Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  18:15

« Re: Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011 - hlasování

Téma na měsíc září je :
    SK verze: "Moje auto ako z katalógu"
    CZ verze: "Moje auto jako z katalogu"

ale co není jasné tak kdo zvítězí to samozřejmě můžete ovlivnit právě VY ! a to tím , že budete hlasovat pro soutěžící viz níže

matii - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    Dylan McKay - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

Tak kdo ještě nehlasoval ???

Chlapi večer mám pracovní schůzku od 19h do 21:30h bohužel budu bez spojení soutěž mohu uzavřít po 22h co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.09.11  17:32

iudex: naopak tvoje fotka se mi hodně líbí, je taková čistá, navíc ford a na místě které se mi zamlouvá. Jenom jsou tu právě tři fotky, o kterých mám pocit, že je těžší je stvořit. >:D To je zvláštní důvod, co?.... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.09.11  17:24

1.matii - ani mi moc nevadí ty víc vytočený kola,páč fotka je nádherně barevná a z poměrně jednoduché kompozice jsi vytěžil totální maximum :yes:
    2.white - fotka sice není úplně katalogová,ale měl jsi nejtěžší světelné podmínky ze všech a výsledek je poměrně překvapující...příjemně!S obyčejným foťákem bys tak čistou a poměrně prokreslenou fotku velmi těžko udělal.Líbí se mi stíny a částečný lesk na autě v kobinaci s pozadím - proto druhej flek
    3.o fous woody - nemám co vytknout hezký,čistý,leč matii i white s tím měli víc práce,tak se nezlob ;-)
    4.iudex,dylan - docela povedený,upřímně byste si zasloužili aspoň 1/2 bodu.
    5.brandon - fotka mě nějak bohužel neoslovila
    ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  17:04

1-místo - white label
    2-místo - iudex
    3-místo - matii

WL - fotka jako s katalogu sice by asi nebyla na první straně jelikož není dost světlá a na první stránky katalogu sedávají světlé fotky .Tvoje fotka by byla určitě někde uprostřed katalogu takové ty tmavší s atmosférou.Navíc má fotka úžasnou hloubku u mě jasná jednička

IX - nádherná čístá fotka jako s kalendáře :-) záměrně píšu z kalendáře jelikož tam takovéto fotky bývají v katalogu je většinou příroda spojená s jízdou aneb fotkou za jízdy ale to neznamená , že není fotka úžasná proto 2 místo ale jen o chlup

MT - úžasná atmosféra fotky moc se mi líbí možná bych použil ještě trochu míň HDR na fotky s katalogu to je trošinku moc , ale opět to nemění , že se mi fotka moc líbí proto 3 místo. ps jen ty kola by mohly být otočeny naopak nebo rovně :-|DD

jinak všichni ostatní taky dobrý na woodyho se těším až bude fotit své nové auti někde v akci brandona chválím za přesnou kopii cupry a Dylanovi kdyby se trochu chtělo ohnout a vzít to z jiného úhlu tak by to bylo o mnoho lepší

tot mé hlasování snad nikoho neurazí

M.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.09.11  16:50

OK. Tak zkusím hlasovat.
    1. Matti
    2. white label
    3. Branden Walsh
    Snad jsem to stihl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.11  11:48

Matheas, netreba žiadne prevratné zmeny, stačí dodržiavať to, čo je a funguje. ;-)
    P.S. Tvoje hlasovanie tu stále nevidím (a daj aj slovné hodnotenie).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.09.11  11:46

Bud, už Ti to tu písali ostatní, nenechaj sa odradiť nejakými premúdrelými kecami, ktoré sa tvária profesionálne (myslím, že si tým myslel práve mňa). Je to hlavne zábava, žiadne umenie ani fotouniverzita. Ak ja zhodnotím nejaké technické aspekty, nechcem nikoho odradiť ani znechutiť a ak to robí problém, nebudem v tom pokračovať. Iba tohtomesačná téma sa mi javila o niečo viac o technike ako o nápade, tak preto.
    A môžeš sa na to pozerať i tak, že mám plno rečí o expozícii, ISO a HDR, ale prakticky to neviem realizovať a moja fotka sa ani v tejto biednej konkurencii nedostane na pódium. >:-[]
    Takže čím viacej účastníkov, tým lepšie a zaujímavejšie. Ako tu už bolo spomenuté, vyhrať sa dá i s fotkou z mobilu, dôležitý je nápad. Tak nebojme sa fotenia. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.11  11:25

Matheas
    Škoda..., tak si měl zavolat třeba mojitovi, dal by ti na mě telefon...
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  10:33

JJ mám nějaké plány z soutěží , ale to ti pošlu do SZ.

Jo nedávno jsem si na Tebe vzpoměl když jsme s Ifkou seděli v 21h na náměstí v Rožnově a na růžku v kavárně si dávali zmrzlinu >:D chtěl jsem Ti zavolat a ejhle kontakty zůstaly na starém telefonu :-( sakra.

Ták pánové a dámy téma je jasné

Téma na měsíc září je :

ale co není jasné tak kdo zvítězí to samozřejmě můžete ovlivnit právě VY ! a to tím , že budete hlasovat pro soutěžící viz níže

matii - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    Dylan McKay - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

šup šup kdo ještě nehlasoval ups já nehlasoval jdu na to
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.11  23:53

Matheas
    Doufám, že se už konečně polepšíš, aktivní a dochvilný "admin" je pro fotosoutěž základní podmínka...
    A "nekomol" některým nicky, všechny nezačínají velkými písmeny, zkopíruj si je třeba z mého původního příspěvku k hlasování, kde jsou všechny správně ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.11  23:46

Mates81
    Nepleteš, byla to N86ka. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.11  22:59

Bud : Hlasování těch co nemají fotku v soutěži je samozřejmě možné a je vítáno. :-)

A opravdu si nic nedělej z některých "odborných" komentářů. Pokud soutěž nebereš smrtelně vážně, je to zábava. Navíc se poučíš a nemusíš k tomu ani mít bůhvíjaký vybavení. Příklad : místo kouzlení s expozicí si příště postavíš auto tak, abys to slušně vyfotil i tím jednorázovým foťákem co prodávaj v trafice. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.09.11  22:54

Děkuju Labele napravím se 8-s

a zároveň se omlouvám za trochu laksní přístup , ale troche mi to haprovalo :-( . Vše napravím ať tady máme opět živo :-D.

Tak jakpak se Nám to tady má

Téma na měsíc září je :

přihlášení

matii - [odkaz]
    Brandon walsh - [odkaz]
    Dylan Mckay - [odkaz]
    White label - [odkaz]
    Woody Alien - [odkaz]
    Iudex - [odkaz] tak podpořte hlasování co ?

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.09.11  22:17

No pěkné, aji bych řekl super. :yes: Může vlastně hlasovat i ten, kdo nemá fotku v soutěži?
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.09.11  22:00

JJ zbavil barev :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.09.11  21:44

Chápito. A co znamená odbarvil? Jako udělal z ní černobílou?

Mates: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 26.09.11  21:26

Hele vůbec se těma plkama nenechte odradit. Nějaká kompozice, světlo, HDR, přepálení, ISo a další blbosti. Fotka se buď líbí nebo ne. O nic se nehraje a určitě tu nebude nikdo nikoho drbat, na to jsme tu snad dost dobrá partička ne? Takže na říjen chyťte co máte po ruce a foťte.

Když jsem se poprvé účastnil, bylo to téma auto a voda, dal jsem do ruky tátovi hadici a nechal ho stříkat na auto. Starou kepku jsem nastavil na AUTO a mačkal. Pak tu podle mne nejhezčí fotku odbarvil a dal do soutěže. Hele vole vona vyhrála. Jindy se s tím člověk pachtí a nakonec je z toho paskvil. Proto je to zábava. V momentě kdy tuhle soutěž začnu brát vážně, přestanu s ní.

"Kapišto?".
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.09.11  21:06

TO Bud: Právě když už se něco nafotí, je člověk rád, když někdo jeho fotku ohodnotí trochu víc, za každou poznámku a radu jsem velice rád....a myslím že se tady má stále ještě velkou roli při hlasování dobrý nápad, kolikrát nemusí být fotka úplně suprově zpracovaná, ale pokud má dobrý nápad případně trochu humoru má velkou šanci na úspěch :yes:
    PS: Pokud se nepletu, tak white label vyhrál jedno kolo s fotkou, kterou udělal telefonem ;-)
    PS2: Taky dělám profesionálně přes léto sport, a úplně v pohodě dokážu soutěžit i se slabším :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.11  20:54

Ale to my to tady jen tak důležitě okecáváme a snažíme se občas něco pochytit od ostatních... Teorie je jedna věc, ale povézt se může fotka i úplnému začátečníkovi, každý jednou nějak začínal, ani profíci, nebyli hned profíci... ;-) Jsme rádi za každou účast, bereme to spíš "olympijsky", hlavní je fotit a zúčastnit se.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 26.09.11  19:52

Přiznám se, že když čtu hodnocení, tak mám pocit, že profesionální ;-). Já fakt o světle, nebo o těch dalších věcech vůbec nic nevím. To bych byl jen do počtu a to pak zase není soutež. Soutěžil jsem v životě v mnoha věcech, hlavně ve sportu a nedokázal jsem, ani jsem nemohl soutěžit s někým kdo nebyl jaksi přibližně ve stejné kategorii... To už tak prostě je, no.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…