Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 20.07.11 17:08
« Re: téma červenec - AUTO A LÉTA ŽÁR
I ty vtipálku! Kde že prosvítá to tvoje auto??? >:D Aktuální počasí v Bruselu - zataženo, prší, 20 stupňů..... 8-s To je bída, zase budu muset zapojit invenci, žár se nějak konal dva dny na začátku července a od té doby prd. To v Čechách prý bylo veseleji.... ;-) -
woody-alien 08.07.11 18:36
« Re: téma červenec - AUTO A LÉTA ŽÁR
To ani nevím, že je v Kroměříži nějakej známej ústav. V Kroměříži jsem byl jedinkrát jako kluk se základkou v zoo. Dodnes mi utkvěly v paměti dvě věci. Že tam maj významnej chov zubra evropského a potom ještě úžasnej pár náruživě souložících nosorožců. >:D
Zírali jsme na ten akt v němém úžasu a zahradou se naprosto nepřeslechnutelně nesl milostný ryk obou zúčastněných. Reakci třídní učitelky si už nevybavuju, nejspíš proto, že žádná nebyla. >:-[]
No a teď zpátky ke stavu infrastruktury.... :-) -
Ronault. 07.07.11 22:55
« Re: aj ja?
WA: Ano, zapomněl jsem dodat, že jsou nejen rovné, ale i zábavné. Opravdu nechápu, jak to WL dokázal, neb po Zlínském kraji se jezdí výborně, postavili jim konečně dálnici přesně do Zlína... a jakou! To je rovnější než ta naše už pomalu hrkavá D47 do Ostravy... ale asi jsem na to kápl, kde je zakopaný pes. Jestli pak víte odkud pochází náš pán Premiér? 8-s >:D