsem se místo toho uvedl do stavu těšení a tak mě to celkem štve.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.07.11  11:54

Kdybys jel někdy přes Rožnov, tak ti podrobné kontaktní údaje smozřejmě dám... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.07.11  10:34

V Bruggách: to bol celkom dobrý film s Colinom Farellom... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.07.11  09:24

W-L : Byl jsem u našeho belgického moře. Je to z Bruseláče 100 km. A zrovna bylo vedro a ani moc nefoukalo, většinou tam hrozně fučí. Cestou jsme se stavili v Bruggách, všem doporučuji! Památka Unesco, v 15. století se jim ucpal kanál od moře a tím pádem se zakonzervovala podoba města z těch časů, takový kříženec mezi Benátkami a Českým Krumlovem, jen čistší a upravenější.... :-)

Matheas - Neměla by se zase recenze fotosoutěže shodit z prvního místa? Do 25 tého daleko a adeptů na lepší umístění v top 14 mnoho..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.07.11  08:41

label: nie, išiel som cez Trenčín, Drietomu/Starý Hrozenkov, Uherský Brod. Ale keď najbližšie pôjdem (a deti nebudú každú minútu klásť otázku: Kedy tam už budeme?), tak sa v Rožnove zastavím (a budem sa v strede mesta pýtať okoloidúcich, či nevedia, kde býva/má zmrzlinu pán White Label. >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 07.07.11  06:59

Zdar Kubyyku >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…