Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 27.07.11 11:41
« Re: AUTO A LÉTA ŽÁR
1. iudex
2. matii
3. ronault
iudex : Tady na mě opravdu dýchla atmosféra léta. Slunečnice, Arles, cestování... :yes: Rád ti "vracím" komentář k recenzi na H1 a ani se nemusím přemáhat. ;-)
matii : Hezký kontrast čisťounkého auta a zachmuřené oblohy. Má to atmosféru napětí.
ronault: Skvělej nápad vytěžit plusový body z vlastnictví konkrétní značky. >:D I když je to přece diamant. ;-)
-
iudex 27.07.11 08:39
Tak pridám svoje hodnotenie:
1. woody alien
2. thomasino
3. Ronault
----------
Komentár:
praseMB: trošičku mi uniká pointa fotky, tému ani Tvoje auto tam veľmi nevidím.
Thomasino: pekné hory, zelené pozadie a výrazné auto je polovica úspechu. I keď je to skôr letné osvieženie, ako letný "žár", páči sa mi. A vzhľadom na Matheasom vyhlásenú tohtomesačnú benevolenciu k pravidlám ani moc nevadí, že nie je z tohto mesiaca.
;-)
matii: zobral si to ironicky, ako "léta chlad", môže byť. Len mám pocit, že tým pseudo HDR zbytočne pridávaš fotkám šum; tu je obzvlášť vysoký. Nerobil Tvoj starý foťák menej zašumené fotky?
Dylan/švihák: Tvoje auto je ako modelka, ktorá bude vyzerať dobre aj v starom vreci. Okrem auta samotného na fotke však niet veľa čo chváliť, téma Ti ušla.
Ronault: vtipné. Kvalita silne pokrivkáva (hlavný objekt v tieni, pozadie slnečné a preto silne prepálené s aberáciou), nápad to ale vytrháva.
woody: jednoznačný víťaz; táto fotka musí jednoducho vyvolať úsmev na tvári, je taká letná pozitívna; super.
Inak škoda slabšej účasti, téma nebola nezaujímavá. Asi to bude tými dovolenkami. Nabudúce snáď zabodujú dovolenkové zábery (Makarska a spol. >:D ). -
matii 27.07.11 05:39
mimochodem, iudex si byl tak jistý kvalitou své fotky, že nám to nahrál v dostatečném rozlišení, abychom si mohli z toho doma udělat tapetu do obýváku >:-[] >:-[] >:-[] . Chudák můj dýchavičný a stařičký ACER co mám v práci .... když jsem kliknul na jeho obrázek, vrátila se mi hláška .... "Dej si velký kafe, to bude na dlouho". -

[odkaz]
...ale cokoli jiného stejně velkého by dopadlo stejně