woody-alien 10.08.11 15:22
« Re: Nové téma na měsíc SRPEN 2011
matii : ty jsi hroznej kverulant. >:D
Jídlo nemusí přece být fyzicky přítomno. Následuje úryvek ze scénáře.
"Muž jménem matii, v dokonale padnoucím obleku a s cigaretou Gitanes na rtu vychází ze dveří La Degustation Bohéme Burgeoise a s lehounkým úsměvem otvírá ovladačem v pravé ruce naleštěný Peugeot 308. Odraz pouliční lampy na křídle pátých dveří má nápadně podobný odstín jako jiskřička, která se na okamžik objevila v matiiho očích.Ten krásný večer jěště zdaleka nekončí."
Zbývá to dostat do foťáku... ;-) -
Mates81 29.07.11 20:35
« Re: foto ?
Dáš si fotku do svojí galerie, pak na ni najedeš anormálně do příspěvku zkopíruješ odkaz, který máš z galerie. Připadně druhá volba je nahrát fotku někde na jinačí server, třeba www.nahraj.cz a pak sem hodíš jenom odkaz, toto kolo nestihneš, tak počkej na nové téma ;-)
iudex: Veliká gratulace, už když si sem fotku dával, byla jasná že bere bednu né-li něco víc, povedený kousek. Bohužel sem nestihl alspoň zahlasovat, ale moje hlasování by nic nezměnilo :yes: bylo totožné skoro se všemi >:D -
iudex 29.07.11 12:51
« Re: Výsledky fotosoutěže červenec 2011: AUTO A LÉTA ŽÁR
woody: to vieš, niekto len foťáky, niekto zase autá. ;-) Ale s touto témou by som počkal do konca roka. ;-) Inak na Tvoju recenziu nového dostavníka čakám s napätím, jednak pre Tvoj literárno-básnický talent, jednak pre auto samotné.
K téme: teraz dajme niečo obdobné letné alebo dovolenkové, aby si Ty a iní severania, kde slnko moc nesvietilo, mal šancu na reparát. ;-) Trebárs Moje auto a volanie vody. >:D -
woody-alien 29.07.11 12:36
« Re: Výsledky fotosoutěže červenec 2011: AUTO A LÉTA ŽÁR
Přidávám se ke gratulaci zaslouženému a jednoznačnému vítězi. :yes:
Jistě, že bych rád jednou dosáhl i na první místo, ale zase že bych kvůli tomu nemohl spát, to tedy ne. >:D
Mimochodem, iudex, co tahle dát jako nové téma "Předávání mého nového auta". To bych měl právě teď určitou šanci. :-) >:-[] >:-[]
PS: Ty měníš ty foťáky jako fusekle... Ale investice se ti zjevně vyplácí. ;-) -
iudex 29.07.11 08:20
Ešte raz díky.
wl: vymenil som EX1 za Pentax K-r. Teraz sa ešte s ním naučiť všetko, čo dokáže...
A woody to iste raz dosiahne (a čo ešte potom, keď predstaví nový dostavník!), tohto mesačnú fotku mal veľmi dobrú, takú optimistickú, veselú, preto som ho dal na prvé miesto.